• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mobiele data buitenland werkt niet

Gegevens
Gemaakt door: 05.01.2019
Auteur: Ulrike
Bekeken: 797

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Fijn dat dit kan Marcia, maar ik heb mijn internet niet weer aan de praat gekregen nadat ik een KPN Dagtegoed bundel heb gekocht. Blij met een antwoord?

Zet je toestel aan. Ik ga vandaag weg! Indien het dan nog steeds niet werkt, volg dan onderstaande stappen. Volg de instructies op het scherm. Je hoeft de optie EU Internet niet uit te zetten als je in Nederland bent.

Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten.

Heb je voldoende bereik. In het buitenland maak advies school voortgezet onderwijs gebruik van het netwerk van een andere aanbieder. Hier moet staan Vodafone Live of Vodafone Internet en apn live. Hier kun je uit afleiden welke snelheid je op dat moment kunt verwachten. Heb je een G mobiele data buitenland werkt niet E in je display staan. Heb je al eerder mobiel internet gebruikt of is dit de eerste keer.

Zet je toestel uit. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Meld je aan

Mocht de APN er niet staan, dan zie je hier hoe hij ingesteld moet worden voor Android. Heb je problemen met internet in het buitenland? Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Kijk hiervoor in je toestel bij Instellingen, of bekijk onderstaande instructies voor Android en iPhone. Verder gebruik ik een Android smartphone met versie 6. Heb je bij netwerk instellingen je roaming wel op AAN staan? Beste antwoord door Steven 19 juli ,

Controleer in het scherm van je toestel of je bereik hebt. Het webcareteam en enthousiaste Telfort-klanten helpen je graag verder? Is je Nederlandse bundel op, update dan de software naar de nieuwste versie, mobiele data buitenland werkt niet. In het buitenland maak je gebruik van een ander netwerk dan het eigen Nederlandse KPN-netwerk. Indien dit niet het geval is, dan kun je ook in het buitenland geen gebruikmaken van internet!

Goed dat je zelf al gezien hebt waar het probleem zat. Ik was youtube aan het kijken de wifi-verbinding viel weg MB's ineens op Kan je niet internetten in het buitenland?

Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Koop in Mijn Telfort een extra bundel om weer te kunnen internetten. Probeer het dan einde dag nog een keer? Kies voor Handmatig instellen. Mobiel internet werkt niet Werkt mobiel internet niet op je smartphone of tablet? Is je probleem nog niet opgelost, mobiele data buitenland werkt niet. Bedankt voor je gegevens. Probeer het even uit en als je in Spanje bent dan kan je ook kijken of je provider wel goed aangemeld is.

Probleem nog niet opgelost?

Ga in je toestel naar de instellingen en selecteer handmatig het KPN-netwerk. Staat je antwoord hier niet bij, start dan een nieuw topic. Controleer ook of je eventueel geblokkeerd bent voor het gebruiken van mobiel internet vanwege het bereiken van het Plafond, Gebruikslimiet of een betaalachterstand.

 • Markeer het dan als oplossing.
 • Omdat je zegt dat je wel kon bellen maar geen internet had zou het wel aan de instellingen van je telefoon kunnen liggen.
 • Dit die je onder de instellingen - mobiele gegevens - netwerkoperators.
 • In Mijn Telfort of in de App kun je controleren of je een internetbundel hebt en of je nog tegoed hebt.

Heb je een G of E in je display staan. Verstuur Terug naar overzicht. Wanneer je zojuist bent overgestapt naar Simpel nummerbehoud of zelf je simkaart hebt geactiveerd, dan kan het enige tijd duren voordat mobiel internet mobiele data buitenland werkt niet wordt. Mijn collega's kunnen dan bellen met de technische dienst, mobiele data buitenland werkt niet. Wel raad ik aan om dan via een ander toestel te bellen of de chat te starten. Kies het snelst beschikbare netwerk.

Mobiel grootste rivier noord amerika in het buitenland werkt niet Heb je problemen met internet in het buitenland. Wat balen dat de bundel nu op is. Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.

Mobiel internet in het buitenland werkt niet

Over het algemeen moet je gewoon overal bereik hebben en kunnen bellen. Ga voor uitleg naar de Toestelhulp. Beste antwoord door Steven 19 juli , Hier kun je uit afleiden welke snelheid je op dat moment kunt verwachten.

Ga naar de Toestelhulp. Dan kijk ik het voor je na. En heb je bij je instellingen via My Vodafone ook aangegeven dat je in het buitenland mag internetten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2019 12:05 Cemile:
   Heb je bij netwerk instellingen je roaming wel op AAN staan?

   18.01.2019 09:52 Martje:
   Let er wel op dat je dataroaming aan hebt staan.

   20.01.2019 13:15 Nico:
   Meld je aan Heb je al een account? Ga naar de Toestelhulp.

  Ten anker

  Vond