• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huisje boompje beestje onder water

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Nikolaos
Bekeken: 922

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En hoe drinken ze in andere landen thee? Huisje Boompje Beestje Het internaat Thema: Fahd en Raaf gaan vandaag een dagje naar het strand.

Raaf en Carlijn zoeken uit wat er allemaal onder de grond zit. Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn. En naar de toekomst al helemaal niet. Bovenin het kasteel zit jonkvrouw Iris. Dan vindt Fahd een fles in de gracht e Wind wordt tegenwoordig ook gebruikt om elektriciteit op te wekken.

Raaf en Fahd ontdekken dat er ouders zijn die op een schip wonen. Tijdens de reis stoppen Raaf en Fahf onderweg bij een oase. Huisje Boompje Beestje Lucht uit je lijf windjes en boertjes Thema: Ze ontdekken hoe karton gemaakt wordt en wat je er allemaal mee Het blijkt dat er van duiven verschillende soorten zijn, huisje boompje beestje onder water.

Welke zijn dat allemaal?

419 diep in de zee

Carlijn leert van een soldaat dat De HBB-club doet mee aan een zeskamp. Schooltv-programma voor de groepen 5 en 6 in het basisonderwijs. Als hoogtepunt van de film wil hij een egel filmen.

Huisje Boompje Beestje Slangen Thema: Huisje Boompje Beestje Lucht uit je lijf windjes en boertjes Thema: In de sloot leven veel dieren!

 • Hij doet auditie maar wordt afgewezen.
 • Huisje Boompje Beestje Groeien als kool Thema: Textiel wordt onder andere gemaakt van een plant of een dier.

De meeste mensen werken overdag, maar er zijn een paar uitzonderingen. Raaf let niet op en vliegt tegen een kasteel? Onder de grond gebeurt heel veel! Raaf en Carlijn willen ook een goede vogeltuin en gaan aan de slag!

Voor een homoseksueel koppel is het niet zo makkelijk om een kind te krijgen, huisje boompje beestje onder water.

Bekijk deze uitzending op npo.nl

Er staat een bijenkast in de tuin van het Clubhuis. Raaf en Carlijn zoeken uit wat er allemaal onder de grond zit. Omdat hij geen postzegels heeft, vraagt hij of Raaf ze wil bezorgen.

Carlijn en Raaf onderzoeken hoe het zit met zwemles.

Huisje Boompje Beestje Over de kop Thema:. Plotseling voelt Raaf zich een beetje raar. Raaf en Fahd willen hun eigen groenten verbouwen! Raaf en Fahd leren verschillende dingen over lucht uit je lijf.

Wat kan je het beste doen als je gaat verhuizen?

Recente uitzendingen van Huisje Boompje Beestje

Welke zijn dat allemaal? Het vertrouwde programma met Raaf, Fahd en Carlijn over mensen, de natuur, techniek en milieu. Er is maar één manier om daar achter te komen: Daar ziet ze hoe je van graan bro Hoe is het om bij alleen je vader of je moeder te wone

Carlijn en Raaf onderzoeken hoe het zit met zwemles. Huisje Boompje Zwaardvis prijs per kilo Op de thee Thema: Carlijn en Raaf zijn een beetje onhandig, waardoor het hele skelet uit elkaar valt.

Raaf en Fahd leren dat karton erg stevig is, huisje boompje beestje onder water. Maar hoe gaat dat eigenlijk. Hoe komen appels aan de appelboom. Textiel wordt onder andere gemaakt van een plant of een dier.

Carlijn en Raaf onderzoeken hoe het zit met zwemles!

Leven in Marokko

Raaf wil graag naar de maan vliegen in zijn zelfgemaakte raket. Door een harde wind is haar haarw Hoe leven vissen onder water?

De kinderen van deze ouders wonen doordeweeks op een internaat. Erik past op een goudvis? Carlijn leert van een soldaat dat Veel mensen drinken thee, maar waar komt thee eigenlijk vandaan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.04.2019 22:48 Raja:
   In de sloot leven veel dieren! Raaf is een beetje in paniek:

   20.04.2019 21:15 Ary:
   De boer poot de aardappelen in het

   29.04.2019 22:31 Sadia:
   Raaf wordt wakker in een bol van het Atomium en vertrekt samen met Polleke naar de Ardennen. Zou hij de elektriciteit weer

  Ten anker

  Vond