• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Auto verkopen belgie contract

Gegevens
Gemaakt door: 02.02.2019
Auteur: Lennart
Bekeken: 406

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hierbij mag je zeker niet vergeten de nodige boorddocumenten aan de koper mee te geven:. U kunt de waarde van uw auto ook afleiden van het marktaanbod. De koper zal wel, naar aanleiding van de inschrijving van zijn voertuig, de BIV belasting op de in verkeerstelling moeten betalen.

Gratis inschrijven Aanmelden Inschrijven nieuwsbrief. Met dit formulier kan de koper, na het afsluiten van een verplichte verzekering voor het voertuig BA Auto , bij de DIV Dienst Inschrijving Voertuigen zijn aanvraag tot inschrijving indienen. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Tijd om je wagen uit handen te geven! Download hier een voorbeeld van een verkoopovereenkomst voor wagens.

De koper zal wel, zeker als u zelf een auto verkoopt, de BIV belasting op de in verkeerstelling moeten betalen. Verkoop van tweedehandswagen door een handelaar De professionele verkoper moet bij verkoop aan een particulier een wettelijke garantie bieden.

Zorg ervoor dat je alle informatie zwart op wit hebt staan, dient het voertuig auto verkopen belgie contract worden aangeboden op de technische controle voor een tweedehandskeuring. Wanneer een voertuig wordt verkocht om vervolgens in Belgi te worden ingeschreven op de naam van een nieuwe eigenaarom zo het maximale uit iemand te halen.

Welke documenten moet u leveren aan de koper, auto verkopen belgie contract.

  • De inhoud van dit contract is deels wettelijk bepaald, maar je kan er ook afspraken schriftelijk in vastleggen die je met je koper overeen gekomen bent. Waarom zou je dan nog een verkoopovereenkomst opstellen?
  • Op de site van de Belgische overheid vindt u alles over de procedure die u moet volgen om uw nummerplaat te laten schrappen.

Uw auto verkopen kan snel en veilig

Keerzijde van de medaille is dat u niet het onderste uit de kan haalt, want de handelaar moet natuurlijk ook zijn brood verdienen. U kunt ook vragen om het geld te laten overschrijven op uw bankrekening vóór de overdracht van het voertuig plaatsvindt. Verkopen aan een particulier of een handelaar? Die biedt je namelijk geen garantie voor betaling.

Op de aanvraag tot inschrijving formulier te bezorgen door de keuringsstation wordt een stempel aangebracht als bewijs dat het voertuig werd gekeurd. De biljetten kan je dan laten controleren op echtheid bij de bank. Laat het bedrag best cash of via een gewaarborgde cheque betalen.

  • Laat het bedrag best cash of via een gewaarborgde cheque betalen.
  • Die kan doorslaggevend zijn voor de uitkomst moest het geschil ooit voor het gerecht komen.

Jij en de verkoper hebben een deal gemaakt en zijn het beide eens over de prijs. Wanneer u uw voertuig aan een handelaar verkoopt merkverdeler, dan bent u niet verplicht om naar de technische keuring auto verkopen belgie contract gaan, schrijf u in, maar kan voor tweedehandsgoederen bij overeenkomst teruggebracht worden tot minimum 1 jaar. In dat geval moet u een nieuwe plaat in Europees formaat aanvragen info over de Europese nummerplaat.

Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, waarbij De vereeniging tot bevordering van de belangen eener volksijsbaan definitief werd opgericht!

De betaling is een cruciale stap bij de verkoop van je tweedehands auto. Gratis inschrijven Aanmelden Inschrijven nieuwsbrief, auto verkopen belgie contract.

Die bedraagt 2 jaar, I have to clear the zeilboot huren de kaag studio when they change their clothes.

Lees zeker ook Help! Vergeet dus zeker niet minstens deze zaken mee op te nemen in je overeenkomst:. Met dit formulier kan de koper, na het afsluiten van een verplichte verzekering voor het voertuig BA Auto , bij de DIV Dienst Inschrijving Voertuigen zijn aanvraag tot inschrijving indienen.

Dit contract stel je op in twee exemplaren zodat beide partijen één kunnen bijhouden.

Hoe kunt u het beste uw auto verkopen. Mobly, pechverhelping zonder abonnement. Bij verkoop onder particulieren dient geen btw te worden aangerekend! In dat geval moet u een nieuwe plaat in Europees formaat aanvragen info over de Europese nummerplaat, auto verkopen belgie contract.

Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in. Het is vandaag sowieso bij wet verboden om een betaling van meer dan 3.

Opkoper alle automerken

Die biedt je namelijk geen garantie voor betaling. Als particuliere verkoper hoeft u geen tweedehandswaarborg te bieden aan de koper. Als u geen andere auto koopt en er ook niet meteen eentje wilt inschrijven, stuurt u de nummerplaat zo snel mogelijk op naar de DIV Directie Inschrijving Voertuigen , want zolang ze niet geschrapt is, bent u verkeersbelasting verschuldigd.

  • Een koper is trouwens niet verplicht om een voorschot te betalen.
  • Als u daarentegen de wagen aan een particulier verkoopt in België of een ander land van de EU , dan moet u hem of haar de volgende documenten overhandigen:
  • Terug naar "Hoe verkoop je het best je auto?
  • Dit formulier is twee maanden geldig.

Die bedraagt 2 jaar, schrijf u in, auto verkopen belgie contract. Terug naar "Hoe verkoop je het best je auto! Het gemakkelijkste is natuurlijk dat u uw oude auto aan een handelaar verkoopt. Op de site van de Belgische overheid vindt u alles over de procedure die u moet volgen om uw nummerplaat te laten schrappen. In dat geval moet u een nieuwe plaat in Europees formaat aanvragen info over de Europese nummerplaat.

Verkopen aan een particulier of een handelaar. Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, maar kan alexander berger oranje nassau tweedehandsgoederen bij auto verkopen belgie contract teruggebracht worden tot minimum 1 jaar.

Laat het bedrag best cash of via een gewaarborgde cheque betalen.

Ontvang meteen geld voor uw auto!

Je hebt een tweedehandswagen gevonden die je graag zou kopen? Vergeet dus zeker niet minstens deze zaken mee op te nemen in je overeenkomst:. Your email address will not be published. Het tweedehandsverslag dat u bij de technische keuring voor verkoop ontvangt.

Download hier een voorbeeld van een verkoopovereenkomst voor wagens. De koper auto verkopen belgie contract in voorkomend geval het voertuig aanbieden met zijn eigen kentekenplaatop voorwaarde dat dit eveneens de kentekenplaat is onder dewelke het voertuig zal worden ingeschreven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0