• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dhl pakket ontvangen niet thuis

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2019
Auteur: Nihat
Bekeken: 829

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nu komen ze as woensdag. U krijgt 3 euro per kilo vergoed.

Er lag geen briefje in de bus, dus weet ik nu niet waar het pakketje is. S'avonds melding pakket vertraagd. U heeft dit al gemeld bij de verzender, nu is het wachten totdat er uitsluitsel is van het onderzoek van DHL. Jammer dat de uitleg uiteindelijk moest komen via een klacht op www. Als dit te lang duurd, of u heeft de aankoop met spoed nodig neem dan rustig weer contact op met de verkoper.

Contacteer de klantendienst Als je zending niet is aangekomen, hoef je niet meteen te panikeren, dhl pakket ontvangen niet thuis. Op het muurtje ligt chinees hardsteen en deze tegels zijn op de punten beschadigd en los komen te liggen. Daar kom je al heel wat meer te weten over de status van je pakket. Dit is zeer triest. De buren hebben het pakketje niet aangenomen en er ligt ook geen briefje van de bezorger in de brievenbus.

Ongelezen bericht door breien » 29 nov
 • Wat is het bewijs dat het pakje door jou ontvangen is?
 • Bij deze wil ik een klacht melden over DHL. U heeft dit al gemeld bij de verzender, nu is het wachten totdat er uitsluitsel is van het onderzoek van DHL.

Alleen een melding in een digitaal DHL systeem is natuurlijk geen bewijs. Een correcte, stevige verpakking met de juiste afmetingen is een voorwaarde om je pakket op tijd en in goede conditie op de eindbestemming te krijgen. De verzendende partij blijft verantwoordelijk tot u de bestelling ook daadwerkelijk in uw handen heeft.

Je zal het maar meemaken. Die hebben namelijk een deel van hun stevigheid verloren. U krijgt 3 euro per kilo vergoed.

Onderstaand pakketje is blijkbaar geprobeerd te bezorgen. Check allereerst onze track-and-trace-dienst. Het is mogelijk dat je zending in een van die centra wordt teruggevonden.

Vorige week een prachtige oplossing doorschuiven van probleem aangeboden en of ik mijn claim officieel wil indienen bij DHL claims. Gebruik bijvoorbeeld altijd kwalitatieve golfkartonnen dozen voor je pakketten, en vermijd het hergebruik van oude dozen.

Veelgestelde vragen

Zou zondag geleverd worden tussen 11en 15uur. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst. U heeft dit al gemeld bij de verzender, nu is het wachten totdat er uitsluitsel is van het onderzoek van DHL.

DHL Express helpt u maar al te graag. Deze hebben we op de site netjes ingevuld maar krijgen onze labels zonder douane formulieren, dan ben ik tevreden, dus weet ik dhl pakket ontvangen niet thuis niet waar het pakketje is. Kan ik nog andere acties ondernemen. Er lag geen briefje in de bus, and of the pollution which could be the result!

Deutsche Post DHL Group

Alleen een melding in een digitaal DHL systeem is natuurlijk geen bewijs. Erg frustrerend, dat begrijpen we. DHL pakket niet ontvangen Ongelezen bericht door breien » 29 nov

Waarom wordt er dan op tracks and trac gisterenavond aangegeven dat de pakketjes bezorgd zijn. Ja dat kan natuurlijk niet anders maar ik ben wel blij met de snelle reactie.

Ongelezen bericht door Moneyman 05 dec. Dhl pakket ontvangen niet thuis is een duidelijl een probleem voor de verzender. Erg frustrerend, dat begrijpen we. Ongelezen bericht door p. Bedankt Dion dit was een antwoord waar ik iets mee kan?

Vraag & antwoord

Als dit te lang duurd, of u heeft de aankoop met spoed nodig neem dan rustig weer contact op met de verkoper. Gebruik bijvoorbeeld altijd kwalitatieve golfkartonnen dozen voor je pakketten, en vermijd het hergebruik van oude dozen. Ik heb met DHL gebeld en dat werd bevestigd en zou mijn pakje binnen 3 dagen terug ontvangen,we zijn 14 verder na vele mails en

Dat vindt t bedrijf normaal en zo staat t in de voorwaarden? U krijgt 3 euro per kilo vergoed. Jammer dat de uitleg uiteindelijk moest komen via een klacht op www.

Kom om 19 uur rhuis briefje in de bus u was niet thuis!!!!.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.01.2019 08:57 Moësha:
   Als het ook daadwerkelijk gebeurd zoals beschreven is, dan ben ik tevreden.

   27.01.2019 09:02 Caithlyn:
   Dus ik om 17uur maar even weggegaan.

  Ten anker

  Vond