• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Boxing club alphen aan den rijn

Gegevens
Gemaakt door: 05.04.2019
Auteur: Lin
Bekeken: 814

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De sportschool in Alphen aan den Rijn, waar we klaar staan om je op weg te helpen met sporten. Let op vandaag zijn wij gesloten!

Fysioholland - Alphen A. Riverside Nailservice Galjoen Hapkido vereniging Baek Yong Kwan Marsdiep Ook nu kan je nog opgeven voor een gratis proefles via www. Embody Health Alphen Paradijslaan Zwemmen en Zo Europalaan

The Feel Good Shop H. We hebben ze weer op voorraad. Een gelukkig en sportief !. Aanstaande zaterdag gaat Thomas van Wetten weer de ring betreden! Full House vandaag met de Pink Boxing les!. Mocht je een keer een proefles willen meetrainen dan is dit uiteraard mogelijk, boxing club alphen aan den rijn, voor meer info omtrent onze lessen kan je ons bereiken op of stuur een PB.

Al met al een totale conditie training. Alphen Sports Koperweg 11A.

Similar places nearby

Allure Beauty Care Raadhuisstraat De vrijdagochtend groep gaat weer fit het weekend in Starting all over the country soon..!! Wilt u dat uw bedrijf top Sportschool in Alphen aan den Rijn wordt?

We starten om

 • Kapsalon Hair Kick Marketentster Traffic Light Hairfashion evenaar A.
 • Er zijn zaterdag geen lessen! Deze zijn verkrijgbaar bij Thomas of op de sportschool aan de balie.

Mond en Welzijn A. Peter Graham Golf Center A. En met een deel beyonce jay z amsterdam parkeren jullie kosten steunen jullie ook nog eens Pink Ribbon!. Praktijk voor Acupunctuur en Rimpelcorrectie Evenaar 1. We bieden bootcamp, boxing club alphen aan den rijn, zumba en meer, en je kan je bitje gewoon thuis laten?

Er zijn zaterdag geen lessen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog, zijn Zijperzeedijk en Noorderveld-Marquette.

Promote this Place

Beauty Total Marga Klompéstraat 9. Mond en Welzijn A. Skinstudio Libra Cassiopeiadreef 1.

Kaarten zijn online te koop via: Beachvolleyballen in Alphen, het kan. Andere Sportlocaties en stadions in Alphen aan den Rijn alles zien. Kijk voor de laatste nieuwtjes op facebook Zwembaden Alphen aan den Rijn https: Deze bikkels van boksles 1 Het respect voor elkaar en plezier voerden de boventoon.

Bezoekadres:

Janet's Hair and Beauty at Home Broekhorst Wilt u dat uw bedrijf top Sportschool in Alphen aan den Rijn wordt? Support hem en koop zijn nieuwste walk-out T-shirt. Starting all over the country soon..!!

Wij willen de deelnemers bedanken voor hun inzet en enthousiasme, het meegekomen publiek voor hun sportieve aanmoediging maar vooral de vrijwilligers, zonder jullie kunnen we een dag als deze niet organiseren!

En met een deel van jullie kosten steunen jullie ook nog eens Pink Ribbon!. Aanstaande zaterdag gaat Thomas van Wetten weer de ring betreden. Proefles is gratis, Zaandijk, voorgegroefde hoeken tot beschikking. Right At Home Nederland Uranusstraat De bouwvak is afgelopen en dat betekend dat de lessen weer gaan starten? Jouw Figuur Alphen aan den Rijn A.

Gratis proefles

Er zijn zaterdag geen lessen! PinkBoxing Boxing Functional Fit. Support hem en koop zijn nieuwste walk-out T-shirt.

Allure Beauty Care Raadhuisstraat Kapsalon Modern Style Herenhof Er zijn zaterdag geen lessen. Dave Zwanenburg en Berend Sonneveld zullen beiden de ring gaan betreden op het boksevenement georganiseerd door Boxing Godschalk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.04.2019 16:13 Jace:
   Pink Boxing bij de Girls Night Out!

  Ten anker

  Vond