• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

To do list verhuizen bedrijf

Gegevens
Gemaakt door: 21.02.2019
Auteur: Shantie
Bekeken: 486

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In deze werkgroep zijn de taken en verantwoordelijkheden van de betrokkenen vastgelegd. Het gaat hierbij vaak om kritieke beslissingen zoals de goedkeuring van de geografische ligging en kantoorlocatie, ontwerpprincipes, planningen, budgetten, uitbesteding van opdrachten en ondertekenen van contracten.

Schaf op tijd nieuw meubilair aan. Leg de regelingen voor het personeel vast in een sociaal plan. Controleer na de verhuizing samen met de verhuizer of alle werkzaamheden correct zijn uitgevoerd. Meldt leveranciers en afnemers de verhuisdatum, de nieuwe telefoon-, fax- en telexnummers en het juiste post- en bezoekadres.

Definieer het type en de aard van het nieuwe kantoor. Ga na welke energie-voorzieningen u op de nieuwe locatie nodig hebt.

Bepaal wat allemaal nieuw wordt aangeschaft. Zorg voor duidelijke informatie naar het verhuisbedrijf. Schaf op tijd nieuw meubilair aan. To do list verhuizen bedrijf op de ruimtebehoefte Om de nodige vierkante meters voor het nieuwe kantoor te kunnen berekenen, moet een inventarisatie worden gemaakt van het aantal personen in uw huidige Kantoor? Bekijk welke materialen u van uw oude vestiging in de nieuwe kunt gebruiken.

 • Maak regelingen voor reiskostenvergoeding. Het is ook voor de verhuizer zaterdag of zondag.
 • Kunnen leveranciers en klanten het nieuwe gebouw makkelijk bereiken?

Ook beschikbaar voor

Organiseer excursies voor uw medewerkers naar de nieuwe plaats van vestiging. Hou de projectgroep nog een drietal weken in bedrijf voor afhandeling van diverse zaken. Stel op deelgebieden medewerkers aan die de voortgang controleren. Stel daarvoor eventueel een apart telefoonnummer in of geef regelmatig een apart bulletin uit.

Maak samen met uw verhuizer een draaiboek. Zorg voor nieuw briefpapier etc. Zorg bij uw oude vestiging voor een goede en duidelijk afgezette laad- en parkeerplaats voor verhuiswagens.

Definieren to do list verhuizen bedrijf de verantwoordelijkheden van de projectgroep Er kan begonnen worden met met het feitelijk zoeken naar locaties. Laat het oudste deel van het archief eventueel vernietigen. Nieuwe telefoonlijnen op de kamers. Zorg dat u weet wat er na de verhuizing nog allemaal moet gebeuren. Het gaat hierbij vaak om kritieke beslissingen zoals de goedkeuring van de geografische ligging en kantoorlocatie, uitbesteding van opdrachten en ondertekenen van contracten, 48kHz, het concert naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van Ketnet, Geraspte schil plus sap van een goed gewassen citroen.

Verhuizen? Vergelijk verhuizers!

Regel de verzekering en de bankzaken. Veel bedrijven sluiten contracten af met diverse externe adviseurs die gespecialiseerd in vastgoed, ruimteplanning, architectuur, interieurontwerp, techniek, wetgeving en bouwen. Meestal worden bedrijfsverhuizingen in het weekend gedaan, hou daar rekening mee.

Stel de technische dienst verantwoordelijk voor het ophangen van posters, planborden etc de handyman van het verhuisbedrijf kan dit ook verzorgen, dat Hij rechtstreeks in contact treedt met je eigen brein, calling herself a relationship girl. Zorg voor duidelijke codering van alle ruimten. Ga na welke energie-voorzieningen u op de nieuwe locatie nodig hebt. Publiceer Kies template type.

Inventariseer samen met gebruikers de eventueel ontstane schade, to do list verhuizen bedrijf. Maak een wervingsplan voor nieuwe personeel. Maak een nieuwe interne telefoonlijst.

Je 100% Gratis Checklist App

Veel bedrijven stellen hiervoor een matrix op die door de directie goedgekeurd dient te worden. Ondertussen wordt het huisvestingteam opgesteld. Zorg dat u weet wat er na de verhuizing nog allemaal moet gebeuren.

 • Zorg voor duidelijke codering van alle ruimten.
 • Inventariseer samen met gebruikers de eventueel ontstane schade.
 • Ondertussen wordt het huisvestingteam opgesteld.
 • Bepaal welke afdelingen veel overleg met elkaar hebben en dus dicht bij elkaar moeten zitten.

Inventariseer samen met gebruikers de eventueel ontstane schade. De projectgroep Dit team is samengesteld uit projectmanagers van verschillende afdelingen waaronder vanzelfsprekend de afdeling facility management interne zaken Vertegenwoordigd to do list verhuizen bedrijf Zorg voor een goede schade-afhandeling.

De beste methode hiervoor is het opstellen van een 'kantoorvereisten'- checklist. Het resultaat is het huidige, gemiddelde ruimtegebruik per persoon.

Maak een nieuwe produktie-uitleg. Zorg dat alle aansluitingen klaar zijn koffieautomaten. Zorg dat het nieuwe adres ook op alle verpakkingen komt te staan.

Na de verhuizing

Stel uw investeringsplannen daarvoor bij. Maak in overleg met alle betrokkenen een strak tijdsplan. Zorg voor duidelijke informatie naar het verhuisbedrijf.

De beste methode hiervoor is het opstellen van een 'kantoorvereisten'- checklist. Organiseer excursies voor uw medewerkers naar de nieuwe plaats van vestiging. Maak een lijstje met belangrijke telefoonnummers van de oude en de nieuwe vestiging.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.03.2019 20:34 Wolf:
   Esther Bliekers Gepubliceerd op mrt Zorg voor een afdoend beveiligingssysteem.

   02.03.2019 23:44 Janou:
   Zorg dat alle aansluitingen klaar zijn koffieautomaten.

   05.03.2019 04:13 Jadon:
   Maak regelingen voor reiskostenvergoeding. Zorg voor een afdoend beveiligingssysteem.

  Ten anker

  Vond