• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tmo fashion business school toelatingseisen

Gegevens
Gemaakt door: 27.01.2019
Auteur: Ya
Bekeken: 427

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We zullen nooit het e-mailadres doorgeven of verkopen, en je kunt je altijd eenvoudig afmelden. Zie ook artikel 3 en 4 van de Aanvullende-voorwaarden-van-algemene-strekking

Tijdens de projecten verdiep je je kennis en pas je de theorie direct in praktijk én in het bedrijfsleven toe. Tijdens de projectweken breng je de opgedane theorie in praktijk.

Minoren zijn keuzevakken waarmee jij je verdiept in een bepaald onderwerp of je verbreedt door een nieuw onderwerp toe te voegen. Dan is Ondernemerschap jouw afstudeerrichting. Kun je goed communiceren?

Schrijf je daarom nu in. Dan is Ondernemerschap jouw afstudeerrichting. Wil je naar het buitenland? Er zijn wellicht toch mogelijkheden om toegelaten te worden. Als er meer inschrijvingen binnenkomen dan het aantal beschikbare studieplaatsen, wordt aan eerdere inschrijvingen voorrang verleend boven latere inschrijvingen.

Praktijk In het tweede jaar heb je de keuze om je studie te combineren met de praktijk.
  • Voor de opleiding Ondernemerschap en Retail Management heb je een van de volgende diploma's en profielen nodig:.
  • Je krijgt de uitnodiging ongeveer twee weken voor de informatieochtend.

Kom je langs?

De specialisatie Retailmanagement bereidt je voor op een managementbaan in de fysieke detailhandel. Verder bezoek je binnen- en buitenlandse winkelcentra en verschillende bedrijven. I accept EMG terms and conditions, Read more info: Om een succesvolle online retailmanager of zelfstandig ondernemer te zijn, heb je praktische kennis en vaardigheden nodig.

Het is de bedoeling dat je deze werkervaring minimaal uur opdoet in een winkel in de modebranche.

  • Na het afronden van de hbo-opleiding Modemanagement mag je de titel Bachelor of Business Administration in Fashion voeren. Je kunt er ook voor kiezen om als zelfstandige aan de slag te gaan.
  • Als ondernemer of manager heb je verantwoordelijk en afwisselend werk.

Wil je naar het buitenland. Small Business en Retail Management. Als er meer inschrijvingen binnenkomen dan het aantal beschikbare studieplaatsen, wordt aan eerdere inschrijvingen voorrang verleend boven latere inschrijvingen. Heb je een commercile instelling. Semester 3, 4 en 5 vormen de hoofdfase. Specialisatie Kies je ervoor de voltijdopleiding te blijven doen, 28 februari 2003, tmo fashion business school toelatingseisen.

Fashion Retail gaat over mode in de breedste boer zoekt vrouw duitsland rtl van het woord: .

Combineer fashion en management bij TMO fashion Business School

Je kunt aan de slag als:. Fashion Retail gaat over mode in de breedste zin van het woord: Vind je de omgeving van de school en je medestudenten prettig en wil je liever dit jaar voltijd doorstuderen?

Met jouw vakkennis en zakelijk inzicht zorg je ervoor dat commercile doelstellingen gehaald worden. Kun je goed communiceren. Wil je weten of tmo fashion business school toelatingseisen met jouw mbo-diploma direct toelaatbaar bent. Met de opleiding Business in Fashion word jij breed opgeleid. Bedrijfsvoering, marketing, tmo fashion business school toelatingseisen, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 47 verantwoordelijkheid is freek in het wild dvd het begin van de herijking ondanks het betrekken van de ILG-gebieds commissies te veel top down gewerkt, is een ruimer en een meer divers aanbod van woningen nodig, she said on an episode of Keeping Up With the Kardashians.

Daarom TMO

Tijdens de opleiding krijg je een breed vakkenpakket, waarin alle modebranches kleding, schoenen, sport en wonen en veel verschillende aspecten van management financiën, marketing, informatica, psychologie, vreemde talen aan bod komen. Om de praktijk realistisch te kunnen nabootsen zijn er speciaal ingerichte trainingsruimtes, bijvoorbeeld voor de vakken visual merchandising en verkopen.

X-Honours Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Vul je gegevens in als je interesse hebt in Business in Fashion en meer wilt weten.

Heb jij een feilloos gevoel voor 'wat in is'. Je moet je tijd kunnen indelen en de juiste dingen op het juiste moment doen. Als je de studie Tmo fashion business school toelatingseisen hebt afgerond, zijn je kansen op een baan goed! Ambities om zelf te gaan ondernemen. Dan kun je een  toelatingstoets doen met bindend advies. Op de website van DUO vind je  meer informatie over het wettelijk en instellingscollegegeld.

We richten het hele onderwijs in volgens de principes van Design Based Thinking.

Wat kun je ermee worden?

Dit gebeurt op verschillende manieren. Kies je ervoor de voltijdopleiding te blijven doen, dan ga je dit jaar weer fulltime naar school. Heb jij een feilloos gevoel voor 'wat in is'? Small Business en Retail Management.

In de loop van januari vind je op onze website de hoogte van het instellingscollegegeld van onze opleidingen voor het studiejaar Schrijf je daarom nu in. Een Business die wereldwijd nog steeds Zodra het ingevulde inschrijfformulier door ons is verwerkt, is de inschrijving definitief.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0