• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Amphia ziekenhuis locatie langendijk breda

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Chenna
Bekeken: 764

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor alle locaties van Amphia geldt betaald parkeren tegen hetzelfde tarief. Na betaling kunt u uw kaartje bij de slagboom aanbieden en het parkeerterrein verlaten. Op deze plaatsen kunt u dan ook kosteloos gebruik maken van internet op uw eigen laptop, smartphone of tablet.

U kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Is een familielid of bekende van u opgenomen in Amphia? Krijgt u medicijnen voorgeschreven door een specialist in het ziekenhuis? Deze website maakt gebruik van cookies. Het brood van eucharistie of avondmaal kunt u desgewenst op uw kamer ontvangen. Telefoon en Internet Telefoon U kunt bij opname een telefoon huren via de firma Patiëntline. Een bezoek aan een openbare apotheek is dan niet meer nodig.

In de centrale hal van het ziekenhuis en bij de oogpoli staan betaalautomaten. Deze gebedsruimte is 24 uur per dag open. Betaalautomaten In de centrale hal van het ziekenhuis en bij de oogpoli staan betaalautomaten. Zij heten u welkom en bieden hoogwaardige zorg in een aangename, amphia ziekenhuis locatie langendijk breda, gastvrije omgeving.

Steentje bijdragen Er worden veel acties ten behoeve van Amphia georganiseerd.

De kaart wordt vervolgens afgedrukt en verzonden naar Amphia. En dat geldt zeker voor oudere patiënten die een verhoogde kans hebben op complicaties zoals verwardheid of een infectie.

Deze gebedsruimte is 24 uur per dag open. Tijdens uw gesprek met de arts op aanvraag Indien er niemand is om u te begeleiden tijdens uw bezoek aan het ziekenhuis, kunt u begeleiding van een vrijwilliger aanvragen. Dit abonnement is te verkrijgen bij de centrale receptie en kan alleen met pin worden betaald. U vindt de Amphia Apotheek op locatie Langendijk in de centrale hal. Lees meer over cookies in onze disclaimer.

Op onze website vindt u filmpjes van diverse onderzoeken en behandelingen in Amphia.

 • Deze gebedsruimte is 24 uur per dag open. Meer informatie en aanvragen begeleiding:
 • Voor het gebruik is een muntstuk van 1 euro nodig.

Abonnementen U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:. In de centrale hal van het ziekenhuis en bij de oogpoli staan betaalautomaten. Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in n amphia ziekenhuis locatie langendijk breda de betaalautomaten in de centrale hal van het ziekenhuis.

Er worden regelmatig vieringen gehouden. Op de website van Kaartje2go  kunt u stap voor stap een kaart uitkiezen, adresseren en verzenden, televisie.

Amphia Ziekenhuis

U kunt zich hiervoor makkelijk aan- en afmelden vanaf het telefoontoestel op de kamer. Samen met een verpleegkundige wordt bij het opnamegesprek gekeken of ondersteuning wenselijk is. Op de website van Kaartje2go  kunt u stap voor stap een kaart uitkiezen, schrijven, adresseren en verzenden.

Daarnaast overlegt de apotheker structureel met de voorschrijvende specialisten in het ziekenhuis. U kunt zelf een afspraak met pedicure maken via de receptie. Op locatie Langendijk bevindt de moslimgebedsruimte zich op de derde verdieping. Tijdens uw gesprek met de arts op aanvraag Indien er niemand is om u te begeleiden tijdens uw bezoek aan het ziekenhuis, kunt u begeleiding van een vrijwilliger aanvragen. U vindt de Amphia Apotheek op locatie Amphia ziekenhuis locatie langendijk breda in de centrale hal.

Onze bezoekers over Amphia Ziekenhuis in Breda

Dat maakt een opname extra risicovol. Openingstijden Op locatie Breda Langendijk is de horecashop van maandag tot en met vrijdag van 9. Hier kunt u een eenvoudige maaltijd, koffie, frisdranken of een hartig hapje nuttigen.

Op de website van Kaartje2go  kunt u stap voor stap een kaart uitkiezen, schrijven, adresseren en verzenden. Horeca Horecashop In de centrale hal vindt u onze horecavoorziening.

Apotheek De Amphia Apotheek is de poliklinische apotheek van Amphia. Een patint wordt in het ziekenhuis ingeschreven onder de officile voorletter, dus niet onder de roepnaam. Met spoed zorg nodig! Op locatie Langendijk kunt u terecht op het vrije dagen in duitsland bij het ziekenhuis, amphia ziekenhuis locatie langendijk breda.

Wij vragen extra aandacht voor Oncologie patinten Amphia ziekenhuis locatie langendijk breda het Oncologisch Centrum van Amphia onderzoeken en behandelen wij mensen met kwaadaardige aandoeningen kanker. Op het parkeerterrein zijn mindervalideparkeerplaatsen beschikbaar? Voor het gebruik is een muntstuk van 1 euro nodig. Parkeren Voor alle locaties van Amphia geldt betaald parkeren tegen hetzelfde tarief. Een prettige structuur aanbrengen in uw dag.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit ontvangt u na gebruik retour. Deze gebedsruimte is 24 uur per dag open. Bent u slecht ter been?

Internet Amphia beschikt over draadloos internet wifi op alle verpleegafdelingen! De geestelijk verzorger waar u thuis contact mee heeft, adresseren amphia ziekenhuis locatie langendijk breda verzenden. Op de website van Kaartje2go  kunt u stap voor stap een kaart uitkiezen, is in ons ziekenhuis ook altijd welkom, of om het bruidspaar te feliciteren met bijvoorbeeld het heugelijke nieuws dat zij 25 jaar getrouwd.

Voor alle locaties van Amphia geldt betaald parkeren tegen hetzelfde tarief!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.04.2019 03:13 Rania:
   U kunt een beroep doen op het Tolkencentrum via het secretariaat van uw behandelend arts of van de onderzoeks- of behandelafdeling. Betaalautomaten In de centrale hal van het ziekenhuis en bij de oogpoli staan betaalautomaten.

   16.04.2019 14:28 Robby:
   Tarieven Het tarief voor het parkeren bij Amphia is per 1 maart Geestelijk verzorgers zijn beschikbaar voor iedere patiënt, los van levensovertuiging.

   23.04.2019 21:19 Long:
   Heeft u buiten deze openingstijden met spoed geneesmiddelen nodig? De Amphia Apotheek is de poliklinische apotheek van Amphia.

  Ten anker

  Vond