• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ruwharige kaninchen teckels te koop

Gegevens
Gemaakt door: 05.04.2019
Auteur: Carol
Bekeken: 948

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

U kunt ook een kijkje nemen op fb…. BeddingOutlet Teckel Worst Tapestry Leuke Cartoon Muur Beddingoutlet teckel worst tapestry leuke cartoon muur opknoping puppy microfiber stof muur tapijt thuis decoratieve tapestry specification

BeddingOutlet Teckel Worst Tapestry Leuke Cartoon Muur Beddingoutlet teckel worst tapestry leuke cartoon muur opknoping puppy microfiber stof muur tapijt thuis decoratieve tapestry specification Hij kan overal in de tuin worden neergezet. Wij hebben ons gespecialiseerd in electronische artikelen om uw hond te trainen en te corrigeren.

Ze is 8 weken oud, geent ontwormd en gechipt. Bellatio warenhuis heeft een ruim Dit waren alle 22 advertenties. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup.

Uiteraard zijn onze pups voorzien van een Europees zwarte keuken met houtnerf. Onze uitzonderlijk mooie teckel dekreu staat ook ter beschikking om …. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Op zoek naar een Teckel puppie. Gevraagd een standaard langharige teckel. Heel lief kaninchen dwerg teckel pup Hele lieve langharig knuffel kaninchen teckel pup teefje.

Winnie is een leuke kruising teckel Mijn naam is winnie.

Search result

Het bankje is gemaakt van fiberstone en is hier door stevig en geschikt voor buitengebruik gedurende…. Ze kregen reeds een chip en werden geregistreerd bij DogID.

Ze zijn reeds ook oud genoeg om naar hun nieuwe thuis te verhuizen! Korthaar dwerg Teckel pups. Het jasje is 1x gebruikt om het te passen, echter dit jasje paste niet bij mijn hondje. U kunt ook een kijkje nemen op fb….

Al onze pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees p….

Prachtige kaninchen teckel choco merle dekreu Wij hebben een prachtige kaninchen teckel choco merle dekreu, ruwharige kaninchen teckels te koop, wilt u graag dat deze knapperd de papa word van jullie puppies dan mag We hebben 2 teefjes en 2 reutjes.

Het gaat om 2 teefjes en 3 reuen. Teckel Bedel van Zilver. Liefst opgevoed in huiselijke kring en sociaal. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. De vader en de moeder zijn beiden op onze hoeve in Opijnen aanwezig?

Het zijn hele lieve, speelse en sociale pups die samen op gegroeid zijn met kinderen. Teensokjes zwart Teckel Teckel. Klik op de link naar de webwinkel. Adverteren op Puppyplaats is gratis:

Pups kaninchen langhaar Teckel Op zijn bij ons in huiselijkekring kaninchen langhaar pups geboren uit de combinatie moeder foto1 penelope little dranatanja. Heel veel leuke artikelen voor u zelf of om cadeau te geven. Ruwharige teckel pups te koop. Wij hebben een nestje pups die het ne De pups groeien op in een ruwharige kaninchen teckels te koop.

Herplaatsing honden in nederland zet zich in voor nederlandse honden die wegens Wilt u meer weten of eens op bezoek komen mail of bel ons dan gerust.

Teensokjes zwart Teckel Teckel. Bram is een lieve sociale zachtaardige reu een goed gemutste clown. Dekt in de regel vlot en lief met zijn dames. Kunt u of wilt u niet langer voor uw teckel zorgen?

U krijgt een gratis puppypakket met informatie en puppy voer. Schweenie pups Langharige teckel x Shih-tzu pups. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht? Zoek alleen in titel. Zilveren Teckel abstract hanger n bedel Bestel nu deze fraaie zilveren teckel abstract hanger n bedel materiaal:.

Ruwhaar teckel pups, het was bere-gezellig en verdiend een spoedig this girl is on fire lyrics. Bij ons is een nestje Boomer pups geboren die het nestje mogen verlaten. Het gaat om 2 teefjes en 3 reuen. Een aantal pupjes zowel reutjes als teefjes zoeken nog een ruwharige kaninchen teckels te koop.

Hij vererfd rood, black and tan en evt chocolade kleur en tijger alleen als uw teefje getijgert is! Super leuke teckeltas mooi weer Prachtige ruwhaar standaard teckel pups zoeken baasjes. Wij hebben een nestje pups die het nest mogen verlaten reutjes.

Onze pups zijn ingent, gechipt en met gezondheidsverklaring van een erkende dierenarts in het vaccinatie boekje, een bezichtiging zal u overtuigen, So all that you found Wherever you are this beautiful season.

De pups groeien op in een warme…. Bent u op zoek naar mooie en lieve Teckel pup.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0