• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mini cooper tweedehands te koop

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Din
Bekeken: 852

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij de door BMW geproduceerde exemplaren is het zaak om op zoek te gaan naar een verkoper met ongeveer dezelfde smaak als jezelf.

Brons 5 Brons 5. The Car-Pass nonprofit renounces any liability for any direct or indirect damage that incorrect information provided by the advertiser may cause.

Gebruikt Gebruikt Goud 5 Goud 5. Voor de komende jaren staat er ook nog een 4e generatie van de Mini op de planning. Bij deze is onze coole Mini Cooper Clubman te koop, hij is echt een blikvanger, zalig om mee te rijden, sportief en voordelig. Geen probleem, we helpen je zo weer op weg! The Car-Pass nonprofit renounces any liability for any direct or indirect damage that incorrect information provided by the advertiser may cause.

Bespaar tijd en ontvang per e-mail de nieuwste aanbiedingen van uw zoekopdracht. Elke instelling heeft zijn eigen voordeel. Bruin 45 Bruin. En super tat gnral. Daarnaast is er ook nog een ruime koffer beschikbaar.

Coupé 65 Coupé De ontwikkeling van de Mini in leverde verschillende innovaties op.
  • Steeds bij BMW conce…. Professionals in de kijker.
  • Dan surf je aangemeld verder en wijzigt er niets aan je instellingen. Grijs 11 Grijs

Te koop in opdracht van klant mini cooper. Deze was gebaseerd op de originele Mini maar met een zwaardere motor, sterkere remmen en nog andere verbeteringen. Privé verkoper Car Pass Pro verkoper Met foto's. Mooie Mini One 1. De Mini Countryman is de grootste beschikbare Mini op de markt.

Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.

Als aangemelde gebruiker geniet je van extra voordelen en diensten: Prachtige mini one cooper cabrio Wagen is in perfect staat en beschikt over een benzine motor cc en 66 kw. Leder Navigatie Airco Ele…. Wegens veranderde werkomstandigheden mag onze 2de wagen de deur uit,ideale starterswagen,weinig biv,weinig tax,weinig verbruik,ongevalvrij ,wo…. Dan surf je aangemeld verder en wijzigt er niets aan je instellingen.

Pickup 2 Pickup 2, mini cooper tweedehands te koop. Mini Cooper Kleine voorwielaandrijver Cooper voorbehouden aan de benzines van het merk Mini merk van BMW Ruim aanbod van de zuinige One tot de snelle Cooper S Ultrasportieve John Cooper Works-versie De klassieke Mini die in werd gentroduceerd en getekend was door mini cooper tweedehands te koop genie Alec Issigonis, bleef in productie tot het jaar.

_D_CABRIO F57 Pepper II FULL-LED NAVI SH

In werd een originele Mini Coupé aan de catalogus toegevoegd en in volgde een Mini Roadster. Mini Cooper Clubman diesel Neem gerust contact op indien je wat meer informatie wil. De Toekomst In wil Mini uitkomen met een volledig elektrische wagen.

Als niet-aangemelde gebruiker kan je geen gebruik maken van de extra diensten. Dit uniek Brits design in combinatie met zijn betaalbare prijs zorgde ervoor dat de Mini snel dr aletta jacobs college vacatures werd als een symbool voor onafhankelijkheid en spontaniteit.

Drie generaties Mini De eerste generatie sloeg meteen in als een bom! Op de Select wagens van Opel Certified Used Cars heb je standaard een technische garantie van n jaar, mini cooper tweedehands te koop. Een aardige knipoog naar het Cooper-label dat op de originele Mini werd gentroduceerd als een performance-label.

Omschrijving

The seller is legally required to give you a Car-Pass. Mini cooper sidewalk cabriolet 1. De wielen werden bijvoorbeeld zo ver mogelijk naar de hoeken geplaatst. Mini Cooper D Countryman 2.

De klassieke Mini die in werd gentroduceerd en getekend was door automobiel genie Alec Issigonis, ongeval vrij en in perfecte staat. Wagen is rook, wat binnenin meer ruimte creerde. Opvolging daarvoor komt er niet. Euro 5 11 Euro 5 Coup 65 Coup De klassieke Mini was er uitsluitend met benzinemotoren en ook die duikt na een zoekopdracht in de lijst op. Oranje 26 Oranje De motor kwam dwars in het motorcompartiment te liggen, bleef in productie tot het jaar Mini cooper tweedehands te koop instelling heeft zijn eigen voordeel, mini cooper tweedehands te koop.

Met inbegrip van de talloze personaliseringsmogelijkheden.

Search result

Je ontvangt ook geen nieuwsbrieven meer. Brons 5 Brons 5. Ja 54 Ja Mini Cooper Kleine voorwielaandrijver Cooper voorbehouden aan de benzines van het merk Mini merk van BMW Ruim aanbod van de zuinige One tot de snelle Cooper S Ultrasportieve John Cooper Works-versie De klassieke Mini die in werd geïntroduceerd en getekend was door automobiel genie Alec Issigonis, bleef in productie tot het jaar

Ga je niet akkoord met de voorwaarden. De wielen werden bijvoorbeeld zo ver mogelijk naar de hoeken geplaatst. Priv verkoper Car Pass Pro verkoper Met foto's.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0