• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ajax feyenoord op tv vanavond

Gegevens
Gemaakt door: 03.01.2019
Auteur: Derya
Bekeken: 926

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gewoon je opmerkingen blijven plaatsen Koen! Laat Younes maar spelen tegen Schalke.

Hij krijgt een bal naar zich toe gegooid en schopt die niet heel hard terug. Als daarin verloren wordt, rest als troostprijs een plek in de groepsfase van de Europa League. Vanaf de tot na de wedstrijd kon ik er niet opkomen,verbinding met de server van AS lag eruit.

De snelle voorsprong gaf het startsein voor een geweldige eerste helft. Oh ok, bedankt voor het informeren. Dat doe je door collectief goed te spelen. Het verschil Ajax tussen een goed Ajax en slecht Ajax is veel te groot.

Tegen de tijd foto op hout albelli ervaringen ze weer een kans hebben is het plaatje al vervaagd. Ziyech heeft dit seizoen al meerdere keren bewezen dat hij zijn eigen ontwikkeling heel goed in de gaten houdt en dus speelt hij volgend seizoen gewoon bij ons. Doe mee en win? Twintig minuten lang was er minder spektakel te zien dan in de eerste helft!

Hopelijk kunnen we dat in de toekomst vaker opbrengen, ook tegen de mindere ploegen, ajax feyenoord op tv vanavond.

Ik ben voor Ajax, maar wel op een beschaafde en degelijke manier. Zo jammer dat je ze vernederd, maar niet terugziet in de score.
 • Ik heb naar deze geweldige wedstrijd van Ajax geen zin om daar dieper op in te gaan, maar bv onnodige gele kaart, vaak verdedigend niet goed staan. Iedereen was even verdoofd in de Arena vooral omdat er zoveel meer had ingezeten.
 • In de Eredivisie is het Kluivert.

Ik heb het over het gehele seizoen Ik ben gewoon Ajacied hoor. Pff waarom heeft ajax toch af en toe een dag dat ze kunnen knallen,allemachtig ze hadden al kampioen kunnen zijn. Wij zullen alles moeten winnen. Op de keuze voor Veltman na, begrijpelijke en goede opstelling. Ze waren vanmiddag op de Coolsingel alvast aan het oefenen voor als het weer net niet wordt, de ME hadden een drukke middag.

De '5-seconde regel' zat er lekker in vandaag, toppers waren het vandaag. Gevoelens over een selectie ajax feyenoord op tv vanavond seizoen,wat moeten we ermee. Zijn jullie het dan eindelijk eens met me eens dat Ajax zonder Younes met? FOX zou deze gast gelijk van de buis moeten halen wat een drama? Kom vooral altijd in elk bericht met dezelfde onzin.

NU en Straks op fox sports

Die nabeschouwing en die praatprogramma's niet volgen geeft veel rust en voldoening maar een wedstrijd niet volgen is dan weer een ander verhaal. Die deed dat helaas niet, maar speelde defensief ijzersterk!

Het bier gaat er weer goed in!

En ik zie dat het feest is in rotterdam. Traore speelde een heel goede wedstrijd, alleen waarom kan deze jongen niet scoren, dus vandaar.

Feyenoord en Vitesse zijn de laatste Nederlandse clubs die in de race zijn om de groepsfase van de Europese voetbalcompetitie Europa League te bereiken. Voelde wel als een anticlimax, ajax feyenoord op tv vanavond. En gebeurt dat,wat veranderen wij eraan.

Live voetbal op internet

Geeft Botteghin, Tapia en Arie tot 2 of 3 keer toe allemaal geen tweede geel. Het spel dat Bosz sinds zijn aanstelling voor ogen heeft werd uitgevoerd; er werd doorgedekt, vooruit gevoetbald, aangevallen via de flanken, met aardig wat kansjes tot gevolg. Nou ff scherp zijn woensdag jongens..

Het spel dat Bosz sinds zijn aanstelling voor ogen heeft werd uitgevoerd; er werd doorgedekt, vooruit gevoetbald, waar oude boerderijen en arbeiderswoningen de stijl was, ajax feyenoord op tv vanavond, nu het probleem: Terwijl hij dus buiten begint kaka te doen draait ajax feyenoord op tv vanavond hem al om zijn eigen poep op te eten terwijl hij eigenlijk nog bezig is.

Walgelijk wat Berghuis doet. Zijn jullie het dan far from any road lyrics greek eens met me eens dat Ajax zonder Younes met. De voorbeschouwing is vanaf. Ben benieuwd of het vervolg ook zo wordt in de komende wedstrijden. Levensader van Ajax is de jeugd dus als er volgend seizoen spelers weggaan zal dat in eerste instantie opgevangen worden met jeugd.

Weer zon domme opmerking van Frank Snoeks: Voor hetzelfde geld schopt hij een kind op de tribune vol in zijn gezicht.

NOS Sport: WK hockey

Geel van Veltman was terecht alleen veel te zacht. Voorlopig is het verschil tussen uit en thuiswedstrijden te groot helaas. Matig middenveld dat alleen maar kan beuken, een linksback die bij Go Ahead nog niet eens basis zou staan, een verdedigingsduo met het draaivermogen van een olietanker en een jarige nr.

De score bleef tot de laatste fase en dat leek de eindstand te worden, was het niet dat Kramer vlak voor tijd de scoorde.

Wat een heerlijk Ajax gezien. Een kiezelhard zwabberschot onderkant lat. Ik heb echt genoten vandaag maar dat had ik tegen Kopenhagen ook, vervolgens geven jullie het seizoen praktisch weg tegen Excelsior.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2019 15:37 Bradley:
   Ik hoop dat Viergever en Veltman hun contract verlengen en dat als Ajax geen kampioen wordt Klaassen nog één seizoen blijft. Maar het middenveld klopt eindelijk eens qua afstanden.

  Ten anker

  Vond