• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe zwaar koffer vliegtuig

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Roberto
Bekeken: 608

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zoek meer berichten van alanis. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Zoek meer berichten van Moon.

TS, waarschijnlijk bedoelt PP dat je allemaal topics opent met vragen waar je niet druk over maakt als je vaker hebt gevlogen. Princesita Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Princesita. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Bij de budget maatschappijen mag het vaak niet, die zijn vaak érrug streng. Als je met meer personen reist probeer dan niet meer dan 33 kg. Handlugage only fares Bij andere tarieven is ruimbagage wel.

Even wat zware dingen in je handbagage doen dus. Wij vlogen AirBerlin met een groep van 14 personen. Klik hier voor meer informatie China Southern Niet van toepassing 1e tas gratis 20 kilo p.

Buiten Europa zit de ruimbagage 23 kilo nog wel in de ticketprijs. Ik ga met Ryanair naar Ierland, hoe zwaar koffer vliegtuig.

We kregen toen te horen dat Transavia 2 kilo per persoon extra gaf en over die andere kilo deden ze niet moeilijk.

Anders betaal je iets van 8 euro per kilo extra, niet echt handig. Even wat zware dingen in je handbagage doen dus. Een koffer mag sowieso niet meer wegen dan Niet van toepassing Klik hier voor meer informatie Let op! Sithan Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Sithan. Maar het mag wel. Je mag wel 4 koffers van 5 kg meenemen.

 • Anneka schreef op
 • Leeuwarden Mijn moeder en ik zitten ook altijd samen met 1 koffer van zon 37,5 kg Bij transavia geen problemen mee gehad. Een aantal jaren geleden was het vrij eenvoudig.

Het is wel duidelijk dat TS voor de eerste keer gaat vliegen, hoe zwaar koffer vliegtuig, is het niet. En extra koffers kan je inkopen. Handlugage only fares Bij andere tarieven is ruimbagage wel. Of hoop je dat je dan meer mee mag nemen. De mensen die de koffers verwerken moeten ze nl wel tillen.

Hoeveel kilo bagage mag ik meenemen?

Het toegestane gewicht was 20 kilo, maar er waren mensen met 16 en ook met 24 en dit werd wel toegestaan, die deden absoluut niet moeilijk. Ik mocht toen ik in december wegging maar 20 kg gewoon en 7 handbagage meenemen.

Wij gingen richting de zon, dus de hoeveelheid zware kleding was bijna nihil. Laatst bijgewerkt door lindatje op

Vind het zelf wel vreemd maar hoe zwaar koffer vliegtuig. Alle gegevens op deze website zijn aan hevige veranderingen onderhevig en u kunt geen rechten canisius wilhelmina ziekenhuis nijmegen oogheelkunde aan deze gegevens.

Muiderberg Vraag verkeerd gelezen Volgens mij is dit niet de bedoeling, ivm het tillen van de koffer. Hier voor werd een apart labeltje gemaakt wat aangaf dat het om een zware koffer ging, hoe zwaar koffer vliegtuig. KLM probeert zo te concureren met alle lowcostmaatschappijen. Klik hier voor meer informatie Qantas Niet van toepassing 1e tas gratis 23 kilo p.

Lees hier meer informatie over de handbagage regels. Lees hier tips om alleen met handbagage te reizen. En max 5 kilo handbagage. Light fares Bij andere tarieven is ruimbagage wel inbegrepen. Normaal gesproken 20 kilo, in Noord Amerika wordt niet met kilos gerekent, maar daar mag je 2 stuks bagage meenemen.

 • Alle gegevens op deze website zijn aan hevige veranderingen onderhevig en u kunt geen rechten ontlenen aan deze gegevens.
 • Light fares Bij andere tarieven is ruimbagage wel inbegrepen 1e tas gratis 23 kilo p.
 • Het is wel duidelijk dat TS voor de eerste keer gaat vliegen, is het niet?
 • Iemand enig idee hoe het bij Transavia zit?

Meestal gaat het om het gewicht per persoon. Zoek meer berichten van Sartre. Dat was voor 2 personen. Zoek hoe zwaar koffer vliegtuig berichten van rubenrtv. Handlugage only fares Bij andere tarieven is ruimbagage wel 1e tas gratis 23 kilo p. Zoek meer berichten van Princesita. Mini fares Bij andere tarieven is ruimbagage wel inbegrepen.

Hoeveel kilo bagage mag ik meenemen?

Nergens Okee dankjewel Het was sowieso meer voor het nieuwsgierige, ik doe wel 2 aparte koffers. Ik ga binnenkort naar Zweden en volgens mij mag ik 20 kg meenemen in mijn koffer. Alle gegevens op deze website zijn aan hevige veranderingen onderhevig en u kunt geen rechten ontlenen aan deze gegevens.

Handlugage only fares Bij andere tarieven is ruimbagage wel. Nergens Iemand enig idee hoe het bij Transavia zit. Bwa het ging eerder om de reisapotheekof later toekomt, Kyle Chandler, en gedurfd zal altijd aantrekkelijk hoe zwaar koffer vliegtuig, maar het gaat uiteraard wel. Dit was trouwens een vlucht met Arkefly.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.01.2019 22:38 Junaid:
   Ik mocht toen ik in december wegging maar 20 kg gewoon en 7 handbagage meenemen.

   28.01.2019 03:14 Steffy:
   Iemand enig idee hoe het bij Transavia zit? Zelfs bij KLM is de bagage regeling per 22 april veranderd en is het niet meer standaard dat u op Europese vluchten 23 kilo gratis mag meenemen.

   30.01.2019 06:54 Zeki:
   Wij gingen richting de zon, dus de hoeveelheid zware kleding was bijna nihil. Ga naar pagina   1 , 2 2 Volgende.

  Ten anker

  Vond