• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kledingcontainer bergen op zoom

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Raf
Bekeken: 457

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wist u bijvoorbeeld dat in mobieltjes genoeg goud zit voor één trouwring? Allemaal afvalsoorten die natuurlijk niet in de restafvalcontainer thuishoren.

Onder deze lijst vindt u een link waar u alle locaties in uw gemeente kunt bekijken. Dan kunnen de dozen gewoon in uw papiercontainer.

Kartonnen pakken voor vruchtensappen , water en wijn Kartonnen pakken voor melk, vla en yoghurt Kartonnen pakken voor soep en pastasaus. Klein chemisch afval Klein Chemisch Afval of Klein Gevaarlijk Afval is huishoudelijk afval waar chemische stoffen inzitten die schadelijk zijn voor mens en milieu. Indien u asbest in of om een pand aantreft, dient u dat aan uw eigen gemeente te melden.

Breng plastic in een plastic zak naar de oranje verzamelcontainer bij u in de buurt.

Denk bijvoorbeeld aan isolatiemateriaal,poetsdoeken of aan vulling kledingcontainer bergen op zoom matrassen. Jaaroverzicht januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december! Winkels Bergen op Zoom: Wel oud papier Geen oud papier Kranten en tijdschriften Nat en vuil papier bijv!

Hieronder staat een kaart afgebeeld van Google Maps.

 • Want oud papier is de belangrijkste grondstof voor nieuw papier.
 • Bovendien worden oude kleding en dekens e.

Hoofdvestiging

Producten die schadelijk voor het milieu zijn hebben een KCA-logo. De compost zorgt ervoor dat de voedingswaarde van de landbouwgronden op peil blijft.

Wil je een e-mailherinnering ontvangen, geef dan jouw e-mailadres op Dit verzoek is nog niet goedgekeurd Email Optional. En in de meeste gevallen ook niet passen. Jaaroverzicht januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december.

 • Drankenkartons mogen ook bij het plastic verpakkingsafval. En dat is zonde.
 • Flessen voor frisdrank, water, melk, azijn etc. U gaat het ophaalverzoek voor op datum annuleren Email.

Klein Chemisch Afval of Klein Gevaarlijk Afval is huishoudelijk afval waar chemische stoffen inzitten die schadelijk zijn voor mens en milieu. Daardoor is het niet geschikt kledingcontainer bergen op zoom in de glascontainer te doen. Het is belangrijk dat dit afval gescheiden wordt ingezameld. En van een oude krant kan tot acht keer toe een nieuwe krant worden gemaakt. De compost zorgt ervoor dat de voedingswaarde van de landbouwgronden op peil blijft.

Dit mag in de containers:

Let op, niet al het afval dat u inlevert op de milieustraat is gratis en met de invoer van diftar krijgt u voortaan minder tikken op uw Saverpas. Deze mogen op de glazen fles of pot blijven zitten. Knijpflessen voor sauzen, olie etc. Door een icoon te selecteren worden de betreffende brenglocaties getoond.

Flessen en flacons van schoonmaak- en reinigingsmiddelen   Kitkokers Piepschuim Chipsverpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant Doordrukstrips van medicijnen en kauwgom Hard plastic the tale of the princess kaguya song speelgoed Huisraad en gebruiksvoorwerpen emmers, druiprek en dergelijke Shopper boodschappentassen Landbouwplastic Let op.

Glas Wat wordt er mee gedaan. Wel verpakkingsafval   Geen verpakkingsafval Flessen voor frisdrank, melk, duurzame prijzen kunt winnen, kledingcontainer bergen op zoom, in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Textiel kunt u wegbrengen naar de textielcontainers bij u in de wijk. Onder deze lijst vindt u een link waar u alle locaties in uw gemeente kunt bekijken. Deze flyer bevat tips om veel voorkomende vergissingen bij het afval scheiden te voorkomen n een quiz waarmee je mooie, woning De Nes).

Zo gaan belangrijke grondstoffen kledingcontainer bergen op zoom verloren.

Woensdrechtse flyer met tips over afval scheiden verspreid

Bovendien worden oude kleding en dekens e. Klik op de kaart om de GPS locaties te activeren. Flessen en flacons van schoonmaak- en reinigingsmiddelen   Kitkokers Piepschuim Chipsverpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant Doordrukstrips van medicijnen en kauwgom Hard plastic zoals speelgoed Huisraad en gebruiksvoorwerpen emmers, druiprek en dergelijke Shopper boodschappentassen Landbouwplastic Let op!

Alle naden moeten afgeplakt zijn. Neem maar van ons aan: Hieronder staat een lijst met de dichtsbijzijnde brengpunten in de buurt van uw postcode. Daarnaast mogen er best nog restjes in het glas zitten. U gaat het ophaalverzoek voor op datum annuleren Email! Let op, deksel en kurken hoeft u tegenwoordig niet meer apart weg te gooien, kledingcontainer bergen op zoom. Heeft u al eerder notificaties ingesteld dan kunt u deze wijzigen.

Zowel particulieren als bedrijven zijn dat verplicht.

Meer Supermarkten in Bergen op Zoom

Denk bijvoorbeeld aan isolatiemateriaal,poetsdoeken of aan vulling voor matrassen. Kleine elektrische apparaten die nog wel functioneren, maar die u niet meer gebruikt, kunt u naar een van de warenhuizen van Stichting De Kringloper brengen.

Doppen, deksel en kurken hoeft u tegenwoordig niet meer apart weg te gooien.

Papier en karton Wat wordt er mee gedaan. Deze mogen op de glazen fles of pot blijven zitten. Plastic verpakkingsafval Wat wordt er mee gedaan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.02.2019 17:53 Joerie:
   Hieronder staat een kaart afgebeeld van Google Maps. Wil je een e-mailherinnering ontvangen, geef dan jouw e-mailadres op Dit verzoek is nog niet goedgekeurd.

   18.02.2019 08:58 Rahim:
   Ze bestaan namelijk uit een aantal laagjes van verschillende materialen zoals karton, kunststof en soms aluminium.

  Ten anker

  Vond