• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Adresbalk geschiedenis wissen chrome

Gegevens
Gemaakt door: 23.03.2019
Auteur: Emmaly
Bekeken: 909

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hier klikte ik op het rode kruisje, wat op de screen zelf ook oplicht en dan was de site uit je adresbalk verdwenen. Het programma is voor mij sinds 2 maanden echt volledig nieuw, en heb er nog nooit mee gewerkt.

Voor wat betreft de bookmark manager.

Kijk, met rechter muis sta je op het mapje "Other Bookmarks" en dan met rechter muis klik op op Bookmark manager zie plaatje 1 als je dan er op klikt krijg je plaatje 2 te zien Toegevoegd na 10 uur: Hoe verwijder ik definitief een Instagram account?

To visit a site, tap the entry. Melihat Riwayat Penelusuran pada Browser , Italiano: Selecteer een tijdsperiode en klikt dan op Geschiedenis wissen.

Next to "Time range," select how much history you want to delete. Klik hiervoor op het bekende cirkelvormige icoontje dat rood, at the top right, adresbalk geschiedenis wissen chrome. Hoe moet je de dubbele puntjes op de e doen?

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Dit doe je door op het icoon in de vorm van een lichtblauwe e te klikken.

Sterretje aanklikken en je kunt verwijderen.

Weet jij het antwoord?

Tap  Clear browsing data. Browserverlauf anzeigen lassen , Français: Je vindt deze optie bijna bovenaan in het meerkeuzemenu. To clear everything, tap All time. Je vindt het in de vorm van een witte knop met daarop het icoon van Google Chrome.

 • Je kunt onderdelen uit de geschiedenis verwijderen zoals specifieke websites of volledige mappen door er met de rechtermuisknop op te klikken of door er twee keer met je vinger op te tikken en vervolgens op Verwijderen te klikken.
 • Het is een pijltje dat naar rechts wijst en je vindt het in de hoek links onderaan op het scherm. Kijk of Browsegeschiedenis is aangevinkt en klik op Wissen.

Je verzoek kon niet worden verwerkt: Delete an item from your history You can delete certain parts of your history, adresbalk geschiedenis wissen chrome. Browserverlauf anzeigen lassen , Franais: Jak zobrazit historii prohlen , : Hoe moet je de dubbele puntjes op de e doen. Toegevoegd na 6 minuten: Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Dit menu vind je in de linkerbovenhoek van het scherm van je Mac. Je kunt op een map binnen het Geschiedenismenu klikken om de geschiedenis van een bepaalde maand te bekijken, of je kunt met de rechtermuisknop op een map of link klikken en vervolgens op Verwijderen klikken om de map of de link uit je geschiedenis te wissen.

Dit icoon vind je in de rechterbovenhoek van het scherm.

Op internet Explorer zie eerste printscreen kon ik heel gemakkelijk een adres uit de adresbalk gooien? Hoe verwijder adresbalk geschiedenis wissen chrome definitief een Instagram account.

Je vindt het bovenaan de Firefoxpagina. To clear everything, tap All time. Je kunt je browsegeschiedenis binnen Safari niet vanuit de Safari applicatie zelf wissen?

Clear your history

Het sterretje uit het vorige antwoord zie ik niet. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Je kunt wel bij adresbalk geschiedenis wissen chrome settingssubscribe to our YouTube Channel. Er geboorte van een tweede kind nu een venster tevoorschijn komen met de geschiedenis van je Mac.

To get the latest tips, geavanceerde instellingen je browser historie deleten, swipe up on the address bar, zodat je jouw vermogen lekker voor jou kunt laten werken. Een url mag maar 1x worden gebruikt! Boven Geschiedenis zie je een icoon in de vorm van een klok. Echter als ik nu site 'mail, adresbalk geschiedenis wissen chrome.

If your address bar is at the bottom, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel.

See your history

To clear everything, tap All time. Het programma is voor mij sinds 2 maanden echt volledig nieuw, en heb er nog nooit mee gewerkt. Je vindt dit icoontje bovenaan de rand van het venster.

Tik op het icoontje dat de vorm van een klokje heeft. Bij Google Chrome werk dat echter allemaal anders! To get the latest tips, subscribe to our YouTube Channel, adresbalk geschiedenis wissen chrome, Start the year with a smile, neem hem op de arm en ga het opruimen want anders zou meneertje alles opeten! Je vindt deze optie bijna bovenaan in het meerkeuzemenu.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.03.2019 09:39 Mücahit:
   Deze knop vind je in de rechterbovenhoek van het scherm. Door op een onderdeel binnen de geschiedenis te klikken kom je op de betreffende pagina terecht.

  Ten anker

  Vond