• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zoeken op afbeeldingen iphone

Gegevens
Gemaakt door: 24.01.2019
Auteur: Yaw
Bekeken: 359

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

U kunt het zoekgeraakte apparaat op afstand wissen om te voorkomen dat iemand anders toegang krijgt tot de gegevens die erop staan. Firefox Download de extensie Search by Image. Als het zoekgeraakte apparaat uitgeschakeld of offline is, kunt u het nog steeds in de  verloren-modus zetten ,  het vergrendelen of  het op afstand wissen.

U kunt ook zoeken naar plaatsen en activiteiten. Wijzig het wachtwoord van uw Apple ID. Als u foto's zoekt, worden gezichtsherkenning en detectie van scènes en objecten volledig op uw apparaat uitgevoerd. Klik op Afbeeldings-URL plakken. Selecteer de afbeelding op uw computer. Configureer iCloud op al uw apparaten en zorg ervoor dat u bent ingelogd met dezelfde Apple ID.

Chrome 5 of zoeken op afbeeldingen iphone Internet Explorer 9 of hoger Safari 5 of hoger Firefox 4 of hoger Een afbeelding uploaden Klik op  images, zoeken op afbeeldingen iphone. Zoekt u een verzamelplaats om de foto's van de familierenie van iedereen te delen. Of voer de naam van een locatie in de zoekbalk in om alle foto's en video's van die plaats te bekijken.

Firefox Download de extensie Search by Image. Help Zoeken naar afbeeldingen op Google Gerelateerde afbeeldingen zoeken op basis van afbeeldingen Gratis te gebruiken afbeeldingen zoeken Afbeeldingen worden niet geladen Een afbeelding toevoegen aan Google Informatie over een afbeelding vinden Informatie krijgen over je foto's en omgeving Verwijderingsbeleid.

Deze functie is beschikbaar in de Chrome-app Android en iPhone of iPad.
  • Wijzig het wachtwoord van uw Apple ID. Als het zoekgeraakte apparaat uitgeschakeld of offline is, kunt u het nog steeds in de  verloren-modus zetten ,  het vergrendelen of  het op afstand wissen.
  • U kunt ook Control-klikken op 'Mijn albums', vervolgens 'Sorteer' selecteren en ervoor kiezen om uw albums alfabetisch of op datum te sorteren.

Keep up with what matters to you.

Tik op het tabblad 'Zoek' en voer vervolgens een term in de zoekbalk in. Op de Mac vindt u 'Terugblikken' in de navigatiekolom van Foto's.

Tik op 'Wijzig', tik op de naam van het album en wijzig vervolgens de naam van het album. U kunt op Google zoeken naar afbeeldingen die vergelijkbaar zijn met de afbeeldingen in de zoekresultaten.

Om een vergelijkbare weergave op uw Mac te krijgen, klikt u op 'Foto's' in de navigatiekolom en selecteert u vervolgens het tabblad 'Foto's' bovenaan het venster. Hoe wordt de verloren-modus uitgeschakeld of geannuleerd?

  • En dankzij de geavanceerde zoekfuncties in Foto's kunt u afbeeldingen zoeken op basis van een persoon, plaats, object of activiteit. Maak optimaal gebruik van de Foto's-app op uw Mac.
  • Vind foto's in uw bibliotheek van een bepaalde persoon of een groep personen.

Als 'Zoek mijn iPhone' niet is ingeschakeld,  moet u uw wachtwoorden wijzigen en aangifte doen van het verlies van het apparaat. U kunt ook zoeken naar plaatsen en activiteiten, zoeken op afbeeldingen iphone. En dankzij de geavanceerde zoekfuncties in Foto's kunt u afbeeldingen zoeken op basis van een persoon, mensen en meer te vinden en deze vervolgens in prachtige verzamelingen te presenteren. Foto's zoekt in uw foto's en video's om activiteiten, plaats, object of activiteit, a ponerme esa bola y esa cadena (de preso).

Wijzig de zoeken op afbeeldingen iphone voor andere internetaccounts op het apparaat.

Als 'Zoek mijn iPhone' niet is ingeschakeld op het zoekgeraakte apparaat

Of voer de naam van een locatie in de zoekbalk in om alle foto's en video's van die plaats te bekijken. Download de extensies van de Mac App Store om indrukwekkende websites, collages, fotoalbums, wanddecoraties en meer te maken. Aan een bestaand album toevoegen Op een iPhone, iPad of iPod touch: Als u een  creditcard, bankkaart of prepaidkaart hebt toegevoegd aan Apple Pay , kunnen er geen betalingen meer worden gedaan op het apparaat via Apple Pay wanneer u de verloren-modus inschakelt.

U kunt wel deze stappen gebruiken om uw gegevens te helpen beschermen:. Op deze manier kunt u een trektocht in het weekend of grote gebeurtenissen zoals een eerste verjaardag opnieuw ontdekken. Voer een albumnaam in en klik vervolgens op 'Foto's' in de navigatiekolom, zoeken op afbeeldingen iphone. Firefox Download de extensie Search by Image. Projecten op de Mac.

Een ontwikkelaar heeft een mobiel-vriendelijke tool gemaakt voor Google Reverse Image Search.

Plak de URL die u heeft gekopieerd in het vak. Wanneer u iCloud-foto's inschakelt, wordt uw verzameling up-to-date gehouden op al uw apparaten, waardoor het navigeren van uw bibliotheek altijd vertrouwd voelt. Tik op een voorgestelde zoekopdracht, zoals 'Eén jaar geleden' of 'Katten', om uw foto's te verkennen en opnieuw te ontdekken.

Dus u krijgt waarschijnlijk meer resultaten voor beroemde herkenningspunten dan voor persoonlijke afbeeldingen zoeken op afbeeldingen iphone de laatste foto van uw gezin. U kunt ook Control-klikken op 'Mijn albums', vervolgens 'Sorteer' selecteren en ervoor kiezen om uw albums alfabetisch of op datum te sorteren.

Uw aanbieder kan de account uitschakelen om zo telefoongesprekken, zoeken op afbeeldingen iphone, kunnen de zoekresultaten het volgende bevatten: Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen instagram wie bekijkt profiel. U ziet vind-ik-leuks en opmerkingen op uw gedeelde foto's en nieuwe foto's van de gedeelde albums van andere mensen.

Als u  het apparaat verwijdert uit uw account  nadat u het hebt gewist, wordt  Activeringsslot  uitgeschakeld. Met afbeeldingen zoeken Als u zoekt met een afbeelding, sms-berichten en gebruik van mobiele data te voorkomen. Meer informatie Roep hulp in door Zoek mijn iPhone te gebruiken.

Zoeken in Foto’s voor iOS

Tik op het tabblad 'Zoek' en voer vervolgens een term in de zoekbalk in. Zoekt u een verzamelplaats om de foto's van de familiereünie van iedereen te delen?

Wanneer u zoekt met behulp van een afbeelding, worden de afbeeldingen of URL's die u uploadt, door Google opgeslagen.

Chrome 5 of hoger Internet Explorer 9 of hoger Safari 5 of hoger Firefox 4 of hoger Een afbeelding uploaden Klik op  images. Voer een albumnaam in en kies vervolgens de foto's en video's die u wilt ordenen in het nieuwe album, zoeken op afbeeldingen iphone. Klik op Zoeken op afbeelding.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0