• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe hars verwijderen van tentdoek

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Christiano
Bekeken: 476

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kort daarna kun je de hars zo verwijderen. Maar is nu gewoon in flessen te koop.

Schraap of veeg de resten zo snel mogelijk af en maak de plek schoon met veel lauw water. Googel naar "groene zeep" en je komt o. Voor dit soort vlekken bestaat eigenlijk geen uniforme methode. En u voorkomt ermee dat uw vakantie bijna letterlijk in het water valt omdat uw tent bij de eerste de beste regenbui doorlekt. Laat het kaarsvet drogen of maak het, net zoals bij hars, koud.

Vaak is hier lauw water al voldoende. Vlekken verwijderen Hars op het tentdoek Het verwijderen van hars is lastig, er blijft meestal een vlek achter. We zijn net terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Ik had het geluk een eerlijke verkoper te treffen en vroeg hem hoe of dat mijn moeder dit nu vroeger deed. Je kunt ook hoe hars verwijderen van tentdoek maken van speciale schoonmaakmiddelen die in de kampeerwinkel te koop zijn.

Door het papier stevig in de hars te drukken blijft het vanzelf zitten, trekt de hars in het papier en krijg je tijdens het opvouwen en inpakken niet op andere plekken het kleverige goedje op het tentdoek.

Vlekken hars verwijderen :

Lees dan ons cookiebeleid. Ja er is inderdaad maar 1 middel en dat is gewone Groenezeep, ook idiaal om je zwarte strepen op de caravan weg te halen sopje maken in een plantenspuit doen erop vernevelen 5 min laten intrekken en zie daar het resultaat. Het is misschien niet zo'n mooi gezicht maar so what???

Werkt voor ons al jaren prima! Is dat niet afdoende, behandel het doek dan voorzichtig met brandspiritus alleen op donkere kleuren of alcohol.

 • Zeep moet je ook zeker nooit op je tent gebruiken! Maak synthetische materialen tentdoek, ramen, slik- en spatranden met lauw water of speciaal daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen schoon.
 • Geniet van het blauwe meer! Tussen de zee en de bergen in een vriendelijke.

Gevonden op topic Vorig jaar zat de katoenen slaap tent van onze dochter onder het hars! Wijnvlekken Bestrooi de vlek eerst met zout en dep met poreus papier. Algen ontstaan als de tent langdurig op een vochtige, hoe hars verwijderen van tentdoek bomen plek staat, hoe hars verwijderen van tentdoek. Zeker katoenen tenten hebben veel aandacht nodig als u ze na de vakantie voor langere tijd opbergt; een vochtig opgeslagen katoenen tent kan namelijk gaan schimmelen. Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen Je mag hotel huis ter duin strandtent berichten niet uit dit forum verwijderen.

Kampeertent opzetten zonder stuntelen.

Onderhoud tijdens gebruik

Bet met lauw water en was eventueel met alkalivrije zeep. Zuid-Frankrijk, Anduze Bekijk de aanbiedingen! Zet de tent op en spuit het impregneermiddel met een hogedrukpomp op het doek. Zulke middelen zijn verkrijgbaar bij kampeeraccessoirezaken.

Vaak is hier lauw water al voldoende? Ik zou het niet adviseren voor tent doek. Geef de vorige berichten weer: Als je lang van je kampeeruitrusting gebruik wil maken, dan is hoe hars verwijderen van tentdoek onderhoud nodig. Leg hetgeen waar de hars op zit een tijdje in de diepvries als dit mogelijk is.

Vogelpoep op de tent Voor dit soort vlekken bestaat eigenlijk geen uniforme methode. Wilt u het toch verwijderen, dan kunt u de harsdruppel met een ijsblokje koud en hard maken.

Tent opnieuw waterafstotend maken

Lekkende naden van katoenen tenten kun je door impregneren weer waterdicht maken. Voor het repareren van nylon en polyesterdoek kun je het beste de leverancier raadplegen. Home Tips en adviezen Tent tips Reiniging en onderhoud van tenten. Uitgebreide dekking tegen een scherpe premie.

 • Niet deelbare ritsen Deelbare ritsen Ritsschuivers.
 • Hier kun je ook die "fijne" zwarte strepen op je caravan heel eenvoudig mee wegpoetsen.
 • Lekkende naden van katoenen tenten kun je door impregneren weer waterdicht maken.
 • Powered by phpBB ©.

Hars  Droog tentdoek borstelen; verder niets doen. Zet de tent helemaal strak op en wrijf het impregneermiddel met een spons of handdoek rechtstreeks op het doek. Groene zeep is een weke zeep met een groene kleur die met name voor huishoudelijke reiniging wordt gebruikt. Tent opnieuw waterafstotend maken Om katoendoek plaatselijk weer waterafstotend te maken zijn spuitbussen en flacons met handpompbediening te koop. Eventueel kun je voorzichtig een poging wagen met citroensap, hoe hars verwijderen van tentdoek.

Wat wij altijd doen: Het is misschien niet zo'n mooi gezicht maar so what??. We zijn net terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Terug Forum - Reacties.

Page content

Geniet van de energie uit de zee tussen zee en bos. Wat is het nut van een grondzeil voor een tent? Het maken van tentdoek Het verschil tussen zeildoek en tentdoek Hoe de waterdichtheid van het tentgrondzeil te controleren?

Leg hetgeen waar de hars op zit een tijdje in de diepvries als dit mogelijk is, hoe hars verwijderen van tentdoek. Tips voor het volgend seizoen Maak tijdens of direct na de vakantie een lijst van noodzakelijke reparaties en laat deze zo snel mogelijk uitvoeren. Heeft u naadlekkage bij een synthetisch tentdoek, dan kunt u dit verhelpen met nadendichter.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2019 14:31 Ise:
   Leg hetgeen waar de hars op zit een tijdje in de diepvries als dit mogelijk is. Heel vervelend, maar gelukkig kunt u de betreffende delen van de tent behandelen met een impregneermiddel.

  Ten anker

  Vond