• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Woezel en pip tikkertje kruidvat

Gegevens
Gemaakt door: 24.01.2019
Auteur: Aboubakr
Bekeken: 856

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Woezel en pip knuffel Zgan woezel en pip knuffel zgan heeft alleen op een plankje gestaan. Geschreven bij Nijntje Verstoppertje Spelen - Kinderspel Nu op eerste kerstdag kadootje voor mijn zoontje willen proberen, maar Nijntje praat niet. Ik heb dit spel voor mijn kleinkinderen en ik heb het spel ook voor andere kinderen gekocht.

Mooie en degelijke uitvoering van een plastieken Nijntjespop. Over een aantal maanden is hij vast toe aan het volgende niveau. Koopjeshoek - product heeft lichte krasjes…. Cadeau gegeven aan onze dochter voor haar 1e verjaardag maar grote broer van 3 vind het ook geweldig. Zie de fotos om beter te zien wat er in zit.

Of met meerdere kindjes. Ons zoontje van 13 maanden vindt het een geweldig spelletje om te spelen met mama of papa. Ze is er helemaal niet te jong voor en vindt het reuze leuk als wij Nijn verstoppen en zij haar moet zoeken. Mijn dochter van 1 jaar en 4 maanden kan hier al erg leuk mee spelen, woezel en pip tikkertje kruidvat. Je kan het met de kaartjes gebruiken maar ook zonder.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dankzij het handige formaat neem je de tablet overal mee naartoe! Mijn dochter 18 mnd vindt het telkens weer spannend als ze Nijntje hoort praten en het is helemaal feest als ze haar vindt.

Pluchen Woezel

Ons dochter van 2,5 vindt dit een heel leuk spel. Het is geweldig leuk speelgoed. Bekijk alle 2 advertenties Wat is dit? Door het duidelijke geluid is het perfect te doen. Er zitten kaartjes bij het spel.

Erg leuk en de concentratie blijft er goed bij last van darmen na eten uien het zo interactief is.

Woezel en pip tikkertje kruidvat een super leuk, zacht knuffeldoekje van Woezel en Pip van het merk Tiamo. Leuk om hem te zien zoeken en zijn gezichtje als hij Nijntje gevonden heeft, woezel en pip tikkertje kruidvat. Steven Kessel-Lo 7 november Ik raad dit product aan?

Dit spel blijft lang leuk. Enige waar ik op moet letten is dat kind niet ermee loopt en erop valt want Nijntje heeft scherpe en harde oortjes.

Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw   2.

Ik heb hem gekocht voor mijn zoontje en hij vind het het allermooiste hij loopt er de hele dag mee rond om hem te verstoppen. De kleinste puzzelaars beginnen met een puzzel van 4 stukken en wie toe is aan de volgende uitdaging kan een puzzel va Deze knuffel vanPip is23 centimeter groot.

Leuk spelletje om mee te nemen op vakantie of gewoon lekker thuis te spelen, woezel en pip tikkertje kruidvat. MamaTG 18 oktober Ik raad dit woezel en pip tikkertje kruidvat aan. Deze set bestaat uit 4 puzzels met vrolijke afbeeldingen van Woezel en Pip en hun vriendjes in de Tovertuin.

Baby Rammelaar Wasbeer van Eco Katoen Konges Slojd Je baby zal dol zijn op deze schattige speelgoed wasbeer van het prachtige duurzame merk deense konges sljd met vormen die speciaal Het zou nog leuker zijn met meer afwisseling in wat Nijntje zegt of dat Nijntje reageert als er wat wordt gezegd. Woezel en Pip EAN: Onze dochter is nog rode vlekken rond mond kind 1,5 maar vind het ontzettend leuk om Nijntje te zoeken.

Meer weten over?

Speelgoed waar ze lang van kan genieten. Veel spelplezier en leuk dat het zo compact is, je kan het dus heel gemakkelijk meenemen. Het is niet te klein noch te groot om het mooi te kunnen verstoppen.

Over de grond kruipen tot je Nijntje hebt gevonden. Ook mijn oudere kinderen spelen vrolijk mee.

Gekocht voor onze dochter die onlangs 1 woezel en pip tikkertje kruidvat is geworden, die er veel plezier aan beleeft. Ondanks dat er kwalitatief goede batterijen in zitten, heb ik het al moeten vervangen. Klik snel door naar…. Al vanaf 1 jaar speelbaar tot ongeveer 4 a 5 jaar. Peuter van 2,5 vindt het leuk om op zoek te gaan naar het konijntje.

Kirsten80 Amersfoort 3 november Ik raad dit product dreaming with a broken heart lyrics. Een speelgoedje waar je voor langere tijd je kleintje blij mee maakt.

Wanneer ze Nijntje heeft gevonden is ze zeer uitgelaten en vrolijk, woezel en pip tikkertje kruidvat. Verstoppertje spelen is geweldig Als hij Nijntje heeft gevonden komt hij er fier mee naar mama of papa.

Verlopen gerelateerde aanbiedingen

We spelen het bijna elke dag. Als het werkt is het wel leuk speelgoed. Geschreven bij Nijntje Verstoppertje Spelen - Kinderspel.

We zijn het helemaal eens met het citaat "leuk verstoppertje spelen zonder dat je zelf achter de gordijnen hoeft". Elke keer weer een verassing waar woezel zich heeft verstopt. Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Leuk ontwerp.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.02.2019 15:24 Félice:
   Stimuleert de fijne motoriek.

  Ten anker

  Vond