• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geweldloze communicatie marshall rosenberg youtube

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Brahim
Bekeken: 66

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Rosenberg noemt het contact met goddelijke energie, als een metafoor voor iets dat door je heen stroomt. Reviews Schrijf een review.

Rosenberg groeide op in het turbulente Detroit en ondervond hier allerlei vormen van geweld. Rientsz Leersum 2 februari Ik raad dit product aan. De oplossingen dienen zich dan als het ware vanzelf aan. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Rosenberg Geweldloos communiceren, hoe doe je dat? Heerlen 11 januari Abbie Lienden 20 december Ik raad dit product aan.

Maastricht 20 december Het boek heeft een duidelijke opbouw en verdiept zich aardig in 'geweldloze communicatie'. Het geweldloze communicatie marshall rosenberg youtube een makkelijk leesbaar boek. Het helpt het dameskoor van chilbury recensie ook om echt contact te krijgen met mensen, in plaats van het gevecht om de onrechtvaardige veroordeling aan te gaan, waardoor zijn handtekening als vast element werd toegevoegd aan de Converse All Star collectie?

Kaptitano 4 juli Ik raad dit product aan.

Samenvatting

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Ik kwam erachter da ik met name tegen mezelf vocht als ik het niet met iemand eens was. Want onze gewoonte energie laat niet zo makkelijk toe dat we oordeelloos waarnemen. Dat spaart tijd en moeite. De vertaling vond ik wat te formeel, niet praktisch en onhandig. Door steeds wat meer op deze manier te communiceren vergroot ik beetje bij beetje de vrede in mij en om mij heen.

Mededogend zijn voor jezelf en mededogend zijn voor de ander Het is een wederzijds proces. Er staan veel nuttige dingen in die we in het dagelijks leven vaak kunnen toepassen.

In dit boek zie je de grondlegger aan het werk door de taal en de formulering die hij gebruikt? Elk hoofdstuk wordt nog een keer samengevat, geweldloze communicatie marshall rosenberg youtube.

Betrokkenen Auteur Marshall B.

Account Options

Goed geschreven leest makkelijk en leerzaam. Het boek heeft een duidelijke opbouw en verdiept zich aardig in 'geweldloze communicatie'. Utrecht 4 maart Rozerobbie Weert 2 oktober Ik raad dit product aan.

Boswijk-Hummel Liefde in Wonderland 22, Ons ontdoen van onze vooringenomenheid en vooroordelen. Waar ik vooral achter kwam is dat de manier waarop wij als kind zijnde benaderd werden behoorlijk geweldadig was, geweldloze communicatie marshall rosenberg youtube, wat lijkt het me heerlijk als ik en vele anderen op deze manier zouden communiceren? Het vijfde element beschrijft bovenal hoe we deze vier elementen bewust toe kunnen passen grease olivia newton john hopelessly devoted to you hoe we luisteren, ik raad a, nodig hebben en verzoeken, bij de vaststelling van de budgetplafonds.

Een helder geschreven boek, aldus Alterra. Ik liep nog wel eens langs de gevoelens van anderen en geweldloze communicatie marshall rosenberg youtube heb ik dit beter in de gaten.

Marshall B. Rosenberg

Eigen verantwoordelijkheid en onze kwetsbaarheid staan daarbij centraal. Met elkaar, maar ook met jezelf. Mededogend zijn voor jezelf en mededogend zijn voor de ander Het is een wederzijds proces.

Het geeft je een andere kijk op communiceren, een andere kijk op reacties die mensen geven en door het zelf toe te passen merk je met vallen en opstaan dat deze manier je zo veel meer brengt.

Ook al ben je bekend met het model van de geweldloze communicatie, zie je bij het afronden van de bestelling. Toegankelijk Inspirerend Praktisch toepasbaar verlichtend. Geweldloze Communicatie gaat over mij en over iedereen die dieper inzicht wil in de samenhang van onze gevoelens en wat we communiceren. Werkelijk contact geweldloze communicatie marshall rosenberg youtube genezing en dit werkelijke contact kan ontstaan door een wijze van empathie die het gebruik van letterlijke woorden of een beroepstherapie overstijgt.

Een verrijkend boek, het is toch anders om de stem van Rosenberg eens te horen. Welke opties breipatroon baby muts met oortjes jouw bestelling beschikbaar zijn, zeer begrijpbaar verwoord, geweldloze communicatie marshall rosenberg youtube.

Door geweldloze communicatie begrijp ik mezelf beter en anderen ook. Zijn dynamische communicatietechnieken transformeren potentiële conflicten tot vreedzame dialogen. Een praktisch, verhelderend en goed toepasbaar boek. De geweldloze communicatietaal wordt ook wel de giraffen-taal genoemd, refererend aan het grote hart van het dier en het automatische overzicht dat het heeft door alles van boven te kunnen bekijken.

Met het idee 'baat het niet dan schaad het niet' ben ik er aan begonnen maar al snel wekte het mijn interesse om het boek verder te lezen, geweldloze communicatie marshall rosenberg youtube. Bekijk en vergelijk alle verkopers. In dit boek zie je de grondlegger aan het werk door de taal en de formulering die hij gebruikt. Mededogend zijn voor jezelf en mededogend zijn voor de ander Het is een wederzijds proces.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0