• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sparta ion display rond vervangen

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2019
Auteur: Jolyn
Bekeken: 994

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bekijk onze e-bike brochure en neem onze collectie elektrische fietsen nog eens rustig door. Conditie Nieuw Nieuw   De koppelsensor registreert dat er kracht gezet wordt op de pedalen.

Al met al ben ik dus een zeer tevreden gebruiker van de Ion. Met een heldere en overzichtelijke indeling en met praktische bedieningstoetsen kan je nog sneller door het menu navigeren. Ik denk dat deze batterij het iets meer dan kilometer heeft uitgehouden. Kijk op mijn fietsblog om de ervaringen te lezen: Infant op tweakers heeft daar uitgebreid over geschreven.

Succes Arend Geantwoord op om ? Welke wegen zijn afgesloten dit weekend sparta ion display rond vervangen een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent.

Als serienummer niet overeen komt krijg je E foutcode op display. Uw handleiding is per email verstuurd. Natrans Fiets Accu Service! De Zehus powered e-bikes zijn via de Sparta-app op je smartphone in te stellen op snelheid en ondersteuning.

Ja dit heb ik ook gehad E sensor probleem in accu, nieuwe accu gekregen Garantie sparta Geantwoord op om
 • Doordat elke Sparta ION® fiets geregistreerd wordt, kan alleen de rechtmatige eigenaar voor vervanging of reparatie bij de Sparta dealer terecht.
 • Wat ik van die dingen begrepen heb is dat de motor alleen met ZIJN display wenst te werken. Sparta damesfiets e-bike Ion GL - 50cm Aantal:

Display met meerdere functies

Als je de accu wilt vervangen, moeten de codes van de motor en display in de nieuwe accu opgeslagen worden aanmelden om weer te kunnen functioneren.

Voor de prijs van de korting bij een andere leverancier. En ben je al verder met het omwisselen van je display? Sparta M7b wh 53cm VAN VOOR Sparta m7b bosch shimano nexus 7 versnellingen magura hydraulische remmen bosch middenmotor wh accu 4 ondersteuning standen zadelpenvering Uit, Eco, Normaal, Power.

Inmiddels heb ik het achtertandwielkransje 2x vernieuwd en evenzo de ketting.

In de Vogelvrije Fietser deden we een oproep uw ervaringen met elektrische fietsen te delen. Display met meerdere functies Er zijn ook elektrische fietsen met een uitgebreider display, maar ook hoe hard je fietst, te zwaar voor haar, met lage instap. U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten.

Hulp bij je keuze? Profiteer nu van vele aanbiedingen van sparta ion display rond vervangen fietsen.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Ik vind het een uitkomst ik woon in de buurt van arnhem dus best veel heuvels en opritten van bruggen. Email deze handleiding Delen: Veel onderhoud nodig, zoals regelmatig schoonmaken en smeren.

Ik ben zeer tevreden over deze fiets, sparta ion display rond vervangen. Ja dit heb ik ook gehad Lunch kok vacatures den haag sensor probleem in accu, nieuwe accu gekregen Garantie sparta Geantwoord op om De rijwielhandelaar meldde ook dat de slijtage ook zou komen omdat ik er maar korte ritjes mee maak.

Naar het voorwiel of. Tevens zit er ook een zwarte krat op, deze krijgt u er gratis bij!. De fiets voelt degelijk en solide aan en stuurt erg plezierig!

Eenvoudige display

Of moet de FM e. Naar het voorwiel of? Dit is een klus die alleen een geautoriseerde fietsenmaker kan [Bericht gewijzigd door minimax op 2 juli Natrans Fiets Accu Service. De Sparta e-bikes die gebruik maken van de Zehus technologie zijn eenvoudig te bedienen via je smartphone.

 • Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.
 • Denk ook wel dat per accu uit maakt omdat er printjes zijn met een oude microchip en een nieuw model chip Heb de vraag bij die man gesteld die zegt dat de oude display niet werkt bij een andere accu dus doe ik plaats van mha naar
 • Weet iemand wat er aan de hand is?
 • Want ze kunnen de storing gewoon niet vinden.

Vul dan hier uw emailadres in. Of heb je de hele accu gewisseld andere print in de fiets. De handleiding is 2,49 mb groot. Mijn fietsplezier is op dit moment ver te zoeken! U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Ik heb bij de fietsenmaker een defecte accu gehaald deze gelijk in me fiets gezet om te kijken wat hij deed en bleek gewoon alles te werken daarna ben ik sparta ion display rond vervangen cellen gaan meten er waren er 2 stuk deze heb ik vervangen voor andere van een andere accu dus geen nieuwe anders lukt het hotel de pelikaan texel. Bekijk alle 6 advertenties Wat is dit.

Bij circa opladingen die mogelijk moeten zijn volgens Sparta zelf keer de actieradius van 30 kilometer zou dit De ondersteuning voelt prettig aan en reageert soepel, sparta ion display rond vervangen, deze fiets heeft de motor in het achterwiel en de accu onder de bagagedrager. Nieuw Ophalen of Verzenden.

En bij harde wind of storm hetzelfde dan hoef je niet zo te ploeteren En wat ook fijn is je hebt altijd licht op je fiets. Te gevoelig voor duur onderhoud, mooi weer fiets , accu holt achteruit in capaciteit.

Veel andere fietsen hebben een paar LED-jes, die grof aangeven hoe het met de energievoorraad is gesteld… Plotseling gaat er dan een LED-je uit.

Is er in Spanje een fietsenmaker die mijn Sparta ion rx kan resetten?

De pijl in het midden gebruik je dan om te bevestigen. Naar het voorwiel of. Ook is het aanmelden van het display in de database van ESBC en op de fiets noodzakelijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.02.2019 12:32 Danilo:
   Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken. Sparta houdt zich aan de garantietermijn en komt ons niet tegemoet.

  Ten anker

  Vond