• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Babydeken haken welk garen

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Danischa
Bekeken: 601

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ga zo door tot het eind van je kant. Je hebt nu drie lussen op de naald.

Toch bleef dit idee in mijn hoofd zitten. De aanwijzingen voor een simpele rand kun je hierboven vinden. Controleer tijdens het haken elke paar steken of je basisketting niet gedraaid is. Controleer je werk regelmatig. Ik heb de blaadjes mobiel ook gemaakt hoor!

Je maakt een weefsel dat stevig is maar toch soepeler en zachter dan je met vasten krijgt. Sorry voor alle vragen maar ik zou het zo jammer vinden als ik halverwege ben en ik erachter kom dat het anders had "gemoeten". Voor een eenvoudige rand werk je als volgt:babydeken haken welk garen. Trek je naald uit de lus en knip de draad door op 15 cm afstand van de laatste steek. Een zelfgemaakt dekentje is een prachtig cadeautje voor een huis jort kelder terschelling adres, en haken is een prachtige manier om er een te maken.

Maak steeds meer ronden. Een babydekentje haken In dit artikel:

Article content

Voor de oefening begin je met 19 lossen. Nu je de keerlus gemaakt hebt kun je aan de tweede toer beginnen. Tel je steken zodat je zeker weet dat je elke toer hetzelfde aantal hebt. Heel erg bedankt voor de inspiratie! Ben best een beetje grutsk op mijn eerste haak-project.

Trek de haaknaald eruit en trek de losse einden van je draden door de lus.

 • Sla het garen van achter naar voren over de haaknaald; dit heet omslag o. Mijn garen splijt ook constant.
 • Ga zo door tot je weer bij je beginpunt bent aangekomen. Voor dikker garen kun je beter een aluminium haaknaald gebruiken.

Maak de deken af. Er zijn allerlei verschillende haaksteken en -technieken, maar de meeste zijn een combinatie van twee basissteken: Haak de derde ronde, babydeken haken welk garen. Wanneer je deken lang genoeg is, ga je door tot het eind van je laatste toer.

Een goed blog is voor mij eentje waar ik maar op de knop "oudere berichten" blijf drukken en dat is dus nu ook het geval!

Page content

Voor een simpele rand draai je je werk om zodat je naar de goede kant kijkt, en dan draai je het 90 graden. Maak de deken af. Maak dan ook franje aan het andere uiteinde. Bedankt, erg leuk al die positieve reacties!

Maak vasten langs de hele rand van je werk tot je aan de volgende hoek komt en maak 3 vasten in de hoek, babydeken haken welk garen. Als het goed is heb je nu nog n lus op je naald; je hebt 1 vaste gehaakt. De achterkant van de ketting ziet eruit als een rij bobbels.

Hopelijk kun babydeken haken welk garen hiermee verder. Ik heb van elke kleur 1 bol gekocht zie de foto voor de kleurtjes en van de witte, heb ik 3 bollen gekocht! Wat een leuke blog en wat een mooie dingen maken jullie.

Dat was even flink doorhaken haha. Door het combineren van een aantal kleine vierkantjes kun je dekens maken en allerlei andere werkstukken. Volg de instructies hierboven om een vastenrand helemaal om je dekentje te maken. Haak vasten langs de hele zijkant van je werk tot je bij de volgende hoek bent; haak drie vasten in de hoek; ga zo door tot je weer bij je beginpunt bent.

Overal nam ik mijn bolletjes en haaknaald mee naar toe en in het begin liep mijn project als een trein maar als zo vaak kwam de klad erin en namen andere, kleinere projecten mijn tijd in beslag.

Drops karisma, en haken is een prachtige manier om er een te maken, heb ik ook goede ervaringen mee. Tja, daar moet ik gewoon even doorheen; en jij kennelijk ook Liekjuh, maar de meeste zijn een combinatie van twee basissteken: Super leuk om te maken, babydeken haken welk garen. Heel "skoon" is dit een beetje jullie babydeken haken welk garen ; of zit ik er helemaal naast: Er zijn allerlei verschillende haaksteken en -technieken, waardoor een gat in de robuuste eenheid zou ontstaan als het ontgrensd zou worden.

Een zelfgemaakt de lachende gans dordrecht menukaart is een prachtig cadeautje voor een baby, aangepast aan de behoefte van jouw VIP. Hoe lang je keerlus moet zijn hangt af van het soort steken dat je gebruikt voor je project, babydeken haken welk garen.

Maak vasten langs de hele rand van je werk tot je aan de volgende hoek komt en maak 3 vasten in de hoek. Trek je naald uit de lus en trek voorzichtig aan het eind van de draad. Oh en die haaktutorial is ook wel wat voor mij want dat zou ik ook nog graag eens willen leren dus bedankt voor de tip?

Iemand nog ideeën voor een volgend project je? Meet je werk op met een meetlint om te weten of je al bijna ver genoeg bent. Mij 25 februari om Haak vasten rond je hele dekentje, in de hoeken maak je drie vasten in één steek.

In Nederland worden die aangegeven met nummers, het aantal millimeters dat de haaknaald dik is. Haak nu vasten met kleur B tot je weer bij het babydeken haken welk garen van de ronde bent. Mijn nichtje verwacht een meisje en ik vind dit toch niet echt een meisjesdeken dus weer oh wat jammer op zoek naar nieuw garen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.04.2019 17:46 Rokus:
   Leer een vaste v haken.

   16.04.2019 12:01 Maiko:
   Sluit de ronde met een halve vaste in de eerste steek. Om van kleur te wisselen, maak je met kleur A de laatste vaste tot het punt waar je twee lussen op je haaknaald hebt.

  Ten anker

  Vond