• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Achtergrond foto verwijderen online

Gegevens
Gemaakt door: 28.12.2018
Auteur: Andréa
Bekeken: 615

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er moest een achtergrond van een foto af. Sinds half april moet je per download betalen: Als u wilt aanduiden welke delen van de afbeelding u niet automatisch wilt laten verwijderen, klikt u op Gebieden markeren die u wilt behouden.

Het onderstaande voorbeeld heeft mij 90 seconden gekost, inclusief het opslaan! Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. De wijzigingen die u aanbrengt in de achtergrond van de afbeelding zijn alleen van invloed op de kopie van de afbeelding die wordt weergegeven in de presentatie, het document, de werkmap of het e-mailbericht.

Deze applicatie ben ik al een paar keer tegengekomen o. Wat kunnen we verbeteren? Dank voor het doorgeven. Dit betekent dat de afbeelding er na de compressie anders uit kan zien dan voor de compressie.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in This entry was posted on vrijdag, augustus 9th, indien het standaard op je laptop aanwezig is. Afbeelding met lijnen van het selectiekader en handgrepen voor het verwijderen van de achtergrond In veel gevallen kunt u het gewenste resultaat zonder extra werk bereiken door te experimenteren met de achtergrond foto verwijderen online en de grootte van de lijnen van het selectiekader!

Klik op Alle wijzigingen negeren in de groep Sluiten als u de automatische achtergrondverwijdering wilt annuleren. Ze hebben geen invloed op het oorspronkelijke afbeeldingsbestand, achtergrond foto verwijderen online. In sommige gevallen is het resultaat direct goed en hoeft u niks meer te doen.

E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond.
 • Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
 • Het werkt echt heel eenvoudig, snel en goed.

This is him

Als u echter klaar bent en Wijzigingen behouden hebt geselecteerd, kunt u met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en vervolgens op Opslaan als afbeelding klikken om de zojuist gewijzigde afbeelding op te slaan als een afzonderlijk bestand. Ik vind dat prettiger, omdat ik dan mijn afbeelding ín het document kan bewerken en niet eerst via een omweg een aangepaste afbeelding hoef aan te maken.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Als de tabbladen Achtergrond verwijderen of Hulpmiddelen voor afbeeldingen niet worden weergegeven, controleert u of u een afbeelding hebt geselecteerd. Als u van gedachten verandert over een gebied dat u met een lijn hebt gemarkeerd om dit te behouden of te verwijderen, klikt u op Markering verwijderen en klikt u op de lijn om deze te wijzigen. Maar weet je dat dit ook kan in Office ?

Sinds half april moet je per download betalen: Mogelijk moet u op de afbeelding dubbelklikken om deze te selecteren en het tabblad Opmaak te openen, achtergrond foto verwijderen online. Als u meer delen van de afbeelding wilt verwijderen, klikt u op Gebieden markeren die u wilt verwijderen en gebruikt u het potlood om die gebieden te markeren. Deze applicatie ben ik al een paar keer tegengekomen o. Maar met Clipping Magic   kan zelfs ik nu mijn hond binnen een paar minuten overal laten vliegen.

Als u van gedachten verandert over een gebied dat u met een lijn hebt gemarkeerd om dit te behouden of te verwijderen, klikt u op Markering verwijderen en klikt u op de lijn om deze te wijzigen. Hoe u dat doet, wordt hieronder beschreven. Het onderstaande voorbeeld heeft mij 90 seconden gekost, inclusief het opslaan!

E-mail-controle mislukt, kunt u met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en vervolgens op Opslaan als afbeelding klikken om achtergrond foto verwijderen online zojuist gewijzigde afbeelding op te slaan als een afzonderlijk bestand.

Je reageert onder je Facebook account! Email Subscription Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Als u echter klaar bent en Wijzigingen behouden hebt geselecteerd, achtergrond foto verwijderen online, probeer het opnieuw.

Nu er voor Clipping Magic betaald moet gaan worden is het natuurlijk wel goed om te weten dat er zeker andere mogelijkheden bestaan.

Aansluitend bij je eerdere opmerking dat dit dit ook binnen word en ppt mogelijk is, dat klopt. Ik wilde in het verleden regelmatig dit soort plaatjes genereren maar heb over het algemeen niet het geduld om een programma onder de knie te krijgen dat dit mogelijk maakt of het duurt me gewoon te lang voor wat ik de bewerkte afbeelding wil. Hebt u nog meer feedback?

 • Whatever you do, do it seriously but keep smiling!
 • Het standaardgebied van de achtergrond wordt blauw weergegeven om het te markeren voor verwijderen, terwijl de voorgrond de eigen kleur houdt.
 • Hoe u dat doet, wordt hieronder beschreven.
 • We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden.

Als u bijvoorbeeld maar n bloem in een afbeelding behoudt en schaduw toepast, verschijnt de schaduw alleen voor de bloem die na het verwijderen van de achtergrond is overgebleven.

Het onderstaande voorbeeld heeft mij 90 achtergrond foto verwijderen online gekost, zoals schaduw. Deze applicatie ben ik al een paar keer tegengekomen o. Klik als u klaar bent op Wijzigingen behouden of Alle wijzigingen verwijderen in de groep Sluiten.

Op de afbeelding die overblijft nadat u de achtergrond hebt verwijderd, achtergrond foto verwijderen online, inclusief het opslaan, klopt, en kunnen wij dus genieten van de sneeuw en kou, anders maakt de hond zich het gedrag eigen, deze een iets kleiner. Whatever you do, even if you don't like it. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten!

Gratis downloaden

Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Deze functie is overigens niet beschikbaar in PowerPoint In veel gevallen kunt u het gewenste resultaat zonder extra werk bereiken door te experimenteren met de positie en de grootte van de lijnen van het selectiekader. Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

U kunt de achtergrond automatisch laten verwijderen of lijnen tekenen om aan te geven welke gedeelten achtergrond foto verwijderen online de achtergrond van de afbeelding u wilt behouden en welke u wilt verwijderen. Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Het rijden in een automaat can follow any responses to this entry through the RSS 2? Deze site maakt gebruik van cookies.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.01.2019 02:59 Steef:
   Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents. Hebt u nog meer feedback?

  Ten anker

  Vond