• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rivieren belgie online oefenen

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Abdelkarim
Bekeken: 772

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dag en nacht Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub. Ken jij de hoofdsteden?

Net als op school. Je kunt ze allemaal downloaden! Met een oefenpakket kun je niet alleen online oefeningen maken. Verenigd Koninkrijk - Engeland - Brujon. Daarom hebben we de weektaakmodule voor je gemaakt. Verzameling werkbladen aardrijkskunde Van lessuc6. Klik een land aan in het overzicht en u kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden voor meer kaarten.

Kaart van Europa - Luventicus! Oude kaarten van Nederland [] Van het Kadaster. Topografie testen - Brujon. Frankrijk topografie - Brujon. Astronomie-lesmateriaal ontwikkeld voor de bovenbouw Met mooie kaart om te oefenen. Video's met uitleg bij de antwoorden.

Desktop computers:

Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als dit van nut is voor de mensen die op je website komen. Hoofdsteden oefenen van Europa. Landen en hoofdsteden in Europa oefenen met behulp van kaarten van Europa.

Het Zonnestelsel Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub. Leuk educatief spel om belangrijke steden te leren in Europa.

 • Nederland in 20 beelden Filmpjes beeldbank Schooltv op provincie geordend
 • Kaart van Europa - Luventicus. Topografie oefenen van Verenigd Koninkrijk.

Lesmateriaal over de dijken die ons beschermen tegen he Alle landen binnen Europa - World Map Finder. Je kunt het allemaal oefenen. Dag en nacht Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub.

Reis met de helikopter naar Het Zonnestelsel Happy birthday funny woman friend hier meer tools en animaties van i3learnhub. Klik een land aan in het overzicht en u kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden voor meer kaarten, rivieren belgie online oefenen.

WO - RUIMTE

Europa Oefenen of als tijdrace in verschillende moeilijkheidsgraden. Er wordt groene thee in de theepot gedaan. Commerciele kaarten om even in te zien of te "Knippen". Wat voor weer is het?

Ze hebben een ander klimaat nodig met hogere temperaturen en voldoende vocht. Zeer gevarieerde kaartleer -mogelijkheden. Kwartet Friesland Gratis kwartet over de provincie Friesland, inclusief bewaardoosje. Informatie Adverteren Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Contact.

In het nieuws

Vulkanen quiz Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub. U kunt zonder javascript deze site niet gebruiken. De informatie en de opgenomen links op dit plein zijn met veel zorg samengesteld.

Loop door Amsterdam of andere steden van Nederland. Rivieren belgie online oefenen een oefenpakket worden al je resultaten opgeslagen. Actueel ruimtevaart verzameling favoriet.

European Countries European Countries no labels. Lesmateriaal over de dijken die ons beschermen tegen he Balkanlanden topgrafie - Brujon. U kunt zonder javascript deze site niet gebruiken. Leuk educatief spel om belangrijke steden te leren in Europa. Dag en nacht Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub, rivieren belgie online oefenen. Kaarten om te oefenen, topo?

Sorry, Flash player is niet gevonden

Je kunt alle vakken oefenen bij Junior Einstein. Oefen ook of je alle EU landen kent. Daarin wordt duidelijk uitgelegd hoe je tot het goede antwoord komt. Kunnen soms ook verder uitgelicht worden per land.

Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub. Video's met uitleg bij de antwoorden. Quiz landen van Europa - Lizardpoint.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.04.2019 16:41 Abraham:
   Actueel aardbevingen en tsunami's verzameling favoriet.

  Ten anker

  Vond