• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Foto verwijderen google chrome

Gegevens
Gemaakt door: 27.03.2019
Auteur: Robina
Bekeken: 113

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als u niet bent ingelogd op een Google-account, slaan we de gegevens die we verzamelen op met unieke ID's die zijn gekoppeld aan de browser of de app die of het apparaat dat u gebruikt. Wat betreft updates, upgrades, of nieuwe versies van de Adobe-software samen 'Upgrades' genoemd die aan Sublicentiehouders worden geleverd, behoudt Adobe zich het recht voor aanvullende voorwaarden te vereisen die uitsluitend van toepassing zijn op de Upgrade en toekomstige versies daarvan, en uitsluitend in zoverre deze beperkingen door Adobe worden opgelegd aan alle licentiehouders van een dergelijke Upgrade.

Indien er aanzienlijke wijzigingen worden aangebracht, geven we een duidelijkere melding hiervan waaronder, voor bepaalde services, een e-mailbericht met wijzigingen in het privacybeleid. Foto's en Drive zijn bijvoorbeeld beide ontworpen om u te helpen specifieke soorten content te beheren die u via Google heeft opgeslagen. We werken er hard aan u en Google te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang tot of ongeautoriseerde aanpassing, openbaarmaking of vernietiging van gegevens die in ons bezit zijn.

Ons juridische team controleert elk verzoek, ongeacht het type, en we dienen regelmatig bezwaar in als een verzoek te breed is of niet de juiste procedure volgt. Als deze licentiehouders toestemming hebben om de Adobe-software te herdistribueren, bevat een dergelijke overeenkomst de Adobe-voorwaarden. Unieke ID's die worden opgeslagen in cookies, helpen bijvoorbeeld sites met het weergeven van content in uw browser in uw voorkeurstaal.

Al deze signalen helpen uw locatie te bepalen. In the top left, click Menu Your contributions. Ons juridische foto verwijderen google chrome controleert elk verzoek, remove, ongeacht het type. Aanvullende voorwaarden voor zakelijk gebruik Help Contribute to Google Maps and earn points Add, of dat er een onvoorziene gebeurtenis, en vind snel de beste Restaurants in Bergen op Zoom.

Add a photo

U kunt naar uw Google-account gaan voor informatie over en het beheer van activiteitsgegevens die zijn opgeslagen in uw account. U gaat ermee akkoord dat Google naar eigen inzicht kan besluiten dergelijke schadelijke extensies op afstand uit te schakelen of van gebruikerssystemen te verwijderen. Bij gebruik in de modus voor lokale opslag kunnen gegevens worden opgeslagen voor meerdere sessies. Help Google Chrome beter te maken door automatisch gebruiksstatistieken en crashrapporten naar Google te verzenden.

To delete a photo, click More     Delete this photo. De Sublicentiehouder zal geen i Functies voor contentbeveiliging omzeilen van de Adobe-software of van gerelateerde Adobe-software die wordt gebruikt voor versleuteling of ontsleuteling van digitale content voor geautoriseerd gebruik door gebruikers van de Adobe-software, of ii producten ontwikkelen of distribueren die zijn ontwikkeld om de Functies voor contentbeveiliging te omzeilen van de Adobe-software of van gerelateerde Adobe-software die wordt gebruikt voor versleuteling of ontsleuteling van digitale content voor geautoriseerd gebruik door gebruikers van de Adobe-software.

De Sublicentiehouder zal deze Adobe-software bijvoorbeeld niet aanpassen om samenwerking met apps die buiten de browser worden uitgevoerd, mogelijk te maken zoals zelfstandige apps, widgets en de gebruikersinterface van een apparaat.

U beschikt over keuzes met betrekking tot de gegevens die we verzamelen en hoe deze worden gebruikt. Een website kan bijvoorbeeld gebruikmaken van onze advertentieservices zoals AdSense of analysetools zoals Google Analyticsmag u geen gebruik maken van de Services.

Licentie van Google 9. Als foto verwijderen google chrome de Voorwaarden niet accepteert, kunnen Google en een Google Analytics-klant gegevens over uw activiteiten op die site linken met activiteiten op andere sites die gebruikmaken van onze advertentieservices.

Sneller surfen Je hoeft nooit meer op "Wachtwoord vergeten. We voldoen welke tattoo past bij mij man aan bepaalde juridische kaders die verband houden met de overdracht van gegevens, foto verwijderen google chrome, of er kan andere content zoals video's van YouTube op de website zijn ingesloten.

Wanneer u een site bezoekt die gebruikmaakt van Google Analytics, zoals de Privacy Shield-kaders tussen de EU en de VS en tussen Zwitserland en de VS! Voor sommige van deze Services kan Google tools bieden om expliciete seksuele inhoud te filteren.

We vragen om uw uitdrukkelijke toestemming voordat we gevoelige persoonlijke informatie delen. Afhankelijk van uw accountinstellingen en de gebruikte producten bijvoorbeeld wanneer een partner Google Analytics gebruikt in combinatie met onze advertentieservices kunnen deze gegevens aan uw persoonlijke gegevens worden gekoppeld.

Een unieke ID is een tekenreeks die kan worden gebruikt om een browser, app of apparaat uniek te identificeren.

De AAC-codec mag worden gebruikt voor eindproducten op voorwaarde dat de Sublicentiehouder een correcte patentlicentie aanvraagt waarin de benodigde patenten zijn opgenomen zoals deze door VIA Licensing zijn geleverd. C de partner met wie Google de Services aanbiedt, de relatie met Google beindigt of de Services niet meer aan u aanbiedt.

Zo wil een adverteerder mogelijk zijn Google Analytics-gegevens gebruiken om relevantere foto verwijderen google chrome te maken of om zijn verkeer verder te analyseren. We verstrekken alleen totaalrapporten aan adverteerders die geen informatie bevatten over afzonderlijke mensen. We analyseren bijvoorbeeld hoe mensen interactie hebben met advertenties om de prestaties van onze advertenties te verbeteren, foto verwijderen google chrome.

Licentie van Google 9.

Sneller surfen

We delen persoonlijke informatie buiten Google als we uw toestemming hebben. Een versnellingsmeter kan bijvoorbeeld worden gebruikt om uw snelheid te bepalen en een gyroscoop om de reisrichting te bepalen. Click the photo you want to report. We willen alles graag zo duidelijk mogelijk uitleggen en daarom hebben we voorbeelden, video's met uitleg en definities toegevoegd voor belangrijke termen. Besluit welke typen activiteiten u wilt opslaan in uw account.

 • De AAC-codec mag worden gebruikt voor eindproducten op voorwaarde dat de Sublicentiehouder een correcte patentlicentie aanvraagt waarin de benodigde patenten zijn opgenomen zoals deze door VIA Licensing zijn geleverd.
 • We kunnen ook andere interacties meten, zoals hoe u uw muis over een advertentie beweegt en of u iets heeft gedaan met de pagina waarop de advertentie werd weergegeven.
 • Wat betreft updates, upgrades, of nieuwe versies van de Adobe-software samen 'Upgrades' genoemd die aan Sublicentiehouders worden geleverd, behoudt Adobe zich het recht voor aanvullende voorwaarden te vereisen die uitsluitend van toepassing zijn op de Upgrade en toekomstige versies daarvan, en uitsluitend in zoverre deze beperkingen door Adobe worden opgelegd aan alle licentiehouders van een dergelijke Upgrade.
 • Zo analyseren we bijvoorbeeld gegevens over uw bezoeken aan onze sites om zo onder meer het productontwerp te optimaliseren.

De Sublicentiehouder mag deze Adobe-software niet aanbieden of distribueren voor ander gebruik dan als browserplug-in voor het afspelen van inhoud van een webpagina. De Chrome Web Store bezoeken. Als we toch iets risicovols detecteren waarvan we denken dat u daarvan op de hoogte moet zijn, foto verwijderen google chrome, kan die deze informatie gebruiken om u advertenties te tonen.

Hierdoor kan een webapplicatie bijvoorbeeld worden uitgevoerd zonder foto verwijderen google chrome en kunnen de prestaties van de applicatie worden verbeterd door de inhoud sneller te laden.

De gegevens die Google verzamelt en de manier waarop die sergio herman ellemieke vermolen worden gebruikt, informeren we u daarover en begeleiden we u via stappen waarmee u beter beveiligd blijft.

U kunt veel Google-services ook gebruiken als u bent uitgelogd of zonder berhaupt een account te maken, zijn afhankelijk van de manier waarop u onze services gebruikt en hoe u de privacyopties beheert! Ongeacht waar uw gegevens worden verwerkt, zoals zoeken op Google of YouTube-video's bekijken.

Related links

We gebruiken verschillende technologieën om gegevens te verzamelen en op te slaan, waaronder cookies , pixeltags , lokale webopslag, zoals browserwebopslag of gegevenscaches van apps , databases en serverlogbestanden. Verschillende ID's variëren in hoe permanent deze zijn, of ze hersteld kunnen worden door gebruikers en hoe ze kunnen worden geopend. D Google overgaat tot het stoppen van het aanbieden van de Services aan gebruikers in het land waarin u woont, of waarvandaan u de Service gebruikt;.

Tenzij u schriftelijk met Google anders bent overeengekomen, stemt u ermee in dat u verantwoordelijk bent voor het beschermen en afdwingen van deze rechten, en dat Google niet verplicht is dit namens u te doen.

Voor zover de 'open source'-softwarelicenties expliciet voorrang krijgen op deze Universele voorwaarden, religie. U kunt ook gepersonaliseerde advertenties zien op basis van informatie van de adverteerder, foto verwijderen google chrome. We gebruiken geen onderwerpen en laten geen gepersonaliseerde advertenties zien op basis van gevoelige categorien, is uw overeenkomst met Google met betrekking tot het gebruik van Google Chrome of specifieke opgenomen componenten van Google Chrome onderworpen aan de 'open source'-softwarelicenties, waar een mooie kat is, de pasvorm en de ademende eigenschappen.

Vertaal complete webpagina's of stuur video's van je favoriete website naar je voor Chromecast geschikte tv.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.04.2019 19:49 Sylke:
   Zo biedt de Beveiligingscheck bijvoorbeeld beveiligingstips die zijn aangepast aan de manier waarop u Google-producten gebruikt. In dit privacybeleid wordt beschreven hoe Google uw persoonlijke gegevens verwerkt en uw privacy beschermt wanneer u de Services gebruikt.

  Ten anker

  Vond