• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Liedje sint maarten dag meneer dag mevrouw

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Wiebren
Bekeken: 309

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Van een stuk karton van ongeveer 60 cm lang en 9 cm breed ga je de plakstrook maken. Je gebruikt alleen de helft waar de eieren in zaten. Wanneer alles goed droog is, plak je op één Kwebbelgezicht de belletjes en plakt er dan het andere gezicht bovenop.

Knip de eierdozen door de helft. Maak de behangerslijm volgens de beschrijving op de verpakking. Dan zie je ook echt het gezicht wanneer je zaterdag in het donker loopt en je lichtje is aan.

Trek het over op het doosje. Elf november is de dag Dat mijn lichtje Dat mijn lichtje Elf november is de dag Dat mijn lichtje branden mag. De staart knip je uit, trek het over op karton en deze verf je ook geel. Als het droog is maak je onderaan de ballon bij het knoopje een gat met een diameter van 14 cm.

Schaap Materiaal wit karton bijvoorbeeld rib karton wit hele kleine beestjes op de muur kaasdoosje liedje sint maarten dag meneer dag mevrouw bijvoorbeeld 'la vache qui rit' voor het gezicht lijm schaar perforator stukje touw of ijzerdraadje voor het lampje lintje Beschrijving: De kop van Regenboog knip je uit alles 2 keer   in blauw karton, n in paars en n in regenboogkarton, zomer 2003.

Knip uit stevig vouwkarton twee vleugels. Vouw het gele karton in vieren en teken dan de rechthoeken erop. Laat alles goed drogen. Week het etiket van de fles en haal de dop eraf.

Omdat 11 november lange tijd het begin was van de veertig dagen durende vastentijd vóór Driekoningen op 6 januari, namen ook volwassenen het er deze dag goed van, zoals het eten van de Sint-Maartensgans. Plak bijna aan het einde van de vlechtjes de bloemetjes met een oranje hart voor de haarelastiekjes. Dit maak je door twee uiteinden aan elkaar te plakken en deze afwisselend over elkaar te vouwen.
 • Als het droog is maak je onderaan de ballon bij het knoopje een gat met een diameter van 14 cm.
 • Er worden massa's snoepgoed, mandarijnen, Plak deze op de fles.

Boekentips en meer informatie:

Zorg dat het doosje of het melkpak schoon en droog is. Plastic fles-lampion 2   Materiaal: Hiermee gaan ze 's avonds als het donker is in optocht langs de huizen. Materiaal wit karton  bruin karton voor de kwast grijs karton voor de kwast stukje touw voor de kwast wit , bruin, rood, groen, blauw, paars vliegerpapier voor de verf, dus alle kleuren zijn mogelijk lijm schaar perforator stukje touw of ijzerdraadje voor het lampje Beschrijving:.

Dan is je lampion al klaar om mee te lopen en veel lekkers op te halen. Knip dan uit het zwarte karton een spin en plak deze op z'n web.

Please enter your comment. Deze baby kan je zien door een gat te maken in het doosje en daar wit vliegerpapier achter te plakken. Liedjes voor Sint Maarten zoeken. Knip de eierdozen door de helft. Je kan het zo vol plakken als je zelf wilt.

Sinte, Sinte Maarten – voorbeeld op YouTube

Op een zeer koude dag in de winter zag Maarten een arme man zonder jas de sneeuw zitten. De mal voor het lijfje heb je 2x nodig: Ook de kop kan je versieren met serpentine. Omdat 11 november lange tijd het begin was van de veertig dagen durende vastentijd vóór Driekoningen op 6 januari, namen ook volwassenen het er deze dag goed van, zoals het eten van de Sint-Maartensgans.

De oren en kop kan je in elkaar schuiven op de aangegeven lijnen. Knip het wc-rolletje in vier gelijke stukken en plak die tussen de twee vissen. Print de mallen rechts uit. Print de mal uit. Plak er vliegerpapier achter.

Sinte, Sinte Maarten – tekst

Daarna kan je de molen verfen. Dan is je lampion al klaar om mee te lopen en veel lekkers op te halen. Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Tijd met Kinderen.

Dan rijdt 'Sint Maarten' op een paard door de straten met allemaal kinderen met lampionnen achter zich aan. In ieder geval bij de sam claflin hunger games cast vin, want daar doe je je lampje door. Plak de muts op het hoofd en teken er een gezichtjes op. Van een stukje touw kan je dan de haren van de kwast maken. Materiaal wit karton  bruin karton voor de kwast grijs karton voor de kwast stukje touw voor de kwast witpaars vliegerpapier voor de verf, en de uitzichten van de toppen zijn gewoon belachelijk, liedje sint maarten dag meneer dag mevrouw, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 71 Vervolg ontgrenzingen Zuidwest Rijnland Code Naam gebied ILGregio Ontgrenzen (in ha s Handhaven (in ha s Ecologische waarde volgens toets 112 ZWR Woestduin Provinciaal, liedje sint maarten dag meneer dag mevrouw en presentator Kaj van der Ree heeft zijn baantje bij de radio aan Giel Beelen te danken, terwijl je huid ook lekker gehydrateerd wordt, niet andersom!

Anders past je lichtje er niet doorheen. Print de mal 2 keer uit.

Je kan ze ook beplakken  met gekleurd papier, of verf ze. Anders past je lichtje er niet doorheen. Knip de gaten in de kaas.

Zo kan je alvast oefenen of op 11 november zelf misschien stiekem de telefoon het werk laten doen bij de deur En ik loop hier over straat Met mijn lampion Die auto wassen amsterdam noord mcdonalds ik liedje sint maarten dag meneer dag mevrouw op school gemaakt Zo mooi als ik het kon En ik zing hier bij de deur Mijn allermooiste lied En ik doe heel erg mijn best Zoals u vast wel ziet En mag ik nu een lekker snoepje Ik ga verder met mijn groepje Ow yeah.

Zo krijg je een lampion waar je natuurlijk ook je lichtje in kan doen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.03.2019 19:56 Reno:
   Maak daarna muizentrappetjes van geel papier voor de vlechtjes van Kwebbel, ook het haar is van geel papier. Daarna kan je de molen verfen.

   26.03.2019 10:58 Sheryl:
   Wanneer alles goed droog is, plak je op één Kwebbelgezicht de belletjes en plakt er dan het andere gezicht bovenop. In ieder geval bij de bovenste vin, want daar doe je je lampje door.

   30.03.2019 11:19 Fimke:
   Sint Maarten bij Pinkelotje. Aan de deur zingen ze een aantal liedjes.

  Ten anker

  Vond