• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Snelkoppeling maken van website via google chrome

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Hendrik
Bekeken: 782

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wesley Fabry 22 september om Deze methode is ook geschikt indien U een verwijzing wilt maken naar een ingewikkeld internetadres op uw bureaublad waarvan U het internetadres zelf liever niet met de hand wenst in te typen. In de videolink hieronder wordt uitgelegd hoe U vanuit Microsoft Edge een snelkoppeling naar een     website op uw bureaublad kunt maken.

Wesley Fabry 30 mei om Verplaats en zet uw muis-aanwijzer boven op het plaatje of het slotje dat zich links van het webadres bevindt, in de adresbalk     van uw webbrowser zie de afbeelding hieronder. Gerelateerd - Snelkoppeling via Edge op bureaublad Gerelateerd - Snelkoppeling Gerelateerd - Belangrijke pictogrammen op bureaublad Snelkoppeling naar een website op uw bureaublad plaatsen: Links van het webadres in uw browser staat een plaatje of een slotje.

De onderstaande methode werkt o. Door het icoontje ca.

Je apparaat kun je geforceerd herstarten via deze stappen: Dit is erg handig wanneer je graag een mobiele versie gebruikt van een website. Houdt de linker-muisknop ingedrukt en blijvend ingedrukt. Het eindresultaat ziet U in de afbeelding hieronder: Geert 21 juli om 8: Ik kan alleen annuleren.

Websites op het beginscherm plaatsen in iOS

Vanaf iOS 10 kun je makkelijk alle tabbladen in Safari in één keer afsluiten op je iPhone of iPad, dit doe je via een verborgen functie. Deze ingetypte naam verschijnt op uw bureaublad als naam voor de snelkoppeling naar internet.

Ik kan alleen annuleren. De webpagina wordt ververst zodat je altijd de laatste informatie hebt. Sleep nu, terwijl U de linkermuisknop continue ingedrukt houdt, het plaatje of het slotje naar een vrije plek op uw bureaublad D. Hierdoor wordt het windows-venster een stuk kleiner en beslaat het niet meer uw hele bureaublad.

Geert 21 juli om 8: Wesley Fabry 31 juli om Maudi 31 juli om Kameel het verwijderen zou inderdaad zo moeten werken, maar het lukt niet om ze weer te verwijderen? Gerelateerd - Snelkoppeling via Edge op bureaublad Gerelateerd - Snelkoppeling Gerelateerd - Belangrijke pictogrammen op bureaublad Snelkoppeling naar een website op uw bureaublad plaatsen: Maja 20 juni om Ik heb websites toegevoegd, al eens geforceerd herstart.

Recente iFun

Wesley Fabry 2 juni om Maak het Windows venster met uw webbrowser wat kleiner , zodat het niet uw hele beeldscherm omvat. U kunt het gewenste internetadres ook via uw webbrowser kopiëren en nadien in   dit invul-veld plakken , via de rechter muisknop. Nieuw en daarna Snelkoppeling    Zie de afbeelding hieronder

Toevoegen op beginscherm is mij idd gelukt, maar hoe krijg je deze verwijderd. Klik nu in het scherm hierboven met uw linker -muisknop op het vierkantjerechts boven in het windows-venster. Het werkt precies op dezelfde manier als het verwijderen van een app. Indeling van het berichtencentrum aanpassen Black Friday Wesley Fabry 22 september om Links van het webadres in uw browser staat een plaatje of een slotje. Zeker een aanrader voor je favoriete websites.

Add a shortcut to get directions

Geert 21 juli om 8: Recente artikelen Oplossing wanneer apps een iCloud download-icoon tonen op het beginscherm Tijd voor een nieuwe Mac maar geen geld, wat nu? De oplossing bestaat uit 3 stappen: De webpagina wordt ververst zodat je altijd de laatste informatie hebt.

 • Migratie Assistent gebruiken op een Mac.
 • Frank van Waard 17 januari om 9:
 • Wesley Fabry 22 september om
 • De methode 1 hieronder werkt prima om snel een snelkoppeling naar een eenvoudig zelf in te typen adres op internet te maken welke nadien wordt opgeroepen door uw standaard ingestelde webbrowser:

Wesley Fabry 17 januari om 9: In de videolink hieronder wordt spaghetti aglio olio peperoncino ricetta hoe U vanuit Microsoft Edge een snelkoppeling naar een     website op uw bureaublad kunt maken.

Nieuw iOS 12 macOS. Wesley Fabry 20 juni om Wesley Fabry 31 juli om Het werkt precies op dezelfde manier als het verwijderen van een app! Tik op 'Voeg toe' om de webpagina toe te voegen aan het beginscherm. De link klopt ook. We nemen als voorbeeld de startpagina: Recente artikelen Oplossing wanneer apps een iCloud download-icoon tonen op het beginscherm Tijd voor een nieuwe Mac maar geen geld, wat nu, snelkoppeling maken van website via google chrome.

Op het bureaublad een snelkoppeling naar een webpagina maken

Maja 20 juni om Via de snelkoppeling heb je snel toegang tot de website. Gerelateerd - Snelkoppeling via Edge op bureaublad Gerelateerd - Snelkoppeling Gerelateerd - Belangrijke pictogrammen op bureaublad Snelkoppeling naar een website op uw bureaublad plaatsen:

Klik nu in het scherm hierboven met uw linker -muisknop op het vierkantjerechts boven in het windows-venster. Een snelkoppeling naar het gewenste website-adres wordt nu op uw bureaublad geplaatst. Snel toegang tot je favoriete website met een snelkoppeling op het beginscherm.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.03.2019 01:47 Adham:
   Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Helaas kan de nieuwe webbrowser Microsoft Edge dit nog niet!

   27.03.2019 03:19 Didier:
   Elias niet drukken, je vinger op de snelkoppeling leggen en wachten tot deze gaat wiebelen om het kruisje te activeren. De methode 1 hieronder werkt prima om snel een snelkoppeling naar een eenvoudig zelf in te typen adres op internet te maken welke nadien wordt opgeroepen door uw standaard ingestelde webbrowser:

  Ten anker

  Vond