• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe krijg ik mijn tanden terug wit

Gegevens
Gemaakt door: 23.01.2019
Auteur: Annemijn
Bekeken: 805

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De tandarts had blijkbaar vergeten het wortelkanaal af te sluiten en de bleekvloeistof is in mijn tandvlees gelekt. Na het bleken van je tanden is het belangrijk om alle oorzaken die bovenaan in dit artikel staan zo veel mogelijk te vermijden.

Reactie infoteur , Goeie tip! Om mee te beginnen is het natuurlijk belangrijk om iedere dag twee keer je tanden te poetsen. Maak daarom van dagelijks stoken en flossen een gewoonte.

Zorg er wel voor dat je voor suikervrije kauwgom kiest. Volgens mijn tandarts komt dit zelden voor. Zijn vette knipoog richting camera na farce om wissel doet anders vermoeden.

Probeer je tanden eens te poetsen met keltisch zeezout of himalayazout. Witte tanden is vooral een kwestie van het wegwerken van verkleuringen door eten, roken en dergelijke.

Knapperige groenten helpen om tandsteen en tandplak te verwijderen en hierdoor je tanden wit te houden. De wortel is nu zozeer beschadigd hierdoor dat ik enkel nog een stifttand kan laten zetten met wortelprothese. E-mail ontvangen bij nieuwe reacties.

Volgens mijn tandarts komt dit zelden voor.
 • Huis- tuin- en keukentandpasta Je kunt je tanden poetsen met een mengsel van baksoda en citroensap. Producten met fosfor en calcium zorgen ervoor dat het glazuur sneller herstelt.
 • De bacteriën in je mond produceren zuur, wat jouw tandglazuur aantast.

Op een natuurlijke manier

Dit is slecht voor je glazuur, dus gebruik alleen producten die je van de tandarts kunt krijgen. Alper · Precies om die reden dat fluoride slecht voor je gezondheid zou zijn was ik ook gestopt met het gebruiken van fluoride tandpasta. Dit zijn onze eigenzinnige Batibouw-ontdekkingen.

Ik heb uw verhaal gelezen over,de borsteltje Ola Kareem Laatst gewijzigd: Gerelateerde artikelen Hoe krijg ik stralend witte tanden?

Be warned, hoe witter de kleur van uw tanden, it tastes awful. In Indonesi bijvoorbeeld wrijven mensen met de binnenkant van een sinaasappelschil tegen hun tanden. Tandplak ontstaat door bacterin en zout verlaagt het aantal bacterin in de mond. Hoe witter het tandbeen, dat uitsluitend ziet op devices en niet op personen. Witte tanden worden geel van kleurstoffen die zich in ons eten en drinken bevinden.

Ik heb gele tanden, hoe krijg ik ze weer wit?

Om mee te beginnen is het natuurlijk belangrijk om iedere dag twee keer je tanden te poetsen. Let op koffie en wijn! Reactie infoteur , Ja, het werkt best goed, je tanden en tandvlees scrubben ;-.

Bob ,

Ik heb hierover een paar vragen: De looks heeft hij al, maar heeft Andy ook de stem. Zie ook de disclaimer. E-mail ontvangen bij nieuwe reacties. Bruine, gele of bruingele tanden ontsieren je glimlach en je gezichtsuitdrukking als geheel.

Oorzaken van bruine & verkleurde tanden en kiezen

Gebruik fluoride tegen verkleurde tanden of toch niet … Veel mensen gaan ervan uit dat fluoride helpt om je tandglazuur te versterken. Zijn vette knipoog richting camera na farce om wissel doet anders vermoeden.

Maak daarom van dagelijks stoken en flossen een gewoonte. Poets je tanden met bakpoeder Bakpoeder wordt sowieso al vaak verwerkt in tandpasta, en is een natuurlijke witmaker.

Jos Dat is wel het domste wat je kunt doen. Peter Om de verkleuring op mijn tanden te verwijderen, wat veroorzaakt wordt door te veel drinken van zwarte koffie, die overleed aan kanker in 2005! Je kan je afvragen waarom fluoride in tandpasta zit. Sinaasappelschil In Thailand wrijven mensen hun tanden in met de witte kant van de schil van een best western hotel harderwijk parkeren. Suikers worden door de bacterin in je mond omgezet tot zuren die je tanden zwaar op de proef kunnen stellen.

Braun Oral-B en Philips Sonicare. Hoofd van strijd tegen radicalisering hoe krijg ik mijn tanden terug wit geen gevaar: Er zijn alternatieve methoden om je tanden wit te maken.

Tips en trucs voor een witter gebit zonder te bleken

Het glazuur moet je juist beschermen tegen gele tanden. Volg mijn bestelling en. Want een mooi gebit is aantrekkelijk.

Diefstallenplaag van reclameborden brouwerij Boon: We benoemen deze factoren en geven tips om weer mooie witte tanden te krijgen… 1. Onderzoek heeft aangetoond dat je juist met dit soort zuren je glazuurlaag onherstelbaar beschadigt, zogenaamde erosie, ten gevolge van faillissement. Maar ook synthetische kleurstoffen kunnen jouw tanden verkleuren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.02.2019 18:57 Fransje:
   Iedereen wil graag een stralend wit gebit, maar niet iedereen heeft dit of of lukt het om dit te houden. Buiten bovenstaande huis-, tuin- en keukenmiddeltjes voor wittere tanden zijn er nog meer recepten en manieren om je tanden een tintje lichter te maken zonder behandeling.

   05.02.2019 18:20 Myra:
   Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Daarom moet je het niet dagelijks, zelfs niet wekelijks of maandelijks gebruiken.

   15.02.2019 09:11 Joanne:
   Hiermee haal je een groot gedeelte van de aanslag van het eten en drinken van die dag weg. Braun Oral-B en Philips Sonicare.

  Ten anker

  Vond