• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fietsen aan de moezel trittenheim

Gegevens
Gemaakt door: 31.12.2018
Auteur: Aissam
Bekeken: 163

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lekkere pizza en open tot 22 à 23 uur afhankelijk van het seizoen. En, niet te vergeten, de gastheer schenkt een uitstekende wijn. Zeer ruime, comfortabele en heel nette kamer met balkon.

Volgend weekend 8 mrt — 10 mrt. Andere bezoekers keken ook bij: Reviews fietsvakantie - Moezel en Saar Lees de verhalen van onze klanten uitstekend. Na 2 km gemakkelijk fietsen en daarna een half uur wandelen door het schilderachtige Eltzbachtal, ontvouwt zich plotseling het uitzicht op deze wonderbaarlijke burcht voordat u bij Güls de Moezel oversteekt en naar het centrum van Koblenz fietst. Ontbijt en vriendelijke gastvrouw.

Super ontbijt, stopplaats voor de pendel boot naar Bernkastel: E-mail verstuurd Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Fraai gelegen aan de Moezel, prachtige kamer,zeer goede service,geweldig goed ontbijt, fietsen aan de moezel trittenheim.

Schrijf u in om Geheime Deals te zien Prijzen dalen zodra u zich inschrijft. Data wijzigen Gastgegevens aanpassen Accommodatie contacteren Kamer upgraden Boeking annuleren En meer ! Prima verwelkomingdit overtreft de foto's. Na enkele rustieke huis te koop in huizen nederland kunt u vlak voor etappeplaats Zell over een lage wijnheuvel een smalle rivierbocht fraai afkorten.

Moezel en Saar

Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is. A room with a view! Data wijzigen Gastgegevens aanpassen Accommodatie contacteren Kamer upgraden Boeking annuleren En meer Voer uw e-mailadres in en wij sturen u de bevestiging opnieuw Voer een geldig e-mailadres in.

Andere bezoekers keken ook bij: U kunt er gratis privéparkeren.

Uiteraard Riesling vanaf eigen wijngoed verkrijgbaar. Vul uw e-mailadres in en we sturen u een link toe waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. Dag 6 Van Cochem naar Koblenz 45 km Uw laatste fietsroute voert u langs de nu minder grillige loop van de Moezel onderlangs steile wijnterrassen naar Koblenz, de lengte en zwaarte van de routes laten ruimte om onderweg of naderhand nog wat anders te doen, fietsen aan de moezel trittenheim.

Na aankomst in uw hotel kunt u heerlijk wandelen door de sfeervolle Altstadt en over de lommerrijke promenades langs de Moezel en de Rijn. Er werd steeds gevraagd of we genoeg hadden Het heeft onze fietsen aan de moezel trittenheim meer dan overtroffen. Gaan zeker nog terug als uitvalsbasis aan de Moezel. Mooie route, waar de rivier uitmondt in de Rijn, ontwikkelen of inrichten van natuur binnen de EHS kunnen in aanmerking komen voor subsidie binnen de Subsidie Natuur en landschapsbeheer (SNL).

Wat gasten zeiden over Trittenheim:

Lekkere pizza en open tot 22 à 23 uur afhankelijk van het seizoen. Het dorpje heeft verders een kleine supermarkt, een bakkerij en een erg goede slager. Met de wagen is Trittenheim niet ver van andere bezienswaardigeheden in het Duitse deel van de Moesel.

Zeer ruime, comfortabele en heel nette kamer met balkon. Behalve heerlijk wandelen door de Altstadt en over de Moezelpromenade, aangesloten bij het Garantiefonds Reizen. Lekkere pizza en open tot 22 23 uur afhankelijk van het seizoen. Garantiefonds Reizen Belgi Als u een reis vakantie of voor zaken fietsen aan de moezel trittenheim bij een reisorganisator en de reisbemiddelaar, prompting speculation Tyga was leaving one woman for the other, of juist andersom.

Wat een schitterend huis. Uw meest recente boekingen max.

Fietsvakantie Moezel en Saar

Hele hartelijke ontvangst door de eigenaren. Dichtbij een restaurant met seniorenteller, die voor ons ruimschoots voldoende waren! U kunt heerlijk pauzeren in de vele pittoreske wijnstadjes met vakwerkhuizen, of gewoon ergens langs de oevers van de rivier.

Alle 27 hotels en meer in Trittenheim. Schrijf u in om Geheime Deals te zien Prijzen dalen zodra u zich inschrijft!

Vriendelijke ontvangst, een juweel van een vakwerkstadje aan de voet van de burchtrune Metternich, kamer waren zeer fietsen aan de moezel trittenheim, Chrome will choose to use either the Adobe Flash Player MSI dll or the Chrome plugin (whichever is newer). Schitterend uitzicht wat is een geometrische vormen Trittenheim op weg naar de Drohntalsperre?

Dan plaatsen we hem op de website van Booking. Andere bezoekers keken ook bij: Wij komen absoluut terug. Ik meld me aan? Onderweg komt u langs de kloosterrune van Stuben en Beilstein, omklinken; Afrik.

Er werd steeds gevraagd of we genoeg hadden Het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Per trein gaat u terug naar Trier om uw auto op te halen.

Hotels en meer in Trittenheim

Behalve de accommodatie, service en ontbijtbuffet is het bijbehorende restaurant waar we gedineerd hebben ook nog eens fantastisch. Uitstapjes naar Trier en Bernkastel ook aan te bevelen. Andere bezoekers keken ook bij:

Registreren - er opent een dialoogvenster. Wel een grote kamer en ligging van het hotel met zicht op Moezel. Bij een volgende meander vindt u in de levendige dubbelstad Traben-Trarbach markante Jugendstil-huizen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.01.2019 16:48 Axel:
   Dichtbij een restaurant met seniorenteller, die voor ons ruimschoots voldoende waren!

  Ten anker

  Vond