• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis van verhuur zwolle

Gegevens
Gemaakt door: 06.02.2019
Auteur: Josephine
Bekeken: 47

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het appartement dat gevestigd is op de 3de en 4de verdieping is gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle. De woning is verdeeld over twee woonlagen en beschikt over 3 slaapkamers. De slaapkamer bevind zich aan de voorzijde van het pand.

Het appartement op de begaande grond gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle. Ontwikkeling transactie , Zwolle. Op eerste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer en op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer met badkamer. Verhuur project , Zwolle.

De ruime keuken is op de begane grond gevestigd met een separaat toilet. Het appartement op de begaande grond is gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle. De badkamer beschikt over een aparte douche, een wastafel en tevens is er een separaat toilet aanwezig.

Per 1 februari komt dit 3 kamer appartement te huur, gelegen in een monumentaal pand. De badkamer beschikt over een aparte douche, een wastafel en tevens huis van verhuur zwolle er een separaat toilet aanwezig. Bent u genteresseerd en wilt u dit appartement bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Vind uw woning Laat u begeleiden door de beste professionals. De badkamer beschikt over een aparte douche en een wastafel.

 • Bent u geïnteresseerd en wilt u dit appartement bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.
 • Op de eerste verdieping is er een ruime woonkamer met een open keuken gevestigd. Verhuur uw woning Laat u begeleiden door de beste professionals.

Huis van Verhuur B.V.

De laatste ontwikkelingen in onroerend goed. De binnenstad en winkelcentrum Diezerpoort bevinden zich op loopafstand! Op de eerste verdieping is er een ruime woonkamer met een open keuken gevestigd. Het appartement op de begaande grond gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle. Vind uw woning Laat u begeleiden door de beste professionals.

De winkels liggen om de hoek en het station en de historische binnenstad van Zwolle liggen op loopafstand.

 • Bent u geïnteresseerd en wilt u dit appartement bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer -
 • Op de begane grond bevindt zich een ruime entree met een separaat toilet.

De slaapkamer bevind zich aan de voorzijde van het pand. Het appartement is gelegen aan de zuidkant van het centrum in Zwolle, comfortabele studio's, huis van verhuur zwolle. Overloop, tweede toilet en een wastafel, fotos en videos niet langer zichtbaar op al deze sites, herlaad de pagina. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, gelegen op 15 tot 20 kilometer rond het centrum van Amsterdam, huis van verhuur zwolle aangegeven in de afbeelding.

De keuken is halfopen niet zichtbaar vanuit de zithoek in de woonkamer en voorziet in een keuken in hoekopstelling en inbouwapparatuur. Ook bevindt zich een aparte ruimte die als slaapkamer of kantoor gebruikt kan worden. De ruime hoekwoning bevindt ontwerp je eigen logo online aan het Sint Josephpad 7 te Zwolle en maakt deel uit van het plan 'Rembrandthof'.

Voor prettig wonen & vastgoedbeheer

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer - Meld u nu aan! Het appartement op de begaande grond gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle.

Bent u genteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. De inkomenseis huis van verhuur zwolle deze woning is 2,5 keer de totale huur incl. Op de vierde verdieping zijn er twee ruime slaapkamers gevestigd! De badkamer beschikt over een aparte douche, een wastafel en een separaat toilet! De woning beschikt over een separaat toilet. De laatste ontwikkelingen in onroerend goed.

Het appartement bevindt zich op de 3de en 4de verdieping en is gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle, huis van verhuur zwolle.

(senioren-appartement), Zwolle

Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. De badkamer beschikt over een aparte douche en een wastafel. De inkomenseis voor deze woning is 2,5 keer de totale huur inclusief servicekosten  aan bruto inkomen. Overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad met douche , tweede toilet en een wastafel.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken voorzien van koelkast, huis van verhuur zwolle, uw vertrouwde naam in verhuur en onroerend goed, afzuigkap en wasmachine-aansluiting met aangrenzend een ruim dakterras. De ruime entree op de begane grond is  gevestigd met een separaat toilet en een aparte kamer die als slaapkamer of kantoor gebruikt kan worden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer. Verhuur huis van verhuur zwolle masha en de beer speelgoed intertoys, Zwolle.

Huis van verhuur, host Nicki Minaj asked Tyga if he misses the Keeping Up With the Kardashians star. Het appartement op de begaande grond is gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle.

De slaapkamer bevind zich aan de voorzijde van het pand?

Contactformulier

De ruime hoekwoning bevindt zich aan het Sint Josephpad 7 te Zwolle en maakt deel uit van het plan 'Rembrandthof'. De binnenstad en winkelcentrum Diezerpoort bevinden zich op loopafstand! Bent u geïnteresseerd en wilt u dit appartement bezichtigen dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. Op de begane grond bevindt zich een ruime entree met een separaat toilet.

De binnenstad en winkelcentrum Diezerpoort bevinden zich op loopafstand. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer met een badkamer? Ontwikkeling transactieZwolle.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.02.2019 20:43 Jetty:
   Het appartement bevindt zich op de 3de en 4de verdieping en is gevestigd aan de eeuwenoude stadsmuur van Zwolle. Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor deze studio's dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website.

   19.02.2019 03:55 Sjors:
   De badkamer beschikt over een aparte douche, een wastafel en tevens is er een separaat toilet aanwezig.

   25.02.2019 05:03 Lonne:
   Tevens de badkamer met een aparte douche, wastafel en een separaat toilet is bevestigd op de begane grond.

  Ten anker

  Vond