• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Voorbeeld kaarten maken met stempels

Gegevens
Gemaakt door: 22.01.2019
Auteur: Bouwina
Bekeken: 872

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kaarten met vilt — Zelf kaartjes maken 4: Als de hendel precies hoog genoeg op tilt komt de knikker in het midden bij de tien terecht. Kaarten maken met vilt — Zelf kaartjes maken

Ook zijn alle stempels hier los te koop. In een eerder artikel legde ik al eens uit wat clear stamps zijn en hoe je ze gebruikt. Welkom Hartstikke leuk dat je mijn creatieve blog bezoekt!

Kaarten met vilt — Zelf kaartjes maken 4: Wat zijn ze weer gaaf geworden, nee kaarten maken is niks voor mij, ik vind het al een uitdaging om passende kaarten te vinden als ik ze al kan sturen in de winkel, kun je ook heel lang mee bezig zijn, hahahaha.

Als de hendel precies hoog genoeg op tilt komt de knikker in het midden bij de tien terecht. Ongelofelijk hoe schattig dit is geworden.

Denk hierbij aan haken, handletteren, voorbeeld kaarten maken met stempels protagonisten en kleine, said the butterfly, ruchtbaar maken; aan elk en ieder overluid vertellen; hd.

Welkom Hartstikke leuk dat je mijn creatieve blog bezoekt. Met deze stempels kunt u de vier kaarten maken waarvan de afbeelding word meegeleverd. U kunt dan heel eenvoudig het stempelpakket van uw keuze bestellen en kopen. Dit is een startpakket met hartje voor 19 euro.

  • Licht blauw papier, papier met houtprint boekenvoordeel , blauw lintje en witte plakparels Voorgrond: Rood papier, papier met verf patroon marianne design en rood lintje met hartjes.
  • Ik heb zelf nog geen ervaring met clear stamps, maar het ziet er heel goed uit!

Kopieën gebruiken

Ik heb laatst een vogelhuis bij Action gekocht en ik wil wat gaan knutselen met jouw idee in mijn achterhoofd. En dan is het zo jammer dat er een levertijd op zit. Ik liet de inkt even goed drogen. Stempels Aliexpress , sommige ingekleurd met aquarelverf opgeplakt met pritt of dikke foam tape. U heeft dan 18 stempels en 11 spijkerstempels. Rood papier, papier met hout printje boekenvoordeel , geel touwtje en wit label gemaakt met snijmal boekenvoordeel.

Pop up kaarten - Zelf kaartjes maken 3: Om tot een beter resultaat te komen pakte ik mijn aquarelverf erbij en kleurde ik de afdrukken van de stempels in met verf. Kerstkaarten 2 - Zelf kaartjes maken 8:. U krijgt 14 stempels en 5 spijker stempels, voorbeeld kaarten maken met stempels. Benieuwd naar de serie en hoe ik mijn kaarten heb gemaakt. Je mag het vijf keer proberen.

DE WEBSITE VOOR KAARTEN MAKEN EN SCRAPBOOKING

Op zich helemaal niet, maar deze vind ik toch wel erg leuk. Dus tot mijn eigen verbazing voel ik iets kriebelen. Met deze stempels kunt u de vier kaarten maken waarvan de afbeelding word meegeleverd.

Naar de inhoud springen In voorbeeld kaarten maken met stempels webshop  kunt u ook betalen met ideal. Double Do XL - Zelf kaartjes maken 9:.

Dit is inclusief beide voorbeeld kaarten en een gebruiksaanwijzing voor acrylverf. Ik was net mijn winkelwagentje bij Ali aan het vullen en twijfelde over een stempel. Dit is een startpakket met hartje voor 19 euro!

Stempels zelf maken

Eerst deed ik dit met stiften. En een handig hulpmiddel voor het bepalen van het midden van de kaarten zit er bij. Dit vond ik veel mooier. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

  • Naar de inhoud springen In onze webshop  kunt u ook betalen met ideal.
  • Oude Rijksweg is het adres van onze winkel.
  • Deze boekenleggers zijn geplastificeerd.
  • Om tot een beter resultaat te komen pakte ik mijn aquarelverf erbij en kleurde ik de afdrukken van de stempels in met verf.

U heeft dan 18 stempels en 11 spijkerstempels. Ook een gebruiksaanwijzing voor acrylverf. Er worden dus zes kaarten meegeleverd. Ik voorbeeld kaarten maken met stempels bij elke kaart beschrijven hoe ik deze heb gemaakt.

Dit stayokay bergen op zoom maar twee kilometer van de snelweg af. Ook losse stempels, linnenpapier en verf verkopen wij nu Wij breiden het assortiment geleidelijk uit Met Acrylverf kunt u zelf de mooiste kaarten met het Staphorsterstipwerk maken. Kaarten maken met vilt - Zelf kaartjes maken 7: .

Berichtnavigatie

Dus tot mijn eigen verbazing voel ik iets kriebelen. U krijgt 14 stempels en 5 spijker stempels. Om tot een beter resultaat te komen pakte ik mijn aquarelverf erbij en kleurde ik de afdrukken van de stempels in met verf.

Al moet ik nog wel wat meer oefenen met aquarelverf. Dit pakket is een uitbreiding van het pakket met vier kaarten. Clublogo van vilt maken .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0