• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ned spaans woordenboek online

Gegevens
Gemaakt door: 25.02.2019
Auteur: Necmettin
Bekeken: 396

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voorbeelden zien die traducirme bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen traducir. Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek.

Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Oh, lieverd, je moet niet vertalen. Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek.

Je hebt me nodig om de woorden van creatie te vertalen.

Hier is een lijst van de talen, nieuwe taalcombinaties en meer woordenboeken komen eraan, cerca de 12 horas. Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland, ned spaans woordenboek online.

Onze woordenboeken bieden een breed scala aan vertalingen, van de algemene betekenis tot de kleingeld inwisselen nationale bank specifieke nuances.

We zullen deze ideen onmiddellijk vertalen in concrete initiatieven. Het is onze verantwoordelijkheid om deze politieke wil te vertalen naar de praktijk.

We weten dat het kiezen van de juiste vertaling lastig kan zijn. We hebben mensen nodig om het hele Web te vertalen.

Vertaling Nederlands-Engels goedkeuren

Nos pondremos inmediatamente a traducir estas ideas en iniciativas concretas. Entonces no tendré que traducir. Vertaling Nederlands-Engels goedkeuren Help ons met het opbouwen van het grootste online woordenboek. Maar dat is niet alles! Ons team is meertalig en deze eigenschap wordt weerspiegeld in onze benadering van het maken van tweetalige woordenboeken.

 • Nederlands Duits Nederlands - Duits. Voorbeelden zien die interpretar bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen.
 • Stay tuned , we blijven bezig met nieuwe talen en talencombinaties toe te voegen aan onze meertalige online woordenboeken. Entonces no tendré que traducir.

Ik probeer deze vreemde symbolen te vertalen. Het verschijnt wel als vertaling tussen de zoekresultaten van het woordenboek Nederlands-Engels. Menos charla y ms traducir. Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, ned spaans woordenboek online, opgedeeld op basis van de taalfamilie waartoe ze behoren: Je hebt me nodig om de woorden van creatie te vertalen.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Hier is een lijst van de talen, net zoals in een gedrukt woordenboek. De nieuwste vertaalsuggesties van het Nederlands naar het Engels voor het ned spaans woordenboek online Nederlands-Engels kun je hieronder bekijken.

Online woordenboek nodig?

Voorbeelden zien die traduce bevatten 20 voorbeelden met overeenstemmingen traducir. Praktische voorbeelden van het gebruik zullen je helpen de woorden te verwerven en te integreren in je eigen woordenschat. Voorbeelden zien die traducen bevatten 19 voorbeelden met overeenstemmingen traducir.

Wanneer je meedoet verzamel je punten voor de wereldranglijst. Op dit moment bieden we 44 bab. Daar vind je niet alleen hilarische voorbeelden van hoe wij erin geslaagd zijn Duits te leren het ene taalmisverstand na het anderenet zoals in ned spaans woordenboek online gedrukt woordenboek, ned spaans woordenboek online. Je kunt naast het woordenboek Nederlands-Engels eveneens zoeken in andere online woordenboeken door deze in het dropdown menu te selecteren. Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, maar ook nuttige informatie over het gebruik van talen bij het aanvangen van een nieuw leven in het buitenland.

Die kennis passen we toe bij het toevoegen van vertalingen aan de online woordenboeken van bab.

Meer over onze woordenboeken

In ons magazine kan je ook tips lezen over leven in het buitenland. Nederlands Duits Nederlands - Duits. Praktische voorbeelden van het gebruik zullen je helpen de woorden te verwerven en te integreren in je eigen woordenschat. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Ons team is meertalig en deze eigenschap sterk met een vitaal netwerk bijlagen weerspiegeld in onze benadering van het maken van tweetalige woordenboeken. In ons magazine kan je ook tips lezen over leven in het buitenland, ned spaans woordenboek online.

Daar vind je niet alleen hilarische voorbeelden van hoe wij erin geslaagd zijn Duits te leren het ene taalmisverstand na het anderemaar ook nuttige informatie over het gebruik van talen bij het aanvangen van een nieuw leven in het buitenland.

Wanneer je meedoet ned spaans woordenboek online je punten voor de wereldranglijst? Debera ser capaz de traducir algo para ustedes. Voorbeelden zien die traducido bevatten 12 voorbeelden met overeenstemmingen traducir. Maar daar stopt het niet bij?

Statistiek

De este modo, no haría falta traducir veinte o treinta páginas, sino que bastaría con las conclusiones. Leven in het buitenland Magazine Stage. Voorbeelden zien die traduciendo bevatten 12 voorbeelden met overeenstemmingen traducir. Of stem om onnauwkeurige Nederlands-Engelse vertalingen te verwijderen.

Sommige dingen zijn moeilijk te vertalen. Aangezien hetzelfde woord meerdere betekenissen in het Engels kan hebben staat het woordenboek Nederlands-Engels veel vertalingen toe. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Je hebt me nodig om de woorden van creatie te vertalen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.03.2019 20:28 Janny:
   We zijn allemaal wereldburgers en gebruiken verschillende talen in ons dagelijks leven.

   06.03.2019 12:56 Rik:
   Voorbeelden zien die traduzca bevatten 54 voorbeelden met overeenstemmingen traducir.

   11.03.2019 04:26 Oriana:
   Het verschijnt wel als vertaling tussen de zoekresultaten van het woordenboek Nederlands-Engels. Met de online woordenboeken van bab.

  Ten anker

  Vond