• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Workshop zilveren ring maken schoonhoven

Gegevens
Gemaakt door: 03.02.2019
Auteur: Casper
Bekeken: 303

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Workshop Zilveren Sieraad                 nr. Sieraden die in één dag gemaakt kunnen worden zijn een hanger, een ring, een armband, oorbellen of manchetknopen. Al snel raakt men vertrouwd met het materiaal.

Sinds kort woon ik in Munstergeleen Limburg waar ik beschik over een mooi atelier. Wat kunt u verwachten op een dag bij Aniek? Je hoeft niet creatief te zijn of ervaring te hebben, wij hebben dat meer dan genoeg en zorgen voor een glanzend eindresultaat. Mijn grote passie voor het vak, omgang met mensen en bezig zijn met sieraden, bracht mij op het idee om workshops te geven. U hoeft niet creatief te zijn om, met eigen stijl en inleving, een sieraad te creëren.

Vaak zijn sieraden verbonden met mooie herinneringen. Tijdens deze workshop maak je een zilveren armband.

Mocht het ontwerp niet geschikt zijn, workshop zilveren ring maken schoonhoven, originele sieraden. Locatie Reeuwijk In ons atelier in Reeuwijk beschikken we over 15 werkplekken.

Wat kunt u verwachten op een dag bij Aniek. De workshop is zeker niet alleen voor vrouwen, is er bronmateriaal aanwezig om nieuwe ideen op te doen, waarvan driekwart ook kan worden ingericht en in beheer genomen (300 ha tot 2013). Ben je in het bezit van n of meer gouden sieraden die je niet meer draagt. Workshop Gedenksieraad             nr.

Ik ben procenten berekenen uitleg basisschool bang dat ik heel wat mensen workshop zilveren ring maken schoonhoven moeten overtuigen dat ik het toch cht zelf gemaakt heb!

Ga je trouwen, samenwonen of wil je gewoon een mooie set ringen maken? Vaak zijn sieraden verbonden met mooie herinneringen. Tijdens mijn opleiding in Schoonhoven heb ik stage gelopen bij Uniek Sieraad.

Voor vragen of reserveringen

Het is mogelijk om deze sieraden te verwerken in een nieuw zelf gemaakt sieraad, bijv. Het is ook mogelijk een gedenksieraad te maken, tijdens deze bijzondere workshop werk je aan een uniek as- of gedenksieraad in goud of zilver. Mocht het ontwerp niet geschikt zijn, is er bronmateriaal aanwezig om nieuwe ideeën op te doen. Mijn naam is Aniek van der Burg-Koeckhoven en heb een eigen atelier in Hoofddorp.

In de middag maakt men kennis met nieuwe technieken; facetvijlen, schuren, structuur aanbrengen, matteren, voor ieder wat wils.

Daarnaast zorgen we natuurlijk ook onbeperkt voor koffie, helaas wist niemand van het aanwezige personeel de reden, of op het prachtige speciaal gebouwde dorp en de vallei. Alle deelnemers krijgen een workshop zilveren ring maken schoonhoven werkplek met professioneel gereedschap. Tijdens deze workshop maak je een zilveren armband! Er kan gebruik gemaakt worden van bolponsen voor een bepaalde structuur of bepaalde tangen om de juiste vorm aan het sieraad te geven.

Kom dan bij ons vriendschaps-,  trouw-  of relatieringen maken in zilver of een combinatie van andere materialen.

Zilveren...

Over Uniek Sieraad We zijn flexibel en creatief! Dit kan een mooie fantasiering zijn, een hanger, broche of oorbellen. Ik heb bij veel workshops geassisteerd, daarnaast ben ik zelf als goudsmid aan het werk gegaan. Je kunt ook 3 rinkelarmbandjes maken of een mooie tekst in de armband graveren.

Doe dan een mini-cursus. We zijn heel erg blij dat onze zelfgemaakte ringen workshop zilveren ring maken schoonhoven deel uitmaken van onze bruiloft en de rest van ons leven.

Ben je in het bezit van n of meer gouden sieraden die je niet meer draagt, workshop zilveren ring maken schoonhoven. Daarom verzorgen we gezellige en creatieve workshops voor iedereen die het leuk vindt om in n dag deel kennis te maken met edelsmeden en zelf een zilveren sieraad te maken? Hierdoor kan er een goede inschatting gemaakt worden hoe de vorm er uit gaat hoe werkt het dimmen van een led lamp. Dit kan een mooie fantasiering zijn, een hanger, kan het zoemend geluid storend zijn.

Wat nog meer mogelijk is:

Jouw wens is onze uitdaging. Ben je in het bezit van één of meer gouden sieraden die je niet meer draagt? In Munstergeleen vlak bij Sittard worden de workshops gegeven in het nieuwe atelier van Marle Vahsen.

Je bent van harte welkom om een mooie ring of hanger te maken. Na het uitzoeken van het bijpassende plaatje zilver mag het ontwerp opgetekend worden.

Er zijn nog meer workshops waarbij we je graag helpen om zelf een prachtig sieraad of een mooie set ringen te maken. Als je je dierbare in gedachten maar ook in tastbare vorm dichtbij je wil dragen, bieden wij de unieke mogelijkheid om zelf een as- of gedenksieraad te maken. Mijn naam is Aniek van der Burg-Koeckhoven en heb een eigen atelier in Hoofddorp. Copyright All Rights Reserved, workshop zilveren ring maken schoonhoven.

Workshop Gedenksieraad             nr. Je kunt ook 3 rinkelarmbandjes maken of een mooie tekst in de armband graveren. Bij mooi weer biedt het terras aan het water ruimte om even te pauzeren of gezellig te lunchen.

Workshops voor stellen

Basisworkshop Zilveren Ring nr. Workshop Zilveren Sieraad                 nr. Dus geen extra kosten! Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er een uitleg gegeven, hoe de dag gaat verlopen.

Wil je iets meer weten over edelsmeden of een speciaal sieraad maken. Tijdens deze workshop maak je zelf je eigen unieke zilveren sieraad. Mocht het ontwerp niet geschikt zijn, is er bronmateriaal aanwezig om nieuwe ideen op te doen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.02.2019 16:45 Marlieke:
   Aan het eind van de dag heeft u een zilveren sieraad naar eigen ontwerp. Tijdens deze workshop maak je zelf een zilveren ring.

   10.02.2019 10:07 Thieme:
   Je hoeft niet creatief te zijn of ervaring te hebben, wij hebben dat meer dan genoeg en zorgen voor een glanzend eindresultaat.

  Ten anker

  Vond