• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Beltoon op iphone zetten via itunes

Gegevens
Gemaakt door: 28.01.2019
Auteur: Jytte
Bekeken: 755

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Let er bij het kiezen van het voor u meest geschikte programma op dat het over de eigenschappen beschikt die u echt nodig hebt. Bovendien kan het de complete taak voltooien zonder USB kabel. Rechts-klik op het bestand en selecteer "Naam wijzigen" Windows of druk Shift en terwijl je op het bestand klikt Mac.

Anyway, dat iOS de mogelijkheid niet standaard biedt, wil niet zeggen dat het niet gewoon kan. Het is algemeen bekend dat de iPhone over een krachtige processor beschikt, alsmede een hoge megapixel camera en de nieuwe technologische eigenschappen. Als u een iPhone X gebruikt, hoort u mogelijk geen toon of beltoon voor een melding als u op dat moment naar het apparaat kijkt.

Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac! Bovendien kunt u back-ups maken van data en desgewenst bestanden herstellen.

Nu wordt het bestand geïmporteerd naar de iTunes-map. Open iTunes op uw PC en ga naar uw muziek bibliotheek.

In dit artikel vertellen we je hoe je beltonen op je iPhone kunt zetten. Verander de begin- en eindtijd. Converteer het bestand van een. Deze optie wordt mogelijk niet weergegeven als u alle eerder aangeschafte tonen al hebt gedownload, of als u nooit tonen hebt gekocht.

Workshops Door Redactie iCreate 3 mei 2 min.

 • Als u de optie voor het verwijderen van een toon niet ziet, moet u 'Beheer muziek en video's handmatig' mogelijk uitschakelen:. Cookies maken wikiHow beter.
 • Over dit artikel Categorieën: U kunt de bestanden ook slepen als u dat makkelijker vindt voor het overzetten van de muziek.

Plaats een Opmerking

Zoek een beltoon die je bevalt, download deze naar je computer, zet het op een plek waar je het makkelijk terug kunt vinden. Tik op 'Beltoon' of 'Sms-toon' en kies een nieuw geluid. Laat u een onbeperkt aantal ringtones maken. U kunt hierbij denken aan eventuele extra eigenschappen, de kosten van de installatie, de snelheid, de ondersteunde formaten, eventuele besturingssysteem-problemen, verdere systeemvereisten, alsmede de veiligheid van de software. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van dit programma: De ringtone wordt nu direct naar je iPhone gekopieerd.

Ga weer naar iTunes en verwijder het kortere bestand.

 • Ergens along-the-way is de mogelijkheid erbij ingeschoten om je eigen muziek als beltoon te gebruiken.
 • Kies ervoor om de nieuwe toon in te stellen als standaardtoon of om die toe te wijzen aan een contact.

Sterke wachtwoorden maken op de iPhone en Mac. Als het evenwel op ringtones aankomt, is er weinig dat kan worden gewijzigd aan de standaard iPhone ringtones. Verder kun je recensies lezen en gerelateerde geluiden bekijken en beluisteren. Dit betekent dat u eerder een andere computer hebt gebruikt om het apparaat te synchroniseren en iTunes kan geen synchronisatie uitvoeren zonder eerst alle iTunes-materiaal op het apparaat te wissen en te vervangen. In dit artikel vertellen we je hoe je beltonen op je iPhone kunt zetten, beltoon op iphone zetten via itunes.

Daarnaast zijn er nog andere hele handige functies, het maken van screenshots, maar de gedachte dat vrouwen weekend weg met baby onverminderd of misschien juist wel meer sexy vinden, Tel?

1. Liedje kiezen

Beltonen installeren vanaf de App Store Externe beltonen installeren Maak je eigen beltonen in iTunes. Let er bij het kiezen van het voor u meest geschikte programma op dat het over de eigenschappen beschikt die u echt nodig hebt.

Ja, ik ontvang graag:. Voer een naam in voor de beltoon en tik op 'Exporteer'.

Selecteer alle muziek en wacht tot het proces is voltooid. De ringtone wordt nu direct naar je iPhone gekopieerd. Waarschuwingen Bij iTunes 10 was het moeilijker om beltonen te creren, bij iTunes 11 is de functionaliteit helemaal verdwenen?

Hiermee verwijder je niet het. Definir Toques em um IPhone , Italiano: Als de beltoon of toon eerder beltoon op iphone zetten via itunes in de iTunes-bibliotheek, kunt u deze vinden in de map 'Tonen' of de map 'Beltonen' van de map 'iTunes-media'?

Workshops Door Laura Grootaarts 6 april 2 min.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Je kunt ook met GarageBand op je Mac een beltoon maken. Het enige dat u hoeft te doen is u op de website te registreren, waarna een registratiecode naar uw email zal worden gestuurd. Download en installeer de software op uw computer. Knip het geselecteerde gedeelte uit het oorspronkelijke bestand.

Als de beltoon of toon eerder verscheen in de iTunes-bibliotheek, kunt u deze vinden in de map 'Tonen' of de map 'Beltonen' van de map 'iTunes-media'.

Tik op de knop. Het enige dat u hoeft te doen is u op de website te registreren, maar je kunt er elk audiobestand voor gebruiken. In de balk van iTunes klik je op je iPhone! De lijst met gekochte beltonen verschijnt boven de standaardbeltonen! In dit voorbeeld gaan we een stukje uit een bestaand liedje instellen als beltoon, beltoon op iphone zetten via itunes, speel het af en kijk in de afspeelbalk wanneer het aller-llerbeste stukje begint.

Nu kunt u welke ringtone u maar wilt overzetten zonder dat u daarvoor een ingewikkelde set-up hoeft te doorlopen of lastige ringtone makers hoeft te gebruiken. Ga terug naar iTunes en ga naar het tabblad wegenbelasting per gewicht auto van 'Muziek'.

Ga naar de AirMore website en scan de QR code die u daar op het scherm aantreft.

Makkelijke Methoden voor Plaatsen Muziek op iPhone zonder iTunes

Met een zoekopdracht op Google kun je duizenden beltonen vinden. Hieronder bespreken we deze. Tue Nov 13 Het eerste dat veel gebruikers doen nadat ze een nieuwe iPhone aanschaffen, is deze personaliseren door Bijvoorbeeld de achtergrond te wijzigen en een hoesje te kopen.

Met dit programma kunt u heel gemakkelijk muziek naar uw iPhone 6 of andere toestellen overzetten zonder dat u daarvoor iTunes nodig hebt: Open iTunes op uw PC en ga naar uw muziek bibliotheek. Workshops Door Redactie iCreate 3 mei 2 min. De lijst met gekochte beltonen verschijnt boven de standaardbeltonen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.02.2019 10:31 Jing:
   Hier kun je instellen of je alle tonen wilt synchroniseren of alleen een selectie. Klik dan op 'Gereed'.

   14.02.2019 09:58 Uilke:
   Tags iPhone iTunes mp3 muziek ringtone.

   24.02.2019 20:58 Klaaske:
   Als je de ACC-versie hebt aangemaakt ga je terug naar het oorspronkelijke bestand.

  Ten anker

  Vond