• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kussens op een grijze bank

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Ashwan
Bekeken: 987

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook in huishoudens met een mannelijk overwicht zijn ze nog wel eens te zien. Dus met een grijze bank als basis speel je op safe en kun je nog eens wisselen van kleuren voor er op.

Allereerst de kleur grijs zelf.

Neem een lekkere wollen plaid. Zoek naar woonkamers waarin je de ambiance precies goed vindt, en kijk eens welke kussens hier zijn gebruikt. Het wijkt allemaal in ieder geval flink af van het cliché dat kussens per definitie eenvoudig hoeven te zijn.

Dit is altijd goed te combineren met de standaard grijze bank. Dus met een grijze bank als basis speel je op safe en kun je nog eens wisselen van kleuren voor er op. Echter, de  woonkamer  mag al wat meer hebben. Dus op zoek naar een mooi nieuw exemplaar.

Mocht je toch een sfeervol en huiselijk interieur een fris toontje willen geven, niet zo gek met mijn webshop. Laat het ons hier weten. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan gebreide kussens, kies dan kussens op een grijze bank koele kleuren kussens op de beige of bruine bank: En dat is niet voor niks. Wooninspiratie en meer 4. Waar zijn de kussens nodig.

Dat straalt warmte uit en natuurlijk gebruik je een wollen plaid ook om zelf lekker warm onder te zitten.
 • Een extra voordeel van grote kussens: Home Plaids Plaids op kleur Plaids:
 • Een traditioneel en huiselijke sfeer zoals op deze foto vraagt om meerdere kleine kussentjes, een stoere woonkamer creëer je juist met minder kussens, met voornamelijke grovere exemplaren. Gekke vormen en gebreide materialen ID.

Schat je huis in: definieer je stijl

Het creëert een levendige, trendy woning voor zij die daarvan houden. Zwart-wit is een combinatie die vaak wordt gebruikt in huizen met een stoere twist. Een andere optie die voor de hand ligt en absoluut ook geen misser is, is om kussens te kiezen in dezelfde kleurtoon als de rest van het interieur. Het creëert een rustige kamer.

Kies bijvoorbeeld voor een look passend bij het seizoen. Heb jij nog een leuk voorbeeld voor een creatieve toepassing van kussens in de woonkamer?

 • Ook in huishoudens met een mannelijk overwicht zijn ze nog wel eens te zien.
 • Kies op je bank ook voor een warme plaid Ook een plaid mag natuurlijk niet ontbreken op je bank.

Loading admin actions …. Miljoenen foto's in de homify-app? En dus kan je helemaal los gaan met mooie kussens, kussens op een grijze bank. X Helaas is jouw browser verouderd. Je huis leuk inrichten voor het komende seizoen maar nog geen inspiratie. Wil je een zonnige kleur om de grauwe winter wat op te vrolijken kies dan voor okergeel.

Re: Kussens op bank

Kies bijvoorbeeld voor een look passend bij het seizoen. Trek daarbij het warme rood door in andere woonaccessoires in je woonkamer zoals kaarsen of een mooie bos bloemen met rode winter tinten zoals amaryllis en rode roze en gerbera's.

Terwijl ik het liefst een gewone bank had gewild, maar dat paste dus echt niet.

Welke kussens kies ik voor een stansted to london bus bank. Ga dan voor een katoenen plaid die je of helemaal over je bank trekt of gebruikt als woonplaid. Een andere optie is om kussens te kiezen in dezelfde kleurtoon als de rest van het interieur. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en natuurlijk dat je je bank combineert met een product uit onze webshop ;- kussens op een grijze bank.

Je slaapkamer decoreer je doorgaans met rustige kleuren en natuurlijke stoffen voor een optimale nachtrust.

Grijze kussens

Rustig niet saai dus en een fijne uitnodiging om jouw favoriete kleuren en stijl lekker te kunnen toepassen.

Ook groen en dan vooral donkergroen is een mooie kleur voor de winter. Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.

En dan over de kleur.

Want dat is het grote voordeel, alle kleuren passen er op en erbij. Uw naam Uw e-mail Aanmelden. Kussens en plaids weer op schouwen duiveland op een grijze bank Sinds vorige maand hebben we een nieuwe bank.

Hoe kies je de juiste kussens in je huis? Het kan ook praktischer zijn om voor enkele grote kussens te kiezen in plaats van meerdere kleine. Dit is altijd goed te combineren met de standaard grijze bank, kussens op een grijze bank. Dus een goed idee om eens te kijken welke mogelijkheden je hebt in het stylen met de grijze basis van je bank als uitgangspunt.

Het zwart-wit effect wat hier is toegepast is bovendien tijdloos!

Kun je niet kiezen tussen knus en trendy? Ik wilde graag donkergroen maar de bank in ons favoriete model was er niet in die kleur, dus het werd heel saai grijs. Dus een goed idee om eens te kijken welke mogelijkheden je hebt in het stylen met de grijze basis van je bank als uitgangspunt. Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.

Monique Smitsloo 25 december, Miljoenen foto's in de homify-app? En daarin is veel variatie te zoeken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.04.2019 14:35 Anderson:
   Het kan ook praktischer zijn om voor enkele grote kussens te kiezen in plaats van meerdere kleine.

  Ten anker

  Vond