• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Stamppot spinazie zongedroogde tomaatjes

Gegevens
Gemaakt door: 11.03.2019
Auteur: Archana
Bekeken: 159

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ga het vast binnenkort n keertje maken en dan hoor je wel wat we er van vonden!! Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ja, dat kan zeker.

Ik hoop dat ik dat ook aan mijn kleine kan meegeven. Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht. Alleen gebruik ik de volgende keer geen zout want daar zorgen de spekjes wel voor. Geplaatst op Belgisch Hoofdgerecht. Spinazie eens op een heel andere manier klaargemaakt, evt.

Ik hoor stamppot spinazie zongedroogde tomaatjes graag: Dit staat ook vaak bij de tapas en verse olijven. Geplaatst op Italiaans Hoofdgerecht. Tandem fiets huren eindhoven op Marokkaans. Lente stamppot met rucola Ingredinten voor 1 persoon rucola aardappelen spekjes semi-zongedroogde tomaten 2 eetlepels geitenkaas pijnboompitjes teentje knoflook 50 - ml melk net hoe stevig je de aardappelpuree wilt hebben peper zout Bereiding Zet de ingredinten klaar.

Ik heb ingredinten gebruikt die ik zelf lekker vind, n in huis had, stamppot spinazie zongedroogde tomaatjes. De stamppot wordt dan wel iets zouter.

Kan ik de geitenkaas ook door iets anders vervangen!

Kan ik de geitenkaas ook door iets anders vervangen! Bak de spekreepjes krokant in een koekenpan. Ik koop ze bij Deen, maar lidl heeft ze bijvoorbeeld ook. Op Smulweb vind je duizenden online kookboeken. Kookboek 'Ovenschotel' van ggiea Volgen.

De aardappel is gaar als je er met een vork in prikt en deze gemakkelijk van je vork afglijdt. Stamp de aardappelen glad met een stamper en voeg een klontje boter en een scheutje melk toe!

Het pakte goed uit,  dit stamppotje is zeker voor herhaling vatbaar. Het belangrijkste bij een goede stamppot is dat je een goede basis hebt. Maar dat zit vast wel snor. Wat een stamppot spinazie zongedroogde tomaatjes recept.

Subnavigatie

Pauline houdt van goede koffie, koken vooral lekker eten , lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Lekker simpel gerecht met weinig calorien, vooral de mozzarella maakt het zo lekker. Ben weg van stamppot met spinazie. Spitskoolstamppot met oude kaas.

Omdat het zo snel is gegaan heb ik een andere toffe actie. Geplaatst op Nederlands? Kookboek 'Ovenschotel' van ggiea. Deze stamppot is daardoor niet perse heel winters, ik wil wekelijkse updates per mail ontvangen, stamppot spinazie zongedroogde tomaatjes.

Lente stamppot met rucola Ingredinten voor 1 persoon rucola aardappelen spekjes semi-zongedroogde tomaten 2 eetlepels geitenkaas pijnboompitjes teentje knoflook 50 - ml melk net hoe stevig je de aardappelpuree stamppot spinazie zongedroogde tomaatjes hebben peper zout Bereiding Zet de ingredinten klaar.

Page content

Geplaatst op Vis Hoofdgerecht. Fruit ook het knoflook en de stukjes zongedroogde tomaatjes voor ongeveer 2 minuten op laag vuur. Geplaatst op Italiaans Hoofdgerecht.

Kan ik de geitenkaas ook door iets anders vervangen. Danille 5 oktober om. Wat dacht je van een lente stamppot met rucola. Wat super leuk om te horen Ilja, voeg de melk hierbij en stamp dit door elkaar. Lijkt me lekker……kan het ook met Feta.

Ga het vast binnenkort n keertje maken en dan hoor je wel wat we er van vonden!! Lekker simpel gerecht met weinig calorien, stamppot spinazie zongedroogde tomaatjes, vooral de mozzarella maakt het zo lekker.

Populair deze maand

Zal vast goed smaken. Ik maak eigenlijk nooit stampot met spinazie, maar wil deze zeker een keer gaan proberen! Alleen gebruik ik de volgende keer geen zout want daar zorgen de spekjes wel voor. Salade met biet, burrata en pistachepesto.

Grappig hoe dat soort dingen je altijd bij blijven. Rob 20 januari om Ik heb eerder een rucola stamppotje gemaakt genspireerd op een recept van Rudolph van 24 kitchen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0