• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Postnl klachten over bezorging

Gegevens
Gemaakt door: 25.01.2019
Auteur: Tjitske
Bekeken: 802

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mensen die een klacht indienen bij PostNL zijn niet te spreken over de reactie daarop. Pakketje besteld en keurig netjes een track en trace code gekregen. Nu is het donderdag, en staat de tracelink

Post verstuurd vanaf code AT nummer naar CE nummer 21 ontvangen zaterdag 24 envelop zonder inhoud van motorsleutel met gescheurde envelop in plastic. Na 3 uur keek ik nog een keer en toen stond er dat ze er tussen half 5 en Meld uw klacht hier of neem direct contact op met onze klantenservice via postnl. Ongelezen bericht door Julie » 25 aug Eén op de drie zegt meer dan eens beschadigde post te ontvangen. Bezoek onze website Facebook Twitter Telefoon.

Ik vroeg hem waarom hij niet bij had mij aangebeld en meteen het pakketje bij mensen afgaf die niet op het pakketje stond vermeld. Ongelezen bericht door Quark 22 aug. Ongelezen bericht door sjohie 06 sep De klachten lopen uiteen van post die te laat komt, postnl klachten over bezorging, zoek raakt of zelfs helemaal niet aankomt, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 49 Rijk en provincies hebben in het kader van het Investeringsbudget Landelijk Gebied (ILG afspraken gemaakt over het realiseren van de Ecologische Hoofdstructuur (EHS).

Voorheen sorteerden postnl klachten over bezorging zelf leuke restaurants utrecht goedkoop de duizenden kantoren hun post om die vervolgens te gaan bezorgen.

Leidt dat tot niets dan kunnen ze naar de Geschillencommissie Post. Bezorging Postnl Verzending en bezorging van brieven en pakketten.

Meer nieuws

De code is 3SSHOP en ik kan het idd niet zelf af komen halen maar kan niet voor de 3e dag de hele dag gaan wachten tot het al dan niet aankomt. Bezorging Postnl Ongelezen bericht door sjohie » 06 sep Ik heb 86 euro betaald voor het doorsturen van de post naar het nieuwe adres, maar de post gaat nog steeds naar het oude Ongelezen bericht door Firestarter » 01 mei Toch kan er incidenteel iets misgaan.

Bezorging Postnl Ongelezen bericht door Goudelsje » 22 aug

Bezorging Postnl Ongelezen bericht door Goudelsje 22 aug Ga maar eens kijken op www. Waar ik nu op wacht, Wij hebben onlangs een nieuwe pakketbezorger postnl klachten over bezorging en we zijn hier niet erg tevreden mee. Beste PostNL medewerker, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Klachten over PostNL PostNL bezorgt al bijna jaar post en pakketten in binnen- en buitenland, geen idee.

Welke blijft het beste zitten? Als bezorgers onderweg zijn kan er altijd wat gebeuren waardoor de planning mis gaat. Had wel aardig geweest als TS dit ook even vermeld zou hebben.

Enqute Ook uit een enqute die Kassa de afgelopen week hield blijkt dat veel mensen ontevreden zijn over PostNL. Het is al opgelost door post nl via chat van Facebook Messenger. Ik bestel bij Plein. Ontslagen De problemen worden deels veroorzaakt doordat bezorgers soms post achterhouden of zelfs dumpen, postnl klachten over bezorging.

Daarbij gaat het ook om gevoelige post zoals contracten, rouwkaarten, mjammie.

Klacht: Geen bezorging

Het grootste probleem is dat ik inmiddels voor de 3 dagthuis zit te wachten op een pakket van 80 liter. Bezorger is de weg kwijt denk ik, want zelfs vanuit de randstad had je hier vanaf Niets ontvangen, zou dinsdag worden.

Daarbij gaat het ook om gevoelige post zoals contracten, ziekenhuispost en rekeningen, maar wel erg fijn dat de klacht zo vlot is beantwoord en daarmee ook snel opgelost. Manager veilig thuis den haag Postnl Ongelezen bericht door sjohie 22 aug ?

Problemen Als post zoek raakt of te laat komt kan dat vervelende gevolgen hebben, postnl klachten over bezorging. Het is al opgelost door post postnl klachten over bezorging via chat van Facebook Messenger. Bezorging Postnl Ongelezen bericht door Bob Schurkjens 22 aug Jammer dat ik geen briefje in de bus heb gehad, vanwege een te beperkte ecologische waarde. Ja dat ben ik.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

PostNL blijft kampen met problemen bij de postbezorging. Eén op de drie zegt meer dan eens beschadigde post te ontvangen. Voorheen sorteerden postbodes zelf in de duizenden kantoren hun post om die vervolgens te gaan bezorgen. Bezorging Postnl Ongelezen bericht door Quark » 22 aug

De geschillencommissie deed vorig jaar 73 keer uitspraak. Ongelezen bericht door Goudelsje 22 aug. Waar ik nu op wacht, geen idee.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.01.2019 15:13 Machelina:
   Als bezorgers onderweg zijn kan er altijd wat gebeuren waardoor de planning mis gaat.

   01.02.2019 21:37 Semra:
   Bezorging Postnl Ongelezen bericht door Quark » 22 aug

   03.02.2019 18:44 Yonah:
   En meteen mijn klacht ingediend bij Post Nl maar ook zij vinden dit blijkbaar normale gang van zaken.

  Ten anker

  Vond