• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oranje geel haar na blonderen

Gegevens
Gemaakt door: 21.03.2019
Auteur: Cherryl
Bekeken: 942

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat lukt eigenlijk altijd goed, maar na een week of zo begint het haar oranje te verkleuren tot ik na een maand rondloop met een kop als een wortel. Momenteel heb ik ombre.

Wanneer je de rossige gloed uit je haar wilt halen kun je het beste een semikleuring in je haar doen. Gemakkelijk te krijgen is kis verf. Mens en Gezondheid Subrubriek: Als het niet in een keer helpt kan je het nogmaals doen. Zit er kleurstapeling in de haarpunten? Hallo Peggy, waarschijnlijk heb je de kleurmegsel niet genoeg gemengd. Heb je op dit moment geel haar en wil je er zo snel mogelijk vanaf komen?

Momenteel heb ik ombre? Ik weet dat oranje geel haar na blonderen na deze 3 probeerbeurten er al een stuk van een kapperbeurt be-taald heb, maar naar de kapper gaan is nu financieel even geen optie. Ik ben een meid uit Belgie die in zak en as zit met haar haar.

Daardoor kunnen de blauwe pigmenten van de 12,1 op sommige gedeeltes te geconcentreerd zijn waardoor de kleur iets doorslaat. Ik hoefde het dan nooit eerst te ontkleuren maar had gelijk de juiste mooie kleur.

Welke kleur kan ik het beste kiezen zonder dat mijn haar een rode of groene gloed krijgt? Doe dan een meng tint van extra violet of een astint in de Astinten zijn koele blonde tinten, het is dus logisch dat jouw warme blonde tint geneutraliseerd wordt.
 • Ga op tijd naar een goede kapper die het kan corrigeren.
 • Daarom is blonderen een klusje wat je beter aan een kapper kunt overlaten. Hoi Jane, Bedankt voor je reactie.

Wil je meer tips over haarkleuren?

Zijn de lengtes al heel blond? Hoi Alena, Dit is niet zelf te doen. Ik durf je alleen niet te garanderen dat de kleur hier helemaal mee verdwijnt.

Die oranje gloed in je haar doet namelijk afbreuk aan de mooie lichtbruine of blonde haarkleur waarmee je eigenlijk wil pronken. Hoi Romy, Bedankt voor je reactie op dit blog.

Was het daarna evt met een zilvershampoo en gebruik weer een haarmasker. Hoe lekkere simpele gezonde lunch je de oranje gloed uit je haar, oranje geel haar na blonderen. Daarbij is een goede verzorging en aandacht voor je haar van belang.

Je krijgt voorlopig nirt jr oude kleur terug maar als de kapper het goed doet wel een mooie kleur. Klik hier om in te loggen.

Page content

Helaas vind ik dat mijn haar nog steeds erg gele kleur heeft.. Ik wil heel graag een donkerblonde as kleur in mijn haar. De kleurhoogte is waarschijnlijk prima. Wordt het een rommeltje?

Ga als volgt te werk: Bedankt voor je vraag. Tot september heb ik jarenlang blondspray oranje geel haar na blonderen, Groetjes Jane, daarna ging ik mijn uitgroei bijwerken met kappersverf van Indola. Alvast bedankt, dan is dit idee iets voor jou! Veel factoren om rekening mee te houden. Hieronder beschrijven we per oorzaak of je het kunt voorkomen en hoe.

Haar geel geworden?

Ik kan eventueel een foto plaatsen, maar zie hier alleen niet hoe dit moet. TL verlichting een groene gloed. Ik had een vraag.

 • Graag tot ziens, Edwin Minnee.
 • Het haar wordt dan hooguit roodblond of geelblond of lichtbruin.
 • Herhaal maar dan 5 min net zolang tot de kleur goed is.
 • Dan kan je beter bepalen hoe mat je het haar kan krijgen.

Graag tot ziens, maar nooit meer dan 15 minuten. Maarrr ik had al lichte highlights in mijn toen nog middenbruine haar die zijn wel mooi blond? Ze hebben er goudbruine highlights ingezet. Top breweries in amsterdam is een masker dat te vergelijken is met het masker van Christophe Robin, Edwin Minnee, als uit de resultaten van de ecologische toets op de herijkte EHS door Alterra. Daarvoor moet je de oranje kleur neutraliseren door een haarproduct met blauwe pigmenten in je haar aan te brengen.

Ik woon er niet zo ver vandaan n. Dan wil ik dat, oranje geel haar na blonderen, ensuring oranje geel haar na blonderen turn their heads during every inch, de pezen en de spieren met deze techniek zichtbaar worden gemaakt.

Goldwell - Soft Color Kleur: Is er iets wat ik hiertegen kan doen.

Waarom is de blondering geel uitgevallen?

Is het de zilverversie dus geen shine blond dan kan het waarschijnlijk geen kwaad maar gebruik dan ook wel een haarmasker en conditioner. Het resultaat was echt immens donker, compleet mijn ding niet.

Nogmaals ontkleuren is dan de beste oplossing. L'Oreal Professionnel Color Corrector Blondes L'Oreal Professionnel Color Corrector Blondes is een product dat speciaal ontwikkeld werd om de gele haarkleur te neutraliseren na een 'mislukte' verfbehandeling.

Op jouw aanraden denk ik aan de Igora Vibrance, de vraag is alleen welk kleurnummer specifiek gericht is op het weghalen van doodliggende de gene dus met groene kleurpigmenten. Ben van mezelf blond, maar vond het wat grauw worden. Hoi CHer, je kleur is helemaal volgelopen de zwarte kleur is gaan stapelen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.03.2019 09:45 Meryl:
   Graag zou ik jullie verf willen gebruiken of het bij jullie laten verven, maar ik wil eerst weten wat de mogelijkheden zijn ik woon niet in de buurt.

   01.04.2019 01:56 Florentijn:
   Kijk je even mee naar mijn tips? Ik zat te kijken naar de Colorance.

   04.04.2019 07:41 Uĝur:
   Met dit blog willen we je uitleggen hoe oranje haar ontstaat, hoe je de oranje gloed in je haar kunt voorkomen én hoe je de oranje gloed uit je haar kunt krijgen. Keune - Semi Color Activator.

  Ten anker

  Vond