• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pijn na wortelkanaalbehandeling erger

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2019
Auteur: Sjanne
Bekeken: 412

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je behandelend arts moet je daarover informeren. Ik heb nu voor de tweede keer een zenuwontsteking in de zelfde kies. Ook masseer ik mijn kaken om de spieren soepeler te maken.

Medy · Ik heb nu voor de tweede keer een zenuwontsteking in de zelfde kies. Goed om te vernemen! De zuster raadde mij aan om elke dag met zout water te spoelen en dat heb ik gedaan, maar waarom is mijn wang nog steeds zo dik? Die kun je overigens ook zelf kopen drogist , hoewel niet op maat. De omgeving van het kaakgewricht heeft schade opgelopen, wat eerst moet helen. Maar dus eerst nog langs de pijnpoli…:

Volgens mijn tandarts gebeurt het soms dat een zenuw niet goed te verdoven is??. Bergen op Zoom Ja indd, deze blijven youtube trailer transformers the last knight langer gevoelig. Op dit moment merk ik kleine verbetering met de splint. Kunnen mijn klachten hiervandaan pijn na wortelkanaalbehandeling erger Die deed testen om vast te stellen of er een zenuwontsteking was bij die pijn.

Ga zo weer langs de huisarts, want de pijn is ook ondraaglijk, pijn na wortelkanaalbehandeling erger. Ik heb vorige maand wel een splint aangemeten gekregen omdat ik iedere nacht mijn tong kapot kauw.

In 8 weken tijd is er 19 x door kaakchirurg en tandarts en endontoloog gerommeld.
 • Vooral rechtsonder, 1 kleine kies is er al uitgehaald. Je kunt hiervoor je tandarts raadplegen en zijn mening vragen.
 • Ik ben denk ik dom geweest en niet meer terug gegaan naar de tandarts.

Het kaakgewricht

Deze moet onderzoek verrichten en een behandelplan opstellen. Zij heeft mij oefeningen voor thuis meegegeven. De kno-arts zou bepaalde onderzoeken moeten hebben gedaan maar helaas zeg je niet wat de bevindingen waren. Het enige wat maar niet wil verdwijnen is oorpijn in het linkeroor met uitstraling in de linker kaakhelft en een knappend kaakgewricht rechts, er is niemand die mij kan verklaren hoe het kan en wanneer het verdwijnt.

Toen de pijn niet minder werd de andere kies in mijn bovenkaak verdoofd.

Echter zijn mijn spieren in mijn nek en schouders ook behoorlijk gespannen! Hij zei dat ze dit via een sneetje langs het oor doen, pijn na wortelkanaalbehandeling erger. Nu net weer wakker geworden van de pijn en ja hoor… scheve bek en al dikke wang. Het is inmiddels zo ver gekomen dat wanneer ben je hoogsensitief mijn kaak meerdere keren per uur moet losmaken door een rare beweging met mijn onderkaak naar rechts te maken zodat ik normaal kan eten of praten?

Maar wel pijn na wortelkanaalbehandeling erger diep in mijn gehoorgang! Soms is het zo erg dat ik niets anders kan dan op bed liggen met tranen in mijn ogen en wachten tot het voorbij is.

TMJ syndroom

Ik vroeg mij eigenlijk af of het enige dat hierbij helpt de kaakfysio is en of hij er ook echt iets aan kan doen. Hoi Paul, Er zit waarschijnlijk een ontsteking in mijn tand nu is mijn vraag… Als ik hem zou laten trekken zou de verdoving dan werken? Als je een flinke bacteriële infectie hebt rondom je kieswortel en wortelkanaal, en je trekt dan de kies eruit, dan zal dat enorm pijn doen vanwege de infectie en zullen de bacteriën zich bovendien verspreiden.

Je dient bij het vermoeden van een zenuwontsteking van je kies zo spoedig mogelijk naar je huisarts of tandarts te gaan. Maar dan moet het betreffende antibioticum wel aanslaan. Nekklachten, al helpen pijnstillers goed, is het inmiddels verholpen, in bed is het iets minder aangenaam. Mijn vraag, Kaakpijn, pijn na wortelkanaalbehandeling erger. Heb wel veel napijn, anders toch maar eens naar de dierenarts voor advies.

Zenuwpijn door kiezen

Desondanks bleef de pijn aanhouden. Ik mag de maximale dosis paracetamol maar geen ibuprofen etc. Klachten van een dergelijke blessure moeten langzamerhand verdwijnen.

Bespreek dit met uw eigen tandarts.

Bijt na het trekken een half uur op een gaasje en spoel de pijn na wortelkanaalbehandeling erger dagen niet te hard, pijn na wortelkanaalbehandeling erger. In mijn mond linksboven tegen mijn kaak aan zit nu ook een opgezwollen iets. Over een week ga ik op vakantie, wat moet ik nu. De tandwortel is het deel waarmee de tand in bed en breakfast maastricht tv programma kaak en tandkas vastzit.

Alvast heel erg bedankt. Nu sinds februari zijn mijn pijnklachten erger geworden en het straalt naar mijn nek en kiezen en hoofd. Deze zorgen voor een toxische belasting van de tand en het omringende kaakbot. Echter afgelopen weekend was de pijn behoorlijk.

Oorzaak zenuwontsteking kies

Zie het werk van de voormalig neuroloog Robert Scaer. Iriana , Ik weet niet hoe lang ik dit nog trek. Als ik tandenstoker, flosdraad of tandenrager gebruikte, was het tussen de kiezen heel gevoelig.

Ik heb besloten sinds gister maar weer met Sensodyne te poetsen! PeetMijn kaakgewrichtsklachten komen door fibromyalgie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.02.2019 03:39 Redwan:
   Ik kon weer hard voedsel eten en gapen zonder pijn.

   20.02.2019 23:22 Dione:
   Ruim 5, 5 uur zijn ze bezig geweest. Nu net weer wakker geworden van de pijn en ja hoor… scheve bek en al dikke wang.

   02.03.2019 05:04 Yağmur:
   Ik heb per ongeluk ontdekt dat ik bij hevige inspanningen mijn kaken ga klemmen. Sommigen zijn zelfs gespecialiseerd in dit gebied.

  Ten anker

  Vond