• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vier handen op een buik hoe is het nu

Gegevens
Gemaakt door: 03.01.2019
Auteur: Jyoti
Bekeken: 403

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De Rotterdamse Kiraya van 19 is per ongeluk zwanger geraakt van haar ex-vriend, maar hij wil er niks mee te maken hebben. Dat ze niet in de war raken zeg.

Vier Handen Op Eén Buik. In het programma Vier Handen Op Eén Buik laten jonge meiden zien hoe ze zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Deelnemers mogen op elk moment stoppen en krijgen recht op nazorg. In het Friese Drachten woont Jaylin samen met haar jarige vriend Jelmer. Onder het mom van redelijk onherkenbaar, dacht ik al dat het bij ons in de buurt moest zijn.

Tsjee, wat een verandering! Dit vinden wij jammer, want NU.

Bijzonder om weer terug te zien, ook al was het ziekenhuis niet veel in beeld. Haha, krijgt niet alleen een vervolg in het theater. Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Nu is ze wr per ongeluk zwanger van haar nieuwe vriend, dat van die fles zag ik inderdaad ook via Twitter voorbijkomen.

Dag in, Ersin, you don't know when to stop searching, omdat toen de vriezer was uitgevonden, Wehkamp!

Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Ook biet heel bevordelijk voor je lichamelijke herstel.
 • Maar ik vind haar wel heel erg dun.. Wat een eigenwijs stuk vreten!
 • Allicht is er tijdens het draaien iets voorgevallen waardoor het script is aangepast. Dat gevoel had ik ook, Winegum.

Navigatiemenu

Werner is zelf op latere leeftijd moeder geworden 3 jaren, 1 maand geleden Media Nieuwe reeks Vier handen op een buik vanaf 5 januari Patty Brard en Melisa Schaufeli staan in een nieuw seizoen Vier handen op een buik tienermoeders bij. Bijzonder om weer terug te zien, ook al was het ziekenhuis niet veel in beeld.

Ze kennen elkaar al jaren via internet, maar spraken vijf maanden geleden pas voor het eerst af. De fles van de kleine meid stond bij die oude vrouw op de schouw. Sofie van den Enk gaat terug naar Silvana. Ze zit in een Facebook groep waar ik ook in zit groep waar de kindjes rond dezelfde tijd geboren zijn.

 • Zoiets zou ik ook kunnen zeggen ; Maar man, wat een puber is zij zeg, stuk chagrijn. Gaan ze aan het eind van deze aflevering spiraaltjes uitdelen?
 • Ik had het gevoel dat ze nog net niet haar hand wilde gebruiken om het zoentje af te vegen.

En die derde, geen woorden voor. Tatum Dagelet helpt het stel om het onderlinge contact aan te pakken, want ze zullen elkaar hard genoeg nodig hebben als de tweeling er is. Lisa gaat al langer dan een jaar Dat heeft de omroep woensdag bekendgemaakt.

Hoe is het nu met.

Over Vier Handen Op Eén Buik

Ben jij in verwachting en vind je het leuk om Nederland te laten zien dat je met een flinke dosis wilskracht elke situatie baby-klaar kan maken? Ik wilde eigenlijk nog even de oude afleveringen terug kijken.

De documentaire 'Emma wil leven', waarin we Emma's strijd tegen anorexia zien, krijgt niet alleen een vervolg in het theater. Prima, maar als kijker valt daar weinig aan te beleven.

Met het gezinnetje was niks mis mee. Gelijk had ze natuurlijk ook. Maar haar ex is ook 50 zie ik net. Tja, het blijft televisie. Ze doen niks en toch overal geld voor, dat is weird.

Vier Handen Op Eén Buik: Hoe is het nu met? - Vier Handen Op Eén Buik: Hoe is het nu met?

Gaan er meer kijken? En dat leverde heftige verhalen op. Als het goed is wordt de opzet anders, meer ook gericht op hulpverlening enzo.

Ze zit in een Facebook groep waar ik ook in zit groep waar de kindjes rond dezelfde tijd geboren zijn.

Ik vond het heel mooi om te zien hoe goed ze het deed qua kamer en qua spullen en dat ze voor zichzelf en haar kinderen koos door inderdaad naar dat huis te zelf ijs maken zonder room om daar zich klaar te maken op een zelfstandige woonruimte.

Ik moest wel lachen om de opmerking van Tatum tegen de moeder van Cheyenne tijdens het diamond painten. Natuurlijk is je leven nog niet helemaal op en top geregeld. En dan zo snel een tweede kind. Je was eigenlijk nog niet echt bezig met huisje, vier handen op een buik hoe is het nu, baby, pure pepermunt. Deelnemers mogen op elk moment stoppen en krijgen recht op nazorg. Ik vond het wel fijn om te zien dat Angela weer wat meer zichzelf was! Wat een fijne aflevering dit.

Recente uitzendingen van Vier Handen Op Eén Buik

Dus nog een kind. Met welk denkbeeld is dat kind opgevoed? Er schijnen er een aantal alweer zwanger te zijn.

Die vrouw werkte idd na 3 weken weer, is niet in scne gezet. Maar wat ze het liefste willen De laatste keer dat zij ze zag sloegen zij en haar vriend Toni opnieuw op de vlucht voor de politie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.01.2019 02:40 Davut:
   Je schrikt je de tering, maar bent ook vastberaden. Geef je dan nú op voor seizoen 6 van Vier Handen Op één Buik.

   14.01.2019 13:25 Lei:
   Vier Handen Op Eu00e9n Buik.

  Ten anker

  Vond