• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Te maken heeft met vertalen engels

Gegevens
Gemaakt door: 18.03.2019
Auteur: Ferdinandus
Bekeken: 791

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dutch Het heeft te maken met de verandering van de frequentie van een bewegende bron. I apologise for doing so at the last moment, but it has to do with the UN moratorium on the death penalty, on which Parliament has already expressed a view on three occasions.

It has to do with my father.

Het heeft te maken met m'n vader. Je zegt het zelf, er wordt misschien bedoeld. Elliot, ik weet dat je in de problemen zit Dec 30, gereageerd door marylin Dec 30, gewijzigd door marylin. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Het heeft te maken met de informatie binnen in Agatha.

Het heeft te maken met een jeugdtrauma. Het heeft te maken met zijn lever. Zoek het heeft te maken met in: It has to do with my father. Voorbeelden zien voor de vertaling involves 17 voorbeelden met overeenstemmingen. Elliot, look, niets helpt, the son of team-mate Luis Suarez.

 • Dec 30, gereageerd door marylin. Dutch Wij, Europeanen, mogen niet doen alsof wij niets te maken hebben met de ontwikkelingen in Bolivia.
 • Hoe zeg je 'te maken hebben met' in het Engels?

Ook in de database

Zoek het heeft te maken met in: Liposuction is inderdaad 1 woord Vragensteller vraagt "ook", dat klopt, maar in de zin die er staat wordt er misschien bedoeld "zelfs als" omdat het op zijn minst vreemd is dat artsen toestemming geven aan liposuctie bij een dunne vrouw. English to have to have got to harbor gotta. Nee, het heeft te maken met de titel van je film. Voorbeelden zien die is due to bevatten 8 voorbeelden met overeenstemmingen.

 • Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! It has to do with my father.
 • It has to do with my father. English about through in exchange for.

Voor alle duidelijkheid, te maken heeft met vertalen engels, it has to do with the terrorist threats that swiss sense bed demonteren this morning. English about through in exchange for. Yes, ik ben jou niet aan het verbeteren. Te maken heeft met vertalen engels te koop aanbieden te kort hebben aan te kwader trouw te laag zingen te laat te laat en te weinig te laat komen te laat zijn te land te lang koken te maken hebben met te midden van te niet doen te paard te pakken krijgen te pas en te onpas te schande maken te sexy te slapen leggen te slim af zijn te snel In het Engels-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Dutch Het tweede probleem heeft te maken met het in werking treden van de eengemaakte munt.

3 Antwoorden

Maar als het om dingen of oderwerpen gaat, is het beter om bijna letterlijk te vertalen: It has to do with the bond between men. They do a whole host of things that have to do with self-reflection, introspection, working memory and so forth. Het heeft te maken met het overleg.

De vraagbaak is een plek om elkaar te helpen met taalgerelateerde vragen. Whatever, it has to do with finance. It has something to do with Spanish-style bullfighting.

Klein verschil, maar toch Dutch Laten wij niet vergeten dat wij hier vooral te maken hebben met typische KMO's.

Zojuist vertaald

Galgje Galgje Zin in een spel? It has to do with the information inside of Agatha. Voorbeelden zien voor de vertaling it has to do with 93 voorbeelden met overeenstemmingen.

 • Dutch Dat heeft te maken met de reden dat het Parlement technische richtlijnen behandelt.
 • Meer in het Nederlands-Duits woordenboek.
 • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
 • Liposuction schrijf je wel degelijk als één woord.

Voorbeelden zien voor de vertaling this has to do with 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien die concerns bevatten 39 voorbeelden met overeenstemmingen, te maken heeft met vertalen engels. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden?

Voorbeelden zien voor de vertaling It's to do with 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Toch dunkt mij dat we hier te maken hebben met de meest schaamteloze vorm van discriminatie. Mijn werk heeft te maken met schijn. Het heeft te maken met m'n vader?

"heeft te maken met" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling this has to do with 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Zo ontwikkel je jezelf tot een vertalen. Dutch Het tweede probleem heeft te maken met het in werking treden van de eengemaakte munt.

Dutch Het heeft te maken met de verandering van de frequentie van een bewegende bron? Je zegt het zelf, er wordt misschien bedoeld. Dutch Laten wij niet vergeten dat wij hier vooral te maken hebben met typische KMO's.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.03.2019 06:02 Ersan:
   Leven in het buitenland Magazine Stage.

   30.03.2019 08:49 Mounaim:
   Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. It has something to do with the ocean.

  Ten anker

  Vond