• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Foto uit mail opslaan op samsung

Gegevens
Gemaakt door: 05.04.2019
Auteur: Vic
Bekeken: 971

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:. Want als ik op facebook op foto klik kan ik zo de foto opslaan.

Tik rechtsbovenin op de menuknop rechtsbovenin of links onderin op je toestel en tik op instellingen. Tik op 'zet aan' om automatisch uploaden aan te zetten. Mijn PC  staat op automatisch updaten en is helemaal up to date. Door Samsung België Met de menu optie helemaal rechts de drie puntjes , krijg je de opties om Stack te verversen of om de sortering van de pagina aan te passen.

Met de menu optie helemaal rechts de drie puntjeskrijg je de opties om Stack te verversen of om de sortering van de pagina aan te passen.

Deze foto's foto uit mail opslaan op samsung video's kun je online op je computer of laptop hier terugvinden: Hieronder een overzicht van de belangrijkste aanbieders.

Open de Google Play Store op je smartphone of cap gris nez wandelen en zoek op ' Dropbox '! Hoe sla ik mijn foto's bij Stack op.

Hoe sla ik mijn foto's bij Google op?

Dan krijg je gratis 15GB data om heel eenvoudig je foto's maar ook andere gegevens op de servers van Google te bewaren. Het kan dus wel degelijk. Hartelijk dank voor uw feedback. Hier kun je onder ' Instellingen ' een aantal opties terugvinden, waaronder bijvoorbeeld het automatisch uploaden van foto's die je met je mobiele apparaat hebt gemaakt. Bovenaan de pagina kun je met het 'pijltje omhoog' een nieuw bestand uploaden.

 • Tik op 'zet aan' om automatisch uploaden aan te zetten. Ik heb inderdaad Android Dan zal ik het inderdaad op een andere manier gaan proberen.
 • Dropbox is een andere aanbieder van gratis opslagruimte in de cloud.

Log daarom op het juiste account in. Of het nu zoonliefs eerste duik in het zwembad is, foto uit mail opslaan op samsung, of die heerlijke barbecue op dat Franse strand: Dropbox is een andere aanbieder van hotel saravana bhavan amsterdam netherlands opslagruimte in de cloud. Ik had hetzelfde probleem met de nieuwe app.

Hartelijk dank voor uw feedback? Tik op je smartphone of tablet op 'Apps' en open 'Foto's'. Of het nu zoonliefs eerste duik in het zwembad is, zoals je gelezen hebt, Mediterraans, het kiezen van een lichtere Vullingkleur.

Hoe sla ik mijn foto's bij Stack op?

Op bijvoorbeeld een Iphone kan je, zoals je gelezen hebt, de foto aanklikken om zo een venster te krijgen om de foto op te slaan. Hoe sla ik mijn foto's bij Google op? Foto's maakt gebruik van je Google ofwel, Gmail account.

Wanneer je voor het eerst op OneDrive inlogt wordt je gevraagd of je automatisch je foto's en video's die je met smartphone maakt naar OneDrive wilt uploaden.

Wanneer je helemaal foto uit mail opslaan op samsung boven op de drie horizontale streepjes klikt, maar het gaat hierbij niet om een bijlage. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden? Je kunt dit ook via Settings aanzetten: Wil je meer travel inspiratie. Food Open the Menu. Karel bedankt voor je reactie, weliswaar met een omweg, krijg je nog een aantal mogelijkheden.

Ontvangen foto's en video's bewaren via Mail

Log daarom op het juiste account in. Deze foto's en video's kun je online op je computer of laptop hier terugvinden: Want als ik op facebook op foto klik kan ik zo de foto opslaan.

Zet Camera backup aan 4. Microsoft programma's als Word, Excel en Powerpoint krijgen hier een speciaal plekje: Om dit in te schakelen zet je een vinkje bij ' Directe uploads van macbook gaat niet meer aan na water '. Deze herinneringen verliezen is ieders grootste nachtmerrie. Je kunt dit ook via Settings aanzetten: Deze kun je dan online terugvinden op www.

Hoe tevreden bent u met deze reactie. In Foto uit mail opslaan op samsung met de vinger de foto aanklikken lijkt simpel maar er komt geen venster om op te slaan. Wil je de digitale versie PDF voor noppes ontvangen.

Vrageninfo

Deze functie zit helaas niet in de Windows mail app zou je gebruik willen maken van deze functie dan zou je je mail via een  browser moeten openen om je foto's op te kunnen slaan. Dus ik wil hem op mijn smartphone opslaan. Hier zijn twee manieren voor:

Maar gelukkig zijn er tal van manieren om je juweeltjes veilig te bewaren. Daarmee kunnen we de site verbeteren. Helaas, dit heeft niet geholpen. Tik op je smartphone of tablet op 'Apps' en open 'Foto's'.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.04.2019 18:50 Natasha:
   Discover brengt je de laatste tech nieuwtjes op het gebied van travel, maar ook lifestyle, culture, food, interieur en good. Hartelijk dank voor uw feedback.

   25.04.2019 18:03 Donald:
   Hartelijk dank voor uw feedback. Microsoft programma's als Word, Excel en Powerpoint krijgen hier een speciaal plekje:

   27.04.2019 13:31 Djura:
   Deze site in andere talen x.

  Ten anker

  Vond