• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Open office sjabloon visitekaartjes

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Marije
Bekeken: 275

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gebruik het rooster om een tabel van 2 cellen breed en 5 cellen hoog te maken. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Ga voor wit of beige papier en beslis of je papier met bijvoorbeeld een glanslaag wilt gebruiken. Je kunt het template naar je eigen smaak bewerken en bijvoorbeeld de kleuren, afbeeldingen, lettertypes en lay-out aanpassen. Lees de tekst op de visitekaartjes nog eens na. Klik op 'Paginaopmaak' en vervolgens op 'Marges'. Je kunt de tekst op de gebruikelijke manier vormgeven.

Klik op de volgende cel en plak de gekopieerde gegevens erin. Zo zullen er meer visitekaartjes op de pagina passen. Je kunt je visitekaartjes ook door een bedrijf laten afdrukken, open office sjabloon visitekaartjes. Kopieer de inhoud van de cel naar het klembord? Vul '9 cm' in en verander het drop-down menu in 'Precies'.

Selecteer de volledige eerste cel.

Er verschijnt nu een menu waarin je de eigenschappen van de tabel aan kunt passen. Je kunt dit doen door de cursor links onderaan de cel te zetten tot er een diagonale lijn verschijnt. Als je Office of een nieuwere versie gebruikt en de template voor een recente versie ontworpen is , zie je deze tekst nu automatisch ook op de andere kaartjes verschijnen.
 • Zo is het makkelijker om de visitekaartjes even groot te maken.
 • Sommige templates zijn horizontaal, terwijl anderen verticaal zijn.

Bedankt voor uw feedback.

Klik hierop om de inhoud van de cel te selecteren. Je kunt je kaartjes ook in een copyshop laten drukken. Als de tabel niet op de pagina past, zul je de marge onderaan de pagina misschien een paar millimeter moeten bijstellen. Klik op de volgende cel en plak de gekopieerde gegevens erin. Ga voor wit of beige papier en beslis of je papier met bijvoorbeeld een glanslaag wilt gebruiken.

Klik op 'Aanmaken' of 'Downloaden' om het template in Word te openen.

Als het visitekaartje een voorbeeldlogo bevat, kun je hierop klikken om het te vervangen. Zorg dat je je logo open office sjabloon visitekaartjes het formaat van het visitekaartje aanpast zodat het er ook op creditcardformaat goed uitziet, open office sjabloon visitekaartjes.

Je kunt dit doen door de cursor links onderaan de cel te zetten tot er een diagonale lijn verschijnt. Je kunt je visitekaartjes ook door een bedrijf laten afdrukken. Als je dit later doet, een taart. Let er bij het kopen van papier goed op dat je printer het papier kan verwerken.

Gebruik geen schaar om je visitekaartjes de juiste formaat te geven, maar liever een snijmachine. Visitekaartjes maken met Microsoft Word In dit artikel: Klik op 'Aanmaken' of 'Downloaden' om het template in Word te openen.

Gebruik hiervoor dik papier van hoge kwaliteit. Als de template niet zo is ontworpen dat de gegevens automatisch op alle kaartjes verschijnt, zul je de tekst handmatig moeten kopiren en plakken. Je kunt dit doen door de cursor links onderaan open office sjabloon visitekaartjes cel te zetten tot er een diagonale lijn verschijnt.

Selecteer de volledige eerste cel. Er verschijnt nu een rooster onder de knop. Print een voorraadje visitekaartjes uit.

Was deze informatie nuttig?

De gekopieerde gegevens verschijnen nu in de cel. Je kunt de kaartjes echter ook helemaal zelf vormgeven. Zo zorg je dat de buitenste randen van de cellen niet op de visitekaartjes komen te staan.

Als de tabel niet op de pagina past, zul je de marge onderaan de pagina misschien een paar millimeter moeten bijstellen. Klik op 'Aanmaken' of 'Downloaden' om het template in Word te openen.

Je kunt je kaartjes ook in een copyshop laten drukken. Gebruik het rooster om een tabel van 2 cellen breed en 5 cellen hoog te maken. Als het goed hebben de cellen van de tabel die nu op je scherm staat nu het formaat van een visitekaartje. Zoek templates voor visitekaartjes op. Print een voorraadje visitekaartjes uit, open office sjabloon visitekaartjes.

Navigation menu

Er verschijnt nu een rooster onder de knop. Klik op 'Rij' en vink vervolgens het vakje 'Hoogte instellen' aan. Ook kun je tekstvakjes en afbeeldingen toevoegen, van lettertype en kleur veranderen of het uiterlijk van je visitekaartje op een andere manier aanpassen.

Dit gaat op precies dezelfde manier als bij een normale tekst. Klik op 'Vaste kolombreedte'! Als het visitekaartje een voorbeeldlogo bevat, kun je hierop klikken om het te vervangen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.04.2019 13:21 Sybe:
   Vul de nodige gegevens op het eerste kaartje in. Als je je visitekaartjes liever zelf ontwerpt, kun je Tabellen gebruiken om het jezelf iets gemakkelijker te maken.

   26.04.2019 14:50 Radwan:
   Gebruik het rooster om een tabel van 2 cellen breed en 5 cellen hoog te maken.

   06.05.2019 16:05 Joshi:
   Gebruik een snijmachine om de afgedrukte kaartjes op maat te snijden. Klik met je rechtermuisknop op het dradenkruis en selecteer 'Tabeleigenschappen'.

  Ten anker

  Vond