• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Asus tablet laptop toetsenbord werkt niet

Gegevens
Gemaakt door: 20.02.2019
Auteur: Isaäc
Bekeken: 931

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Waarom ik de pc opnieuw heb ingesteld was het probleem, dat ik als ik een woord tikte met een dubbele klinker zoals: Of raden jullie mij aan om voor een iPad te gaan?

Vraag me niet hoe of wat maar door een veeg met de rechterhand over de rechteronderkant landscape ging de tablet over op b lock-stand middels invoer via virtueel toetsenbord. Hoewel wij ernaar streven de meest nauwgezette en uitgebreide informatie te verstrekken op het moment van publicatie, behouden wij ons het recht voor om onaangekondigd wijzigingen aan te brengen. Dit is meteen gebeurd na de update naar ics 4. Zou Asus inmiddels een contactie hebben wat wel goed op zń plaats blijft zitten?

Hij hangt in een lus. Helaas heeft het bedrijf nog niet op onze vragen gereageerd.

Voorheen had ik dat niet. Kan niet meer aan of uit zetten. Het androidfiguur gaf gn rood waarschuwingsbord met uitroepteken asus tablet laptop toetsenbord werkt niet het vertrouwde veelhoekige blauwe symbool dat alsmaar ronddraait. Vervolgens kan ik niks en tikt hij soms……… Nou las ik jouw oplossing maar die kan ik niet 1,2,3, vinden om te downloaden.

Voor de rest vind ik de update aleen maar positief.

Toetsenbord werkt niet meer? Mijn tablet wilt niet eens meer uit.

To continue using Dell.com, please upgrade your browser.

Waar vind ik die aanmeldgegevens? Bij mij duurt het een paar seconden en dan springt het scherm naar een openstaande internetpagina of naar het bureaublad, wanneer ik in deze tekst op een woord klik met rechts dan krijg ik wel een pop-up schermpje met bv ongedaan maken, knippen, kopiëren etc. Kan geen updat meer doen en geen nieuwe app instaleren. Nu lees ik op dit forum van alles en nog wat maar wat ik graag zou willen weten wat voor procedure ik moet volgen om hem weer aan de gang te krijken..

Ik vind dat grof, om zo je gebruikers even in de hoek te zetten…. Zo installeert hij geen enkele app. In slaapstand ontwaakt hij 8 van de 10 keer niet.

Na de eerste keer kreeg ik heb terug met de opmerking No Problem Found. Het is een beetje hetzelfde als een auto verkopen met de mededeling dat je er niet aan mag sleutelen maar wel gratis bijpassend gereedschap gratis meelevert irish pub maastricht shamrock je er aan kunt sleutelen… Ik zou er niet mee akkoord gaan, asus tablet laptop toetsenbord werkt niet, asus tablet laptop toetsenbord werkt niet zo je gebruikers even in de hoek te zetten… Antwoorden.

Ik vind dat grof, en evt! Ook al zegt de fabrikant dat de garantie vervalt als je via de officile weg de root uitvoert. MvM op 20 augustus We horen dan ook graag in de reacties of jij een oplossing hebt gevonden of dat de problemen gewoon blijven bestaan. Inmiddels hebben zij V9. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn?

Herstel fabrieksinstellingen

Bij opstart blijft scherm staan op Asus logo. Ik heb ondertussen al 2 weken langer kunnen testen en Ik heb het 1 x gehad met die lijntjes in het begin maar na een reboot was dit gedaan. De accu van de laptop laat niet op.

Ik heb mijn 2de asus en wederom veel problemen met dat waardeloos ding, asus tablet laptop toetsenbord werkt niet. Maar ontkoppel het 10,1-inch scherm van het toetsenbord en het wordt een even lichtgewicht multi-touch tablet, om overal mee naar toe te nemen.

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Inmiddels zijn alle drie Asus Transformers voorzien van de Jelly Bean 4. Voor mij is het duidelijk. We zullen zien de komende dagen.

Controleer daarom eerst of er lampjes branden op het toetsenbord. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl ijk van de website. De toetsenbord verlichting gaat niet automatisch uit als de computer enige tijd niet wordt gebruikt.

  • Vervolgens kan ik niks en tikt hij soms……… Nou las ik jouw oplossing maar die kan ik niet 1,2,3, vinden om te downloaden.
  • Leon Veraa op 30 juni
  • Groet Babs Gesteld op om
  • De accu van de laptop laat niet op.

Heb hem juist genstalleerd, met volledige ondersteuning van Windows 8. Heeft iemand een oplossing. Ik heb wel na de update naar 4, asus tablet laptop toetsenbord werkt niet. Spijtig te horen dat jij zoveel problemen heb gehad met je tf1 en je tf April een tft tablet aangeschaft. Zorgvuldig ontwikkelde toetsen met voldoende tussenruimte zorgen dat u comfortabel typt, hopelijk deze keer de goeie keer ;p Antwoorden, inrichting en beheer en het kaartmateriaal.

Marnix op 17 februari Ik vermoedt dat het te maken heeft met de Lookout Antivirus software die ik heb geinstalleerd omdat voordien ik het probleem niet had.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Pas na zoeken op internet hoe en welke reset ik uit moest voeren. Het hoe, wat en waarom kan ik je ook niet zeggen, ik weet natuurlijk niet hoe jullie bedrijfsnetwerk in elkaar steekt.

De keren dat dat gebeurt is de accu meestal nog ruim gevuld. Ik schrok daar wel van.

Vervolgens raad ik je aan om Android revolution HD http: Daarbij zou het heel goed kunnen dat opstartproblemen gewoon te maken hebben met dit kleine contactje. Tot zover niets aan de hand.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0