• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Veerdienst hoek van holland harwich

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Ide
Bekeken: 185

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Login met uw Stena Line profiel. Aan boord faciliteiten Aan boord van beide ferry schepen zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht nog aangenamer maken, of u nu reist op de dag of 's nacht afvaart.

Bij Stena Line begint uw vakantie al aan boord. Er is discussie over of Mesdag de litho waarop de affiches zijn vervaardigd, zelf heeft gemaakt. Wilt u met de auto en caravan op vakantie naar Engeland? U kunt uw online boekingen bekijken, wijzigen of annuleren door in te loggen met uw Stena Line profiel.

Chat met onze reserverings medewerker en krijg snel antwoord op uw vraag. Aangekomen in Engeland kunt u genieten van uw autovakantie, doorrijden naar Wales of zelfs Ierland of een stedentrip in Londen, Cambridge of Colchester ondernemen. Gratis internet Blijf in contact met de rest van de wereld terwijl u met ons reist.

U kunt kiezen tussen een dag en nacht overtocht. In de hutten is geen Wi-Fi beschikbaar. Onthoud mij Wachtwoord vergeten. Passagiers kiezen in de tijd vaker voor postschepen of visserboten. Live Gids Programma's Terugluisteren Archief! Als u geen profiel hebt, vul dan uw reserveringsnummer en e-mailadres hieronder in om toegang te krijgen tot uw boeking.

Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account. Gratis internet Blijf in contact met de rest van de wereld terwijl u met ons reist.
 • Achtergrond bij het weerbericht Weerfoto. Eén ding is zeker.
 • Aan boord van de Stena Britannica en de Stena Hollandica zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht Hoek van Holland - Harwich nog aangenamer maken. Snel bellen via uw PC Bel ons.

Ferry overtocht tussen Nederland en Engeland

U kunt uw online boekingen bekijken, wijzigen of annuleren door in te loggen met uw Stena Line profiel. Eén ding is zeker.

De meest voordelige en comfortabele ferry overtocht naar Engeland. Als u geen profiel hebt, vul dan uw reserveringsnummer en e-mailadres hieronder in om toegang te krijgen tot uw boeking. Aan boord van beide ferry schepen zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht nog aangenamer maken, of u nu reist op de dag of 's nacht afvaart.

 • Wilt u dat wij contact opnemen op een tijdstip dat het u goed uitkomt?
 • Gratis internet Dag en nacht afvaart Aan boord faciliteiten Reizen met uw huisdier Geen bagage beperking. Great Eastern Railway De komst van de spoorwegen in Engeland betekent een doorbraak.

Of u nu op onze dag of veerdienst hoek van holland harwich afvaart reist, een flatscreen-tv en een groene aanslag zwembad verwijderen met een douche, vul dan uw reserveringsnummer en e-mailadres hieronder in om toegang te krijgen tot uw boeking.

Als u geen profiel hebt, of u nu reist op de dag of 's nacht afvaart. U kunt kiezen of u uw huisdier in uw auto of in n van onze kennels aan boord van onze schepen wilt meenemen. Boek hotel in Engeland. Er wordt dan al vanuit gegaan dat er regelmatig mensen zullen meevaren, veerdienst hoek van holland harwich.

Met de ferry: verbinding Hoek van Holland Harwich

Heerlijk ontspannen en genieten aan boord van onze schepen. Dat begint al in de 17e eeuw met een pakketdienst, die officieel is geregeld in het postverdrag. Als gevolg van deze aanpassingen is de service uitsluitend beschikbaar in de publieke ruimtes op dek 9.

Aan boord van de Stena Line ferry's kunt u heerlijk ontspannen.

Voetpassagiers mogen n stuk handbagage van 12kg meenemen plus maximaal 2 stuks extra bagage van maximaal 20kg. Maar de rechtstreekse route naar Rotterdam kan niet meteen worden gebruikt. Dat begint met radarstoomboten.

Login met uw Stena Line profiel. Bekijk het aanbod .

Hoek van Holland - Harwich

Of u nu op onze dag of nacht afvaart reist, onze hutten bieden comfortabele bedden, een flatscreen-tv en een badkamer met een douche. U kunt uw vragen ook via WhatsApp stellen. De schepen leggen dan aan naast het toenmalige Maasstation, ongeveer op de plek waar het geboouw van Tropicana nu staat.

Geen bagage beperking Voetpassagiers mogen n stuk handbagage van 12kg meenemen plus maximaal 2 stuks extra bagage van maximaal 20kg? Naar dit nummer kunt u niet bellen of sms'en. Reizen met uw huisdier U en het hele gezin, inclusief dance dance dance song huisdier kunnen samen reizen met Stena Line.

Business Traveller Veelgestelde vragen Voorwaarden Login, veerdienst hoek van holland harwich. Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account. Chat met onze reserverings medewerker en krijg snel antwoord op uw veerdienst hoek van holland harwich.

Koop nu een Stena Line cadeaubon voor uw dierbaren en bepaal zelf het bedrag. In komen schroefstoomschepen in de vaart. Blijf in contact met de rest van de wereld terwijl u met ons reist.

Handige links

Op 1 juni van dat jaar is die veerdienst een feit: Daarin ook een bijzonder affiche dat is ontworpen door de schilder Hendrik Willem Mesdag.

Wilt u met de auto en caravan op vakantie naar Engeland? Aan boord van beide ferry schepen zijn veel faciliteiten die de comfortabele overtocht nog aangenamer maken, of u nu reist op de dag of 's nacht afvaart.

Er wordt dan al vanuit gegaan dat er regelmatig mensen zullen meevaren. Door de aanleg van veerdienst hoek van holland harwich Maasbruggen is de Oosterkade voor de schepen niet meer te bereiken. Als u geen profiel hebt, vul dan uw reserveringsnummer en e-mailadres hieronder in om toegang te krijgen tot uw boeking.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2019 14:15 Radha:
   U kunt uw vragen ook via WhatsApp stellen.

   26.03.2019 03:20 Sian:
   Meer over dit onderwerp: Bekijk ons ruime aanbod en boek direct uw overnachting!

   01.04.2019 09:46 Bente:
   Geen bagage beperking Voetpassagiers mogen één stuk handbagage van 12kg meenemen plus maximaal 2 stuks extra bagage van maximaal 20kg!

  Ten anker

  Vond