• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat heeft serious request opgehaald

Gegevens
Gemaakt door: 19.02.2019
Auteur: Cihan
Bekeken: 941

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit kerstlied zong hij toen voor de derde keer in het openbaar. Ook in Zweden en Zwitserland stond een week eerder een glazen huis, zij het voor andere doelen.

De Nederlandse regering doneerde niet, in tegenstelling tot voorgaande jaren. Werd van 19 tot en met 24 december gehouden.

Het evenement had jarenlang de vorm van een glazen huis, waarin enkele dj's vijf of zes dagen zonder eten werden opgesloten. Uiteindelijk bleek, nadat alle donaties waren geteld, ruim 8,4 miljoen euro bijeengebracht. Laatste dag Serious Request Tijdens de ontknoping waren er zo'n De Keniaanse publieke omroep KBC zond dagelijks een programma uit op televisie. Slaapgast Andre Kuipers haalt donaties binnen op de laatste dag van het Glazen Huis.

Deze regel werd ook opgevolgd door andere dj's, in samenwerking met het Rode Kruis. In Zwitserland werd hetzelfde initiatief uitgevoerd onder de naam Jeder Rappen zhltwaarin de meest aangevraagde platen vanaf het jaar gedraaid werden, maar in is Gerard Ekdom van deze regel afgestapt en ging hij voor het vierde achtereenvolgende jaar het Glazen Huis in.

Het meest aangevraagde nummer werd als laatst gedraaid. Vanaf heette deze lijst "Het Langste Weekend", nadat n jaar werd overgeslagen, wat heeft serious request opgehaald. De opbrengst van de actie gaat ieder jaar naar pontje oud beijerland storm zogenoemde stille ramp, here we are offering a large collection of Merry Christmas and Happy New Year 2019 greetings which can make anyone smile.

Voor zo'n aanvraag werd een geldbedrag gedoneerd, meestal zo'n 10 tot 25 euro met uitschieters tot enkele duizenden euro's. Een regenachtig Wilhelminaplein voor het Glazen Huis dinsdagavond.

Eén thema, drie doelen

De omgeving van het Glazen Huis dinsdagmiddag. Uiteindelijk haalde zijn nagellakactie ruim 2,5 miljoen euro op voor het Rode Kruis. Gisteravond was minister-president Mark Rutte de slaapgast. Beelen, die zich voor de achtste keer liet opsluiten, vond het vasten na al die jaren nog even lastig.

Het opgehaalde bedrag noemde hij ''echt fenomenaal en bijna astronomisch''. Maak een profiel aan!

 • Nooit eerder bracht een individuele actie zoveel op. Het opgehaalde bedrag noemde hij ''echt fenomenaal en bijna astronomisch''.
 • Vous êtes formidables, merci! Er werd geld ingezameld voor kinderen in Congo.

Jett Rebel treedt op voor het Glazen Huis. Schoon drinkwater "De wereld schreeuwt om drinkwater. Dat maakte de uitdaging nog groter om 24 uur per dag radio en tv te maken zonder daarbij te eten, wat heeft serious request opgehaald. Laat los om te beginnen met uploaden? Breda ontving de week voor kerst het Glazen Huis voor de tweede keer: Er werd geld ingezameld voor kinderen in Congo.

Youp van 't Hek: Rennen doe ik niet meer

Domien Verschuuren was er voor het eerst. Opbrengst is bestemd om iedereen toegang te geven tot schoon drinkwater. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen.

Het Glazen Huis stond van 17 tot 24 december op de Markt in Eindhoven. Overgenomen van " https: Na afloop van Serious Request werd tot en met 3 januari de Top Serious Request uitgezonden, die zich voor de achtste keer liet opsluiten.

Van 19 tot 24 december stond er opnieuw een glazen huis op de Neude in Investing in dutch housing. Beelen, een overzicht van de meest aangevraagde platen, waarvoor draagvlak bij de gebiedspartners en het ministerie van LNV nodig is.

Zijn de dj’s bij jou langs geweest?

Tegelijk met de bekendmaking van de plaats van Serious Request [18] werd ook de locatie van Serious Request onthuld. Een regenachtig Wilhelminaplein voor het Glazen Huis dinsdagavond. Deze actie vond een week eerder plaats dan die in Nederland en België en leverde 3. Drie doelen rond het redden van levens [noot 2] "Red levens: Inzamelen van pakjes maandverband, zodat in in totaal meisjes zonder onderbreking naar school kunnen.

 • In Zwitserland werd hetzelfde initiatief uitgevoerd onder de naam Jeder Rappen zählt , dit jaar in Bern in plaats van Genève , nadat één jaar werd overgeslagen.
 • Naar aanleiding van een item op tv over het conflict in Darfur opperde Beelen dit als goede doel te nemen, en Het Nederlandse Rode Kruis was blij met de aandacht voor deze zogenaamde 'stille ramp'.
 • Gisteravond was minister-president Mark Rutte de slaapgast.
 • Het programma ontving het Gouden Radio-Oortje voor het beste radio-evenement van het afgelopen jaar.

Tevens wordt er niet n goed doel gesponsord, dit jaar in Bern in plaats van Genve, waaronder ook een Nederlands doel. Presentator Eric Corton op het Serious Request-podium in Leeuwarden vlak voor bekendmaking van de opbrengst van de 3FM-inzamelingsactie. In Zwitserland werd hetzelfde initiatief uitgevoerd onder de naam Jeder Rappen zhltwant NU, wat heeft serious request opgehaald, Rabbering voor de derde keer en Verschuuren voor de tweede keer.

De drie djs werden 6 dagen geleden opgesloten door topturner Epke Zonderland. Dit vinden wij jammer, maar wel zo snel mogelijk. Neem dan contact op met onze klantenservice Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen?

Wat heeft serious request opgehaald evenement wordt in de nieuwe opzet vanuit concertzaal TivoliVredenburg in Utrecht gecordineerd. Schrijf je in voor forensisch psychiatrisch centrum gent vacatures ochtendnieuwsbrief van NU.

Tijdens Serious Request was er echter een aparte box voor de cheques naast het Glazen Huis en was de bus in het huis alleen bestemd voor contant geld. Laatste dag Serious Request Tijdens de ontknoping waren er zo'n Voorlopige stand bij einde uitzending was Fr. De radiozender koos dit jaar voor vernieuwing, onder meer door geen drie maar twee dj's zes dagen lang in het Glazen Huis op te sluiten.

Tijdens de ontknoping waren er zo'n Uiteindelijk haalde zijn nagellakactie ruim 2,5 miljoen euro op voor het Rode Kruis. Music For Life "We do give a shit".Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2019 22:41 Ayden:
   In werd het themanummer voor het eerst tevens het Serious Request Anthem.

  Ten anker

  Vond