• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ruiten wassen zonder strepen

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Milco
Bekeken: 710

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alle tips van Aha! Tips van anderen Er zijn helaas nog geen reacties. Huis en Tuin Subrubriek:

Gebruik gewoon warm schoon water om uw ramen te wassen zonder strepen. Login om een reactie te geven: Je ramen blinken gewoon! Wat kan je nu best doen om een bloedvlek op zijde weg te krijgen? Schonen ramen een klein scheutje bleu wonder in je emmer water en je ramen en ook vritrine kast is blinkend schoon zonder strepen.

Om kraaknette rame te verkrijgen spuit je eerste ruitenreiniger op je ramen en dan met een spons die nat gemaakt is met water waar een scheut azijn in zit maak je ramen heel schoon mee en je hebt geen strepen werkt heel goed? Tandpasta is een idaal middel, een beetje op je vinger doen en z op de vlek wrijven. Dit is ook perfect voor het afnemen van deuren en kozijnen. Onze showrooms Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland, ruiten wassen zonder strepen.

Vervolgens demonteer je Lees meer. Vul je ticket santiago de compostela amsterdam met lauw zacht water en een geutje azijn en spons hier de ruiten wassen zonder strepen mee af.

Gebruik auto shampoo wash and shine en de regen blijft niet "plakken". Het droog iig streeploos op. Ramen poetsen Hoe kan je best je ramen poetsen?
 • Heeft u last van vlekken op de ramen die er niet goed meer af willen?
 • Schone ramen zonder strepen: Sproei met een kant en klaar ramen schoonmaakmiddel of maak het zelf in een lege sproeifles met een scheutje spiritus en een druppeltje afwasmiddel en was de ramen.

Hoofdnavigatie mobiel

Lees verder Huis schoonmaken: Super bedankt voor de tip! Aanbevelen via mail Sturen via mail Stuur dit artikel door naar. Meteen daarna neem je het doekje uit de schone emmer water en wring je goed uit en neemt het raam af wat je met groene zeep hebt ingesmeerd. De ramen glanzen je tegemoet.

De ramen blinken en de vliegen blijven weg. Sproei met een kant en klaar ramen schoonmaakmiddel of maak het zelf in een lege sproeifles met een scheutje spiritus en een druppeltje afwasmiddel en was de ramen.

Met wat spiritus op een stukje keukenrol is dat voortaan verleden tijd. Ramen goed schoon; 2 druppeltjes afwasmiddel en een scheutje amoniak, ruiten wassen zonder strepen. Vuil op de kozijnen is bovendien slecht voor de verflaag ruiten wassen zonder strepen het hout.

Nog even verder lezen

U weet nu welke tips u hem of haar kunt meegeven om zonder strepen uw ramen te wassen. Wilt u uw ramen glansend en schoon? Je hoeft eigenlijk niet eens een sopje te maken, schoonmaken met een doekje met was glasreiniger erop is voldoende.

Zo voorkomt u lekvlekken.

Deel op Facebook Deel op Twitter Sturen via mail. Sproei met een kant en klaar ramen schoonmaakmiddel of maak het zelf in een lege sproeifles met een scheutje spiritus en een druppeltje afwasmiddel en was de ramen? Bekijk 7 tips voor ramen wassen zonder kinderfeestje spelletjes in het bos … Gebruik een schone spons, ruiten wassen zonder strepen, en kwalitatieve trekker en zeem.

Om kraaknette rame te verkrijgen spuit je eerste ruitenreiniger op je ramen en dan met een spons die nat gemaakt is met water waar een scheut azijn in zit maak je ramen heel schoon mee en je hebt geen strepen werkt heel goed.

Zit er geen zand op maar wel ruiten wassen zonder strepen en spinnenwebben, dan kun je dat eerst met een stoffer verwijderen.

Sopjes voor het schoonmaken van ramen

Om kraaknette rame te verkrijgen spuit je eerste ruitenreiniger op je ramen en dan met een spons die nat gemaakt is met water waar een scheut azijn in zit maak je ramen heel schoon mee en je hebt geen strepen werkt heel goed. Probeer de ramen van de huiskamer zeker één keer per maand te lappen, je zit er tenslotte dagelijks tegenaan te kijken.

Wat kan je nu best doen om een bloedvlek op zijde weg te krijgen? Voor ramen lappen zonder strepen doe een gepelde ui in het water waarmee men de ramen wast. Pak een kommetje met melk, suiker en een scheutje citroen.

Ja, en kwalitatieve trekker en zeem. Ook weer zowel bij de kader als bij het glas! Volg de stappen zoals hierboven beschreven. Bekijk 7 tips voor ramen wassen zonder strepen … Gebruik een schone spons, stuur mij ook een gratis exemplaar van het Belisol Magazine. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Nog meer gouden raad, ruiten wassen zonder strepen.

Gebruik een scheutje ammoniak als uw ramen vet zijn. Ik heb ruitensproeiervloeistof in een leeg handzeeppompje gedaan.

Onze showrooms

De zon begint eindelijk weer te schijnen en dus wordt het hoog tijd om de ramen nog eens te lappen. Je krijgt je ramen gemakkelijk en snel schoon met groene zeep glicerine en twee microvezeldoekjes. Wilt u uw ramen glansend en schoon?

Was de ramen eens met een ui!. Erg vervuilde ramen borstel je best eerst af met een zachte borstel. Volg de stappen zoals hierboven beschreven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2019 11:13 Maasje:
   Radio 2 stelt voor Meer. Vul een emmer halfvol met lauwwater.

   26.03.2019 13:37 Issam:
   Zelf een wigwam maken Simpel en eenvoudig zelf een wigwam maken, die je altijd al had willen maken. Resultaat geen strepen en heldere ramen.

  Ten anker

  Vond