• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik hou van jou in het chinese tekens

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Detlef
Bekeken: 575

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Abarke Tianjin Technology Co. Dongguan Changda Jewellery Ltd.

Je moet je voorstellen dat er achter de letter I een r komt, maar die r hangt er alleen maar losjes bij en je moet hem bijna niet kunnen horen. Als je gevoelens voor iemand dieper gaan kun je wǒ fēicháng xǐhuān nǐ zeggen. Op schrift ziet dit zinnetje er weer zo uit: Talen In andere talen: Je spreekt dit uit op de tweede toon omdat you een derde toon is. Als je echt verliefd op iemand bent geworden kun je zeggen: Wuzhou Luster Jewelry Co.

Shenzhen Hanfu Craft Co. Yiwu Joy Crafts Co. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. P-4 zilveren licht hanger ekster ontwerp charm liefde vogels Chinese stijl ontwerp.

Heze Tianchuang Craft Co.

Bruiloftsdecoraties en -geschenken Er zijn ik hou van je chinees leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Wholesale-fabriek prijs massief hout wijn geschenkdoos van chinese leverancier.

In traditioneel Chinees schrift ziet dit zinnetje er zo uit: De lettergreep gen spreek je uit op de eerste toon een hoge toon die je wat langer aanhoudt. Guangdong Xuping Jewelry Co. Amazon eBay Aliexpress chinese groothandel en goedkope hout fan met pouch kwastje. Dragon natual hetian witte jade effen pure gold hanger charms 3D dikke gold liefde.

Xiao is een woord van de vierde toon, terwijl rong met een lange oo op de tweede toon wordt uitgesproken. Letterlijk vertaald zeg je hiermee zo veel als Ik ben geïnteresseerd in je.

Yiwu Colorstone Commerce Firm. In het Shanghainees zeg je nguh eh non. Ru spreek je uit op de tweede toon, wo is een klank van de derde toon. Ni is een klank van de derde toon, terwijl je stem een beetje omhoog laat gaan, laat je pup ook nog even niet uit het oog, dan is een over ear toestel ideaal. Zhejiang Wanfeng Craft Co.

Navigatiemenu

Rang is een klank van de vierde toon. Mei spreek je uit op de derde toon, maar het neutrale de erna klinkt als het goed is hoger dan de toon waar de lettergreep mei in eindigt. Linyi Glory Stone Co.

Ook in Hong Kong en in Macau wordt dit dialect veel gesproken. Om iets te beloven zeg je:. Wo spreek je uit op de derde toon, de klinkt neutraal en xin spreek je uit op de eerste toon. Ni is ook een derde toon. Taiwan-Hokkien wordt in Taiwan door ongeveer 70 procent van de bevolking gesproken.

Related Articles

Wuzhou Luster Jewelry Co. Wo spreek je uit op de derde toon en hui op de vierde toon. Rang is een klank van de vierde toon.

 • Wo spreek je uit op de derde toon en hui op de vierde toon.
 • De lettergreep xi spreek je uit op de derde toon, maar je moet je stem daarbij omhoog laten gaan naar de eerste toon en die wat langer aanhouden bij het uitspreken van de lettergreep huan.
 • Xiao is een woord van de vierde toon, terwijl rong met een lange oo op de tweede toon wordt uitgesproken.
 • Dit betekent ook zoiets als Ik vind je erg leuk, of Ik vind je echt heel leuk, maar het is wat sterker.

Wo spreek je uit op de derde toon en hui op de vierde toon. Bian spreek je uit als n lettergreep. Voor wat betreft schrijfwijze is er een onderscheid tussen traditioneel en vereenvoudigd schrift.

Yiwu Qiannan Jewelry Accessory Co. Shandong Green Plastic Co. Yiwu Bichuang E-Commerce Co? Het Shanghainees is een variant van een Chinese taal die het Wu of Wuyu wordt genoemd. Vrij vertaald betekent dit Ik ben verliefd op je.

Heze Tianchuang Craft Co.

Groothandelaren

Dire Ti Amo in Cinese , Español: Xiaorong is één woord het betekent glimlach dat uit twee lettergrepen bestaat. Talen In andere talen:

Dit zinnetje kun je vertalen als Laten we langzaam samen oud worden! In Taiwan-Hokkien zeg je ga i l. Je spreekt het uit op de derde toon, waarbij je je stem omhoog laat gaan naar een neutrale toon.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.01.2019 10:07 Renco:
   Je spreekt het uit op de derde toon, waarbij je je stem omhoog laat gaan naar een neutrale toon. In traditioneel Chinees schrift ziet dit zinnetje er zo uit:

   29.01.2019 08:43 Miel:
   Zeg tegen je geliefde:

  Ten anker

  Vond