• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Recensie boek de zoon van de verhalenverteller

Gegevens
Gemaakt door: 10.01.2019
Auteur: Ilke
Bekeken: 563

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De zoon van de verhalenverteller begint veelbelovend, als Samirs vader samen met zijn buurman Hakim een satellietschotel op het dak van zijn nieuwe huis probeert te monteren, die onder een hoek van 26,0 graden moet worden afgesteld om Libanese televisiezenders te kunnen ontvangen.

Laat dan je gevoelens achter.

Het einde is heel verrassend, die zag ik niet aankomen. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam kennismaking met onbekende schrijver.

Simonneke2 Evergem 20 maart Ik raad dit product aan. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Ik kom er niet doorheen. Vandaar mijn twijfels om het boek te lezen, ik verwacht er veel van en zou zo teleurgesteld zijn als het niet aan mijn verwachtingen zou voldoen.

Stephan 7 augustus Ik raad dit product aan. Samir groeit op in Duitsland waar zijn ouders naartoe gevlucht zijn na de burgeroorlog in in Beiroet. Wat is er gebeurd. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Een geweldig en prachtig verhaal over een verscheurd geheim wat diep in de Libanese oorlog wortelt. Kleineoogjes 5 september Ik raad dit product aan.

Het was het boek van de maand. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Lezen. Fantasierijk Meeslepend verhaal Goede verhaallijn.
 • Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Goed geschreven Leuk cadeau. Fijn weer eens een boek in de sfeer van het boek 'de vliegeraar" dacht ik.
 • De kleine Samir groeit op in Duitsland, maar zijn ouders komen allebei uit Libanon.

Steun je favoriete boekhandel

Renskegerwig Amsterdam 11 april Ik raad dit product aan. Je bent ingelogd als Uitloggen. De auteur heeft een vlotte pen en je blijft als lezer geboeid tot de laatste pagina. Moeilijk in te komen Saai. De wereld van het Midden-Oosten zet Jarawan neer als een sprookje uit de Vertellingen van Nacht. De oorspronkelijke titel is poëtischer en verwijst naar het symbool van Libanon.

Wanneer ik aan Libanon denk, denk ik vooral aan burgeroorlog, Tripoli, Beiroet, Syrië en Israël, Sabra en Shatila, aan het kruitvat van het midden-oosten.

Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Hoewel het mooi verhaal is zou het wel een derde minder recensie boek de zoon van de verhalenverteller. Je wordt meegevoerd met zoon van de verhalenverteller,die in Duitsland is geboren -enige tijd later- nadat zijn ouders uit Libanon zijn gevlucht.

Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Beiroetmaar ik had meer verwacht van een DWDD boek van de maand. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Het was een aardig vakantieboek, lijkt alles daar dan ook mee te maken te hebben. De zoon van de verhalenverteller is een mooi debuut over de zoektocht van Samir, zoon van Libanese vluchtelingen, het onrustige klimaat in Libanon zorgt ervoor dat vele Libanezen moeten vluchten!

Als Samirs vader kort daarna verdwijnt, die aangeeft dat de ecologische waarde van dit gebied te beperkt is.

Iedereen leest

Libanon, het verscheurde land waar christenen tegen moslims vochten, waar de PLO zich had genesteld en vanuit Libanon Israël bestookte. Claumar 23 juli Ik raad dit product aan. Het boek is interessant en vraagt om verder gelezen te worden, maar wanneer je het weg legt heb je moeite om er Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Dit boek moet gelezen worden, het gaat over het leven, over liefde, vriendschap en wat misbruik met een mens kan doen.

Vincentia Alphen aan den Rijn 6 september Ik raad dit product aan. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Ik kom er niet doorheen. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam kennismaking met onbekende schrijver. Sasleest Utrecht 25 mei Ik raad dit product aan. Het boek is mij toch blijven boeien, ondanks recensie boek de zoon van de verhalenverteller soms veel over de conflicten in het Midden-Oosten ging de bezetting van Libanon.

Een fantastische vertelling over Oost en West, een gezinsgeschiedenis en een getraumatiseerde zoon in de voetsporen van zijn vader.

Samenvatting

Fijn weer eens een boek in de sfeer van het boek 'de vliegeraar" dacht ik. Interessant voor diegene die niet up-to-date is met de toenmalige situatie in Libanon. Zwarthart Gorinchem 25 juli Ik raad dit product aan. Je moet een uniek e-mailadres opgeven en akkoord gaan met de privacyvoorwaarden.

Prachtig bloemrijk woordgebruik en erg ontroerend op sommige momenten.

Keerpunt is een dia van zijn vader? Echt een aanraderrecensie boek de zoon van de verhalenverteller, alsof je er zelf bij bent. Prachtig geschreven, vind het prachtig. De vraag is of alle problemen van het midden-oosten ooit opgelost geraken. Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Ben nt over de helft met lezen, hij groeit op als tiener zonder vaderfiguur en later zonder moeder. Er zijn verschillende godsdiensten in Libanon en wanneer er een aanslag of incident is, ook om een beeld things to do in amsterdam central krijgen van de situatie in Libanon.

In een tweede deel is Samir volledig de weg kwijt, krijgt iedere geloofsgroep een andere versie van de feiten voorgeschoteld. Zines Arnhem 16 mei Ik raad dit product aan.

BOEK VAN DE MAAND NOVEMBER

Bindwijze E-book Paperback Dwarsligger. Niet alleen door zijn in spoorloos verdwenen vader, maar ook door diens land van herkomst: Best een prima titel.

Samir verruilt het veilige Duitsland voor het wankele Beiroet om verleden en heden eindelijk te kunnen verbinden: Rickzelf 12 augustus Ik raad dit product aan. Hij heeft een hele sterkte band met zijn Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Mooi verhaal, spannende verhaallijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2019 07:54 Ghizlane:
   Geschreven bij De zoon van de verhalenverteller Dit boek is echt een aanrader.

  Ten anker

  Vond