• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rookmelder gaat ineens af

Gegevens
Gemaakt door: 09.03.2019
Auteur: Danne
Bekeken: 644

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil de batterij vervangen maar die zit er vast in! Maak het hier ook mee in Appartement,,huisbaas heeft gewoon reserve rookmelders gelegd.

Dan is de batterij bijna leeg en moet deze vervangen worden. Op een gegeven moment dacht ik een vogel in huis te hebben. Als ik het knopje indruk,om te controleren blijft hij piepen. Batterijen zijn nieuw, maar het is niet het piepje van het batterij vervangen maar werkelijk of er brand is.

Je kan natuurlijk ook de stop omzetten en de batterij eruit, maar ik denk dat het dan een beetje donker wordt, je kaarsen zal moeten gaan gebruiken en je dan eigenlijk een brandmelder hard nodig hebt.

Vlgs de beschrijving moeten de melders FA20RF koppelbaar zijn. Het alarm zal direct stoppen. Wat is de oplossing. Maak de rookmelder goed schoon. Voorkomt valse alarmen Geantwoord op om Terug Rookmelder gaat af zonder reden of piept.

Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. De rookmelder waarvan de rode LED snel knippert, veroorzaakt het alarm.
 • Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen
 • Een van deze 3 heeft wederom dezelde klacht.

Weet jij het antwoord?

Batterijen zijn nieuw, maar het is niet het piepje van het batterij vervangen maar werkelijk of er brand is. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Verzeker jezelf ervan dat de melder minstens 5 meter verwijderd is van een stoom- of dampbron. Blijft de melder piepen, dan moet deze vervangen worden. Ik had er 4 in huis. Dit kunt u eenvoudig doen door met de stofzuiger de rookmelder geheel te reinigen.

 • Hier is dit ook gebeurd, het dadertje was een spinnetje in de detector. Na het plaatsen van een nieuwe batterij en het schoonmaken van de rookmelder blijft hij steeds piepen.
 • Verbind de twee contacten met een metalen voorwerp ik heb toen de grote 9 volt batterij er uit gehaald en een huissleutel 5 a 10 seconden tegen beide plaatjes gehouden!!

Dan rookmelder gaat ineens af het ander type rookmelder. Dus het is best mogelijk motorjacht huren in friesland deze batterij nu toch piept omdat hij op is? Bij mij net hetzelfde voor, raar dat we daar nergens mee terecht kunnen.

Gaat je rookmelder niet in alarm, maar geeft de melder een korte piep! Gewoon ander deksel erop plaatsen en het is opgelost. Je zou toch een antwoord verwachten van de fabrikant hier.

Wat is de oplossing.

Geen idee waarom die dit doet. Dan is de rookkamer van de melder vervuild. Terug Rookmelder gaat af zonder reden of piept. Je schrik je eigen het apelazerus.

Rookmelder gaat ineens af eruit halen en de contacten van de rookmelder 5 seconden ,kortsluiten en het is opgelost Geantwoord op om Kijk op het batterijtje, zoek het nummer op en koop een nieuwe batterij met hetzelfde nummer. Batterijen en accu's hebben een uniek typenummer.

Ik heb een jaar terug 3 rookmelders flamingo fa20 geplaatst.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Wat kan ik doen? De batterijen zijn nog vol maar geven toch een scherp signaal. Als ik er een batterij in stop geeft hij elke minuut een piepje.

Maar na met de stofzuiger alle openingen "leeggezogen" te hebben werkt hij weer goed. Rookmelder gaat ineens af is technicus in hart en nieren en weet echt alles over brandveiligheid! Nieuw uit de doos en volle batterij, rookmelder gaat ineens af. Batterijen zijn nieuw, maar het is niet het piepje van het batterij vervangen hoe heet een pretpark in het engels werkelijk of er brand is.

Bij mij net hetzelfde voor, raar dat we daar nergens mee terecht kunnen. Batterij eruit halen en de contacten van de rookmelder 5 seconden ,kortsluiten en het is opgelost Geantwoord op om Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord!

No Reacties

Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Daarnet voor de zoveelste keer opnieuw geprobeerd, ook al met een andere batterij, maar niets helpt. Hier in appartement hebben we dit ook meermaals meegemaakt. Blijft de melder piepen, dan moet deze vervangen worden.

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Ik heb de fa20rf en dezelfde klacht maar de nieuwe batterijen erin laten zitten. Waarschijnlijk moeten uw rookmelders gereinigd worden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.03.2019 14:45 Esraa:
   Dit kan een aantal oorzaken hebben: Batterijen gewisseld etc maar blijft het doen.

   16.03.2019 09:51 Mikey:
   Geen idee waarom die dit doet.

   20.03.2019 03:13 Enes:
   Een van deze 3 heeft wederom dezelde klacht. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

  Ten anker

  Vond