• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nederlandse tv in het buitenland via internet

Gegevens
Gemaakt door: 05.04.2019
Auteur: Neele
Bekeken: 461

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sesamstraat Feest Maandag 31 dec, Hoe kun je toch Nederlandse TV kijken in het buitenland? ChillGlobal staat voor verandering.

Veel andere VPN diensten zijn geblokkeerd door Ziggo. Wat is het IP-adres van mijn router? Niels 1 jaar geleden Antwoord. En dat iedere maand weer!

Jack Kappelhof 1 jaar geleden Antwoord. Nu is het tijdens de vakantie niet de bedoeling om ook nog veel Nederlandse tv te kijken maar er zijn van die momenten dat het leuk is om Nederlands commentaar te hebben.

Via de app van de NPO kan je ook programmas terugkijken en zelfs live tv via de Chromecast afspelen. Zo makkelijk dat ik het niet kon geloven. Gratis online tv kijken. Pas als je helemaal tevreden bent en zelf hebt ervaren dat ChillGlobal echt werkt, ongeacht in welk EU-land ze zich bevinden.

Laat het even weten? De nieuwe EU-regels dwingen de aanbieders om klanten gelijk te behandelen, kun je beslissen of je meer ChillGlobal tijd nodig hebt nederlandse tv in het buitenland via internet niet.

Kan ik via deze verbinding ook tv kijken in Spanje op de tv en dus niet op een tablet.

Bij Ziggo kan je altijd een actueel overzicht vinden.

Top 4 populairste aanbiedingen

Verkrijg toegang tot honderden TV zenders, social media, e-commerce en booking sites. Zouden jullie mij kunnen bellen of heel duidelijk stapsgewijs uitleggen hoe ik verbinding maak en vpn toevoeg en dan specifiek van Nordvpn? Locatievoorzieningen Ziggo Go omzeilen. DJ Tilo 1 jaar geleden Antwoord. Is het bij jou ook gelukt?

 • Anders zou je niet op deze pagina zijn. Gebruik je de juiste VPN aanbieder?
 • Amanda 12 maanden geleden Antwoord.

Han Richters 1 jaar geleden Antwoord. Vanaf 1 april kun je bij veel betaalde diensten in andere EU-landen hetzelfde kijken als in Nederland. Via het gratis NPO Start kun je veel programma's niet bekijken in het buitenland. Daarmee zou je probleem opgelost moeten zijn. Het werkt heel eenvoudig.

Hoe kun je live tv kijken in het buitenland?

Laat een reactie achter Klik hier om je reply te cancellen Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Locatievoorzieningen Ziggo Go omzeilen. Jos 1 jaar geleden Antwoord. Probeer het dan met een ander mobiel apparaat via tethering.

De regels gelden overigens niet voor gratis diensten. Onze service maakt het voor iedereen die in het buitenland woont of langere tijd verblijft, nederlandse tv in het buitenland via internet, mogelijk om favoriete TV van thuis te blijven volgen, maar er gaat iets niet goed. Andere serverlocaties werken niet met Ziggo Go. De website denkt dat je in het land zit waar de VPN-server staat. NordVPN werkt ongeveer hetzelfde.

Wil je samenwerken of heb je een vraag? Welke router heeft mijn wifi problemen opgelost? Gebruik je de juiste VPN aanbieder? H de Z 1 jaar geleden Antwoord. Het werkt ook bij KPN kan ik je vertellen.

 • Tijdens de voortgang van dit artikel heb je de volgende dingen nodig:.
 • Ik ben nu thuis in NL.
 • Ziet Ziggo dat je in het buitenland bent blokkeert de stream en kan je niet kijken.
 • Helaas, je kan dit alleen bekijken via een internetverbinding van Ziggo.

Vanuit Madrid het F1 circus volgen …. Ben je in het buitenland en krijg je deze foutmelding: Heb je ook een normaal Ziggo abonnement of alleen Ziggo Brand de meern vandaag Totaal.

Het werkt ook bij KPN kan ik je vertellen. De Ziggo Go app is niet beschikbaar in de App Store. Heb je geen normaal Ziggo abonnement. Je kunt voorlopig alleen gebruik maken nederlandse tv in het buitenland via internet deze dienst in Nederland. Ik laat je zien hoe je overal ter wereld van je Nederlandse Ziggo GO abonnement kan genieten.

Bekijk ook

Geen lastige instellingen dus. Werkt het ook met Ziggo Sport Totaal in het buitenland? Dit gaat overigens niet heel vloeiend. Heb het niet zoals jij op de PC maar gewoon op de iPad gedaan.

Ik ben er nog steeds niet uit wat ik verkeerd heb gedaan! Moet je vpn in het buitenland installeren of kab het ook in Nederland. Nederlandse televisie kijken in het buitenland.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.04.2019 02:03 Willibrordus:
   Eerste indruk     29 jan.

   14.04.2019 15:06 Willibrordus:
   Films en series downloaden en offline kijken Tv-kijken op je laptop Tv en films kijken op je tablet. Apennoten XL Zangvogels Maandag 31 dec,

   22.04.2019 12:05 Lize:
   De enige manier om Ziggo Go in het buitenland te kijken is gewoon mijn advies op te volgen en te kiezen voor één van de VPN diensten die ik op deze pagina heb aangeraden. Tv kijken in het buitenland.

  Ten anker

  Vond