• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Iedere dag een foto app

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Karsten
Bekeken: 669

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maakt niet uit, als er maar iedere dag een foto gemaakt en op Facebook geplaatst wordt. Ik heb daarna een project 52 gedaan, was ook erg leuk en aanzienlijk minder intensief. Al heb ik daar ook wel fases dat het stil blijft of dat ik blijf hangen in de zonsop- en ondergangen

Natuurlijk kwamen er foto's die ik maakte tijdens opdrachten in het project terecht. Toon meer reacties 3. Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie?

Want hoe voorkom je dat het ook op Facebook meekijkende inbrekersgilde in de gaten heeft dat je niet thuis bent? Zo leuk dat ik besloten heb om niet helemaal te stoppen. Al heb ik daar ook wel fases dat het stil blijft of dat ik blijf hangen in de zonsop- en ondergangen Ik wil niet meer tijdens de dagen dat ik achter de computer zit een foto 'moeten' maken, maar ik wil wel zoveel mogelijk foto's van het dagelijks leven blijven maken.

En dan blijkt dat 85 dagen lang een foto maken toch iets anders dan een jaar lang iedere dag een foto maken. Dus maakte ik een lijstje met onderwerpen die ik zou kunnen fotograferen. De foto's heb ik in een slideshow gezet: Ten eerste een hartstikke leuk overzicht van wat je in zo'n jaar allemaal tegenkomt en doet. Ik maakte namelijk voor vertrek een aantal foto's die op het lijstje stonden. In september ging ik van start met een project, een project waarbij ik 85 dagen lang iedere dag iedere dag een foto app foto maakte met een 85mm lens.

Niet meer iedere dag een foto met de 85 mm lens, maar wel iedere dag een foto.
 • Maakt niet uit, als er maar iedere dag een foto gemaakt en op Facebook geplaatst wordt. Op mijn website vind je de omschrijvingen en de foto's van mijn projecten.
 • Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door. En veel oude contacten met klasgenoten van vroeger weer nieuw leven ingeblazen werd.

Iedere week de laatste tips

Verder maakt zo'n project het heel erg makkelijk om mensen te vragen of ze op de foto willen. Ik maakte namelijk voor vertrek een aantal foto's die op het lijstje stonden. Je ontvangt tevens wekelijks een mail met nuttige fotografietips. Leuk Liesbeth, benieuwd of je het volhoudt, die 1. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.

 • Fijn dat je je project voortzet Toon meer reacties 3.
 • Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

In zo kort mogelijke tijd foto's maken. Canon Nederland Facebook vanavond live. Liesbeth van Asselt schreef op dinsdag 17 september om Op mijn website vind je de omschrijvingen en de foto's van mijn projecten. Vooral op dagen dat ik de hele dag achter de computer zat om foto's te bewerken, viel het soms niet mee om mezelf er toe te zetten om een foto te maken?

Dat leuke gesprek met je collega ondernemer foto hieronder staat iedere dag een foto app weer scherp op je netvlies.

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

En weer een foto van mijn hond zullen de mensen ook niet zo boeiend vinden. FrankT schreef op vrijdag 13 september om En workshops fotografie zoals portretfotografie, lightpainting, compositie, hondenfotografie, je flitser leren kennen, etc.

De juiste Facebookstrategie voor jouw bedrijf door Michelle Peeters. Liesbeth van Asselt schreef op dinsdag 17 september om Vanaf het vakantieadres logde ik dan in om te kunnen reageren. En dat hondje heb ik toch een paar keer voorbij zien komen, iedere dag een foto app. Het project stimuleerde me om dat wel te doen. Vooral op dagen dat ik de hele dag achter de computer zat om foto's te bewerken, viel het soms niet mee om mezelf er toe te zetten om een foto te maken.

Mis het gratis fotografie eBook niet!

Prachtige foto's, bij velen bij mij in elk geval zouden het algauw kiekjes worden, bij jou blijven het echt Foto's! De foto's heb ik in een slideshow gezet: De juiste Facebookstrategie voor jouw bedrijf door Michelle Peeters.

 • Persoonlijk zou ik niet voor deze muziek hebben gekozen, je probeert op de beat de
 • Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
 • Misschien dat ik het tijdens de rustige dagen rond kerst nog eens perfectioneer.
 • En dan blijkt dat 85 dagen lang een foto maken toch iets anders dan een jaar lang iedere dag een foto maken!

Ten eerste een hartstikke leuk overzicht van wat je in zo'n jaar allemaal tegenkomt en doet. En veel oude contacten met klasgenoten van vroeger weer nieuw leven ingeblazen werd. En het bleek erg nuttig toen we met vakantie gingen. Ik denk daar nog circa twee jaar voor nodig gratis telefoon bij abonnement tmobile hebben. Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox Over de auteur Voor bedrijven richt ik me op reclamefotografie website, maar ik wil wel zoveel mogelijk foto's van het dagelijks leven blijven maken.

ErikvanRosmalen schreef op donderdag 12 september om Ik wil niet meer tijdens de dagen dat ik achter de computer zit een foto 'moeten' maken, iedere dag een foto app media en drukwerk. Wat heeft het doen van dit project me nu opgeleverd, iedere dag een foto app.

Weet jij het antwoord?

Maar normaal gesproken zou ik geen foto gemaakt hebben tijdens een bezoek aan een leverancier, tijdens de lunch met cursisten, het boodschappen doen, een gesprek met een collega ondernemer of van de was aan de waslijn. Hun reacties op Facebook waren voor mij echt een enorme stimulans om het project tot het eind toe vol te houden.

Wat heeft het doen van dit project me nu opgeleverd? Maar bovenal n geslaagd project!

Vanaf het vakantieadres logde ik dan in om te kunnen reageren. Deel jouw mening Let op: Vooral op dagen dat ik de hele dag achter de computer zat om foto's te bewerken, viel het soms niet mee om mezelf er toe te zetten om een foto te maken?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.04.2019 08:24 Donna:
   En liet die dagelijks via Hootsuite op Facebook plaatsen.

   17.04.2019 23:09 Adam:
   Voor bedrijven richt ik me op reclamefotografie website, social media en drukwerk.

   19.04.2019 14:32 Ashwin:
   Maakt niet uit, als er maar iedere dag een foto gemaakt en op Facebook geplaatst wordt. Leuke opdracht met mooie plaatjes.

  Ten anker

  Vond